Carolina – Arizona 5:4 (kon.) | Chicago – Winnipeg 3:1 (kon.) | New Jersey – Florida 4:2 (kon.)
NY Rangers – Ottawa 4:1 (kon.) | Edmonton – Buffalo 4:2 (kon.) | Anaheim – Pittsburgh 2:1 (kon.)
Los Angeles – Tampa 3:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
Florida Panthers
Pondělí 07.12.2015, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:44 Mike CAMMALLERI - 4:2
     
    46:44
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové se poprvé v této třetině na delší dobu usadili v útoku a hned z toho vytěžili gól! Damon Severson velice dobře nahrál na levé křídlo na hokejku MIKEA CAMMALLERIHO a nejproduktivnější hráč New Jersey v této sezoně už si věděl rady, je to 4:2! Asistence: Damon Severson a Adam Henrique.
    33:07 Jonathan HUBERDEAU - 3:2
     
    33:07
    Florida právě vstřelila branku!
    Výtečné střídání nyní předvedla elitní formace Panterů! Vytvořila si obrovský tlak, až nakonec Jaromír Jágr za brankou mezi dvěma protihráči vybojoval puk a poslal ho na JONATHANA HUBERDEAUA. Ten se tak dostal ke střele zápěstím, jenž skončila v brance Coryho Schneidera! Asistence: Jaromír Jágr a Aaron Ekblad.
    23:43 Adam HENRIQUE - 3:1
     
    23:43
    Devils právě vstřelili branku!
    Velice dobrá práce od ADAMA HENRIQUEA! Ten nejprve nahrál do výborné pozice Larssonovi, který se ovšem neprosadil. Domácí útočník s číslem 14 se ovšem posléze k puku dostal znovu, objel Luongovu klec a poté do ní zasunul kotouč jak se sluší a patří! Devils si berou zpět své vedení o dva góly. Asistence: Adam Larsson.
    20:45 Aaron EKBLAD - 2:1
     
    20:45
    Florida právě vstřelila branku!
    A po něm se Panthers poprvé v utkání prosadili, je sníženo! Aleksander Barkov vyhrál vhazování na hokejku Jaromíra Jágra, který posunul kotouč na AARONA EKBLADA. Ten okamžitě vystřelil a hrací předmět propadl až za záda Coryho Schneidera! Asistence: Jaromír Jágr a Aleksander Barkov.
    12:55 Kyle PALMIERI - 2:0
     
    12:55
    Devils právě vstřelili branku!
    A už je to o dva góly! KYLE PALMIERI teď prokázal geniální hokejové myšlení, když si do útočného pásma nabruslil po pravé straně díky pěknému pasu od Seversona a fantasticky umístěnou střelou našel skulinku mezi Robertem Luongem a brankovou konstrukcí, 2:0! Asistence: Damon Severson.
    00:26 Lee STEMPNIAK - 1:0
     
    00:26
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to je úvod jako z ďábelské říše snů! Nejproduktivnější útočník Devils Mike Cammalleri nahrál puk před branku, kde byl připravený nikým nehlídaný LEE STEMPNIAK. Ten si ho zpracoval a bekhendem ho dopravil za záda Luonga, 1:0 po 26 sekundách! Asistence: Mike Cammalleri a Adam Henrique.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 1. Stempniak (Cammalleri, Henrique), 13. Palmieri (Severson), 24. Henrique (Larsson), 47. Cammalleri (Severson, Henrique) – 21. Ekblad (Jágr, Barkov), 34. Huberdeau (Jágr, Ekblad)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene "C", Larsson, Moore, Severson, Gelinas, Schlemko – Cammalleri "A", Henrique, Stempniak – Eliáš "A", Josefson, Palmieri – Matteau, Kalinin, Kennedy – O'Neill, Gionta, Tootoo
    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Campbell "A", Mitchell "C", Gudbranson, Ekblad, Kampfer, Kulikov – Pirri, Barkov, Jágr – Huberdeau, Trocheck, Smith – Jokinen, MacKenzie, Brickley – Howden, Bolland "A", Shaw

    Rozhodčí: Dwyer, Jackson – Nansen, Driscoll

    Diváci: 13 643
    bahis siteleri