Letňany – Jihlava 4:5 (0:1 po s.n.) | HC Litvínov – Kladno 1:3 (kon.)
po s.n. (0:1)
HC Letci Letňany
4:5 (1:1, 2:0, 1:3 - 0:0)
HC Dukla Jihlava
Pondělí 07.12.2015, 15:00 • Ice Arena Letňany • Extraliga staršího dorostu • 24. kolo
Partner:
     
    53:08
    Jihlavský Tomáš Mejzlík (JIH) odjíždí na trestnou lavici. Mejzlík tak bude svým spoluhráčům na ledě chybět nejdéle dvě minuty.
     
    45:53
    Vylučování pokračuje. Tentokrát putuje k trestoměřičům Tomáš Fabiánek (LET), který se proti pravidlům provinil vysokou holí.
     
    39:20
    Vyloučení na obou stranách. Za domácí si odsedí čtyřminutový trest za hrubost Václav Mařík (LET), zatímco za Jihlavu si odsedí dvouminutový trest za napadení Lukáš Jindra (JIH).
     
    34:44
    Tak to je pro hráče Jihlavy nemilé. Domácí Letňany mají k dispozici jednu minutu a sedmačtyřicet sekund dlouhou dvojnásobnou početní výhodu. David Stark (JIH) už spěchá na trestnou lavici, kde se zdrží na dvě minuty. Rozhodčí vylučují za krosček.
     
    34:31
    Jedno vyloučení střídá druhé. Tentokrát se vylučuje na druhé straně. Stanislav Huňáček (JIH) putuje za katr na dvě minuty za držení.
     
    30:53
    S vyloučeními se roztrhl pytel. Václav Mařík (LET) si odjíždí na trestnou lavici odsedět dvouminutový trest za sekání.
     
    29:29
    Jenže netrvá dlouho a síly na ledě se vyrovnávají. Tentokrát se stává provinilcem proti pravidlům Matěj Satran (LET) za vražení na hrazení.
     
    28:56
    Poprvé se vylučuje i na straně Jihlavy. Matěj Vála (JIH) obdržel dvouminutový trest za napadení.
     
    12:38
    Prvním vyloučeným v duelu Letňan s Jihlavou se stává Michal Pařík (LET), který si odpyká dvě minuty za hrubost.

    Josef Cestr

    Branky a nahrávky: 7. Nedorost (Danov), 28. Rousek (Grauer, Sklenář), 36. Malíček (Danov, Pařík), 56. Rousek (Satran) – 16. Pražák (Jindra), 42. Heinrich (Mejzlík, Stark), 48. Heinrich (Mejzlík), 60. Oščádal (Mejzlík, Slabý), rozh. náj. Hrbatý


    HC Letci Letňany: Vacula (Vlas) – Pařík, Hanuš, Gebell, Brabec, Grauer, Valíček, Lytvynov – Sklenář, Satran, Nedorost, Fabiánek, Lauko, Danov, Rousek, Kučera, Mařík
    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juda) – Pražák, Stark, Váňa, Slabý, Huňáček, Vála – Jindra, Hrbatý, Heinrich, Mejzlík, Slabý, Strnad, Čermák, Vrátný, Oščádal

    Rozhodčí: Battěk – Hodek, Zmeškal

    Diváci: 48
    bahis siteleri