Letňany – Jihlava 4:5 (0:1 po s.n.) | HC Litvínov – Kladno 1:3 (kon.)
po s.n. (0:1)
HC Letci Letňany
4:5 (1:1, 2:0, 1:3 - 0:0)
HC Dukla Jihlava
Pondělí 07.12.2015, 15:00 • Ice Arena Letňany • Extraliga staršího dorostu • 24. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00 a budeme z něj přinášet změny stavu.
     
    Přeji příjemné odpoledne všem hokejovým nadšencům! Dnes je na programu dohrávka 24. kola NOEN extraligy staršího dorostu, ve kterém se mimo jiné utká celek HC Letci Letňany proti celku HC Dukla Jihlava. Zápas se odehraje od 15:00 v Ice Areně, která se nachází v Letňanech.
     
    HC Letci Letňany

    Starší dorostenci Letňan jsou již nyní na samotném dnu a sami vědí, že ani výhry ve zbývajících třech zápasech by je tabulkou neposunuly aspoň o jednu příčku výše. Na předposlední celek tabulky ztrácí celkem 13 bodů. Je ale jasné, že hráči z pražské metropole budou chtít uspět, aby si vytvořili co nejlepší výchozí pozici do nadstavbové části, ve které budou bojovat o setrvání v extralize.

    Nejproduktivnější hráči:
    Danov Dominik – 16 bodů (2+14)
    Kučera Lukáš – 14 bodů (6+8)
    Řepík Dominik – 13 bodů (8+5)

    Poslední odehraná soutěžní utkání:
    Mladá Boleslav – Letňany 4:2
    Letňany – Havlíčkův Brod 5:1
    Pardubice – Letňany 4:2
     
    HC Dukla Jihlava

    Jihlavští na tom nejsou o mnoho lépe, ale přesto jsou momentálně se ziskem 34 bodů na 6. příčce. Dukla má ještě eventuální šanci se dostat na 4. místo, které by jí zařídilo přímý postup do play-off o titul Mistra České republiky. Na aktuálně čtvrtý tým tabulky, kterým jsou Pardubice, schází celku z Jihlavy osm bodů.

    Nejproduktivnější hráči:
    Čermák David – 18 bodů (7+11)
    Mejzlík Tomáš – 17 bodů (9+8)
    Strnad Milan – 16 bodů (7+9)

    Poslední odehraná soutěžní utkání:
    Liberec – Jihlava 6:2
    Jihlava – Mladá Boleslav 4:3sn
    Jihlava – Havlíčkův Brod 1:6
     
    Hlavním rozhodčím dnešního utkání je Tomáš Battěk, kterému budou vypomáhat čárový rozhodčí Pavel Hodek a Jakub Zmeškal.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Letci Letňany: Vacula (Vlas) – Pařík, Hanuš, Gebell, Brabec, Grauer, Valíček, Lytvynov – Sklenář, Satran, Nedorost, Fabiánek, Lauko, Danov, Rousek, Kučera, Mařík

    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juda) – Pražák, Stark, Váňa, Slabý, Huňáček, Vála – Jindra, Hrbatý, Heinrich, Mejzlík, Slabý, Strnad, Čermák, Vrátný, Oščádal

    Rozhodčí: Battěk – Hodek, Zmeškal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    06:45
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí Letci se překvapivě dostávají jako první do vedení. Autorem první branky dohrávky 24. kola se stal LUKÁŠ NEDOROST. Asistence: Dominik Danov.
     
    12:38
    Prvním vyloučeným v duelu Letňan s Jihlavou se stává Michal Pařík (LET), který si odpyká dvě minuty za hrubost.
     
    15:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Stav utkání je vyrovnán. VOJTĚCH PRAŽÁK nedal brankáři soupeře šanci na zákrok. Asistence: Lukáš Jindra.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    27:05
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí jdou zásluhou LUKÁŠE ROUSKA opět do jednobrankového vedení. Má slova se začínají naplňovat. Asistence: Pavel Grauer a Dominik Sklenář.
     
    28:56
    Poprvé se vylučuje i na straně Jihlavy. Matěj Vála (JIH) obdržel dvouminutový trest za napadení.
     
    29:29
    Jenže netrvá dlouho a síly na ledě se vyrovnávají. Tentokrát se stává provinilcem proti pravidlům Matěj Satran (LET) za vražení na hrazení.
     
    30:53
    S vyloučeními se roztrhl pytel. Václav Mařík (LET) si odjíždí na trestnou lavici odsedět dvouminutový trest za sekání.
     
    34:31
    Jedno vyloučení střídá druhé. Tentokrát se vylučuje na druhé straně. Stanislav Huňáček (JIH) putuje za katr na dvě minuty za držení.
     
    34:44
    Tak to je pro hráče Jihlavy nemilé. Domácí Letňany mají k dispozici jednu minutu a sedmačtyřicet sekund dlouhou dvojnásobnou početní výhodu. David Stark (JIH) už spěchá na trestnou lavici, kde se zdrží na dvě minuty. Rozhodčí vylučují za krosček.
     
    35:09
    Letňany právě vstřelily branku!
    Přesilová hra využita! Domácí Letci trestají soupeřovu nedisciplinovanost, jmenovitě MATĚJ MALÍČEK, který dokázal propasírovat bez problémů puk za záda brankáře. Asistence: Dominik Danov a Michal Pařík.
     
    39:20
    Vyloučení na obou stranách. Za domácí si odsedí čtyřminutový trest za hrubost Václav Mařík (LET), zatímco za Jihlavu si odsedí dvouminutový trest za napadení Lukáš Jindra (JIH).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Velmi brzy po začátku třetí třetiny snižuje na rozdíl jedné branky ALEŠ HEINRICH při hře 4 na 4. Asistence: Tomáš Mejzlík a David Stark.
     
    45:53
    Vylučování pokračuje. Tentokrát putuje k trestoměřičům Tomáš Fabiánek (LET), který se proti pravidlům provinil vysokou holí.
     
    47:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    ALEŠ HEINRICH svojí druhou trefou v zápase vyrovnává stav utkání. K vidění tak bude určitě ještě hodně zajímavé utkání. Asistence: Tomáš Mejzlík.
     
    53:08
    Jihlavský Tomáš Mejzlík (JIH) odjíždí na trestnou lavici. Mejzlík tak bude svým spoluhráčům na ledě chybět nejdéle dvě minuty.
     
    55:47
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letňany odpovídají nejlepším možným způsobem – vstřelení branky, o kterou se postaral LUKÁŠ ROUSEK. Asistence: Matěj Satran.
     
    59:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    Šok pro domácí, kteří už se viděli jako vítězové. Necelých 30 sekund před koncem zápasu vyrovnává na 4:4 VLADIMÍR OŠČÁDAL. Asistence: Tomáš Mejzlík a Petr Slabý.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Dnešní utkání sleduje 48 diváků.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dukla Jihlava.
    Autorem vítězné branky je ADAM HRBATÝ.
     
    Konec zápasu.
     
    Ačkoli se Letňany dostaly v zápase celkem třikrát do vedení, Jihlava našla vždy odpověď a dokázala vyrovnat. Zápas tak po remízových šedesáti minutách přešel do prodloužení, ve kterém se o vítězi taktéž nerozhodlo, a tak přišli na řadu samostatné nájezdy. V nich si vedli lépe hráči Jihlavy, když vítěznou branku zaznamenal Adam Hrbatý, který zařídil svému celku zisk dvou bodů. Letci se musí spokojit se ziskem pouhého jednoho bodu, i když k plnému bodovému zisku neměli daleko.
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním výhry Jihlavy po samostatných nájezdech vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního dne, například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen hokejového) Onlajnu, na počtenou! (17:35:54)

    Josef Cestr

    Branky a nahrávky: 7. Nedorost (Danov), 28. Rousek (Grauer, Sklenář), 36. Malíček (Danov, Pařík), 56. Rousek (Satran) – 16. Pražák (Jindra), 42. Heinrich (Mejzlík, Stark), 48. Heinrich (Mejzlík), 60. Oščádal (Mejzlík, Slabý), rozh. náj. Hrbatý


    HC Letci Letňany: Vacula (Vlas) – Pařík, Hanuš, Gebell, Brabec, Grauer, Valíček, Lytvynov – Sklenář, Satran, Nedorost, Fabiánek, Lauko, Danov, Rousek, Kučera, Mařík
    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juda) – Pražák, Stark, Váňa, Slabý, Huňáček, Vála – Jindra, Hrbatý, Heinrich, Mejzlík, Slabý, Strnad, Čermák, Vrátný, Oščádal

    Rozhodčí: Battěk – Hodek, Zmeškal

    Diváci: 48
    bahis siteleri