Carolina – Arizona 5:4 (kon.) | Chicago – Winnipeg 3:1 (kon.) | New Jersey – Florida 4:2 (kon.)
NY Rangers – Ottawa 4:1 (kon.) | Edmonton – Buffalo 4:2 (kon.) | Anaheim – Pittsburgh 2:1 (kon.)
Los Angeles – Tampa 3:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
Florida Panthers
Pondělí 07.12.2015, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Jussi Jokinen nejprve chytil střelu Cammalleriho do prázdné, poté i dorážku Stempniaka! Finský forvard si nyní zahrál na brankáře a vyšlo mu to náramně.
     
    57:35
    Damon Severson se pokusil prázdnou bránu trefit přes celé hřiště, nakonec jí ale těsně minul a je z toho jen icing!
     
    56:52
    Roberto Luongo zamířil na střídačku a Panteři hrají v šesti již nyní! Riskantní krok, přinese kýžené ovoce?
     
    47:31
    David Schlemko (NJD) vyhodil puk přes mantinel a usedá tak na trestnou lavici, Florida má šancí snížit v přesilové hře.
    46:44 Mike CAMMALLERI - 4:2
     
    46:44
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové se poprvé v této třetině na delší dobu usadili v útoku a hned z toho vytěžili gól! Damon Severson velice dobře nahrál na levé křídlo na hokejku MIKEA CAMMALLERIHO a nejproduktivnější hráč New Jersey v této sezoně už si věděl rady, je to 4:2! Asistence: Damon Severson a Adam Henrique.
     
    46:00
    Velmi dobrá šance Newarských! Brian O'Neill krásně našel před brankou volného Tootooa, jehož bekhend ovšem zneškodnil velice dobře brankář Roberto Luongo!
     
    39:40
    Kyle Palmieri (NJD) za to míří na trestnou lavici, současně na ní ale usedne i Erik Gudbranson (FLA) za hrubost.
     
    37:54
    Útočník Panterů se pokusil o pěknou kličku do bekhendu, tzv. "forsbergovku", ale puk za záda Coryho Schneidera nedokázal zasunout! Ďáblové tak stále drží vedení o jednu branku.
     
    37:54
    Jonathan Huberdeau unikal sám na branku a Adam Larsson zatáhl za záchrannou brzdu ve formě faulu – je nařízeno trestné střílení!
    33:07 Jonathan HUBERDEAU - 3:2
     
    33:07
    Florida právě vstřelila branku!
    Výtečné střídání nyní předvedla elitní formace Panterů! Vytvořila si obrovský tlak, až nakonec Jaromír Jágr za brankou mezi dvěma protihráči vybojoval puk a poslal ho na JONATHANA HUBERDEAUA. Ten se tak dostal ke střele zápěstím, jenž skončila v brance Coryho Schneidera! Asistence: Jaromír Jágr a Aaron Ekblad.
     
    29:19
    Neuvěřitelná šance Panterů! Jaromír Jágr lahůdkovou přihrávkou našel Jonathana Huberdeaua, který situaci ještě vylepšil pasem na Barkova. Na toho už zívala odkrytá branka, jenže finský mladíček netrefil puk vůbec ideálně a tak z toho nic nebylo!
     
    26:37
    New Jersey si zahraje přesilovou hru po komerční přestávce. Jussi Jokinen (FLA) inkasuje dvě trestné minuty za krosček.
     
    24:41
    Obrovská šance Ďáblů! Ti se dostali do přečíslení dva na jednoho. Puk měl na holi Kennedy, akci přijel podpořit ještě David Schlemko, který z voleje ale branku přestřelil!
    23:43 Adam HENRIQUE - 3:1
     
    23:43
    Devils právě vstřelili branku!
    Velice dobrá práce od ADAMA HENRIQUEA! Ten nejprve nahrál do výborné pozice Larssonovi, který se ovšem neprosadil. Domácí útočník s číslem 14 se ovšem posléze k puku dostal znovu, objel Luongovu klec a poté do ní zasunul kotouč jak se sluší a patří! Devils si berou zpět své vedení o dva góly. Asistence: Adam Larsson.
     
    22:56
    Eric Gelinas (NJD) a Dave Bolland (FLA) se srazili ve středním pásmu. V souboji byly hodně použity ruce, tudíž oba hráči zamíří na trestnou lavici.
    20:45 Aaron EKBLAD - 2:1
     
    20:45
    Florida právě vstřelila branku!
    A po něm se Panthers poprvé v utkání prosadili, je sníženo! Aleksander Barkov vyhrál vhazování na hokejku Jaromíra Jágra, který posunul kotouč na AARONA EKBLADA. Ten okamžitě vystřelil a hrací předmět propadl až za záda Coryho Schneidera! Asistence: Jaromír Jágr a Aleksander Barkov.
     
    19:12
    Damon Severson (NJD) a Brandon Pirri (FLA) se poté pošťuchovali před brankou. Oba inkasují dvě trestné minuty za hrubost a hrát se bude čtyři na čtyři.
     
    19:12
    Erik Gudbranson viděl před brankou spoluhráče Brandona Pirriho a okamžitě mu posílal puk, ale Schneider dokázal kotouč vyrazit. Posléze se ke střeleckému pokusu ještě probojoval Reilly Smith, opět se ale do jeho cesty postavila brankářská jednička New Jersey Devils!
     
    14:37
    Jordin Tootoo (NJD) při soubojích před brankou trefil holí do obličeje Gudbransona a odpyká si za to svě trestné minuty, i když v tom úmysl rozhodně hledat nemůžeme. Jak ovšem pravidla hovoří, za svou hokejku je hráč zodpovědný.
    12:55 Kyle PALMIERI - 2:0
     
    12:55
    Devils právě vstřelili branku!
    A už je to o dva góly! KYLE PALMIERI teď prokázal geniální hokejové myšlení, když si do útočného pásma nabruslil po pravé straně díky pěknému pasu od Seversona a fantasticky umístěnou střelou našel skulinku mezi Robertem Luongem a brankovou konstrukcí, 2:0! Asistence: Damon Severson.
     
    12:19
    Velmi dobrou práci odvedl obránce Damon Severson! Ten získal kotouč pro Palmieriho a následně se před brankou dostal k teči, ovšem Luongo byl připraven!
    Svým zákrokem přerušil hru a následuje tak komerční přestávka.
     
    07:17
    Vincent Trocheck (FLA) míří na trestnou lavici za nedovolené bránění. Útočník Panthers to udělal orpavdu nešikovně, když fauloval Seversona při útočné akci svého celku.
     
    03:40
    Lee Stempniak měl na své holi druhou branku! Dostal přihrávku mezi kruhy, ale zamířil těsně nad Luongovu svatyni!
    00:26 Lee STEMPNIAK - 1:0
     
    00:26
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to je úvod jako z ďábelské říše snů! Nejproduktivnější útočník Devils Mike Cammalleri nahrál puk před branku, kde byl připravený nikým nehlídaný LEE STEMPNIAK. Ten si ho zpracoval a bekhendem ho dopravil za záda Luonga, 1:0 po 26 sekundách! Asistence: Mike Cammalleri a Adam Henrique.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 1. Stempniak (Cammalleri, Henrique), 13. Palmieri (Severson), 24. Henrique (Larsson), 47. Cammalleri (Severson, Henrique) – 21. Ekblad (Jágr, Barkov), 34. Huberdeau (Jágr, Ekblad)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene "C", Larsson, Moore, Severson, Gelinas, Schlemko – Cammalleri "A", Henrique, Stempniak – Eliáš "A", Josefson, Palmieri – Matteau, Kalinin, Kennedy – O'Neill, Gionta, Tootoo
    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Campbell "A", Mitchell "C", Gudbranson, Ekblad, Kampfer, Kulikov – Pirri, Barkov, Jágr – Huberdeau, Trocheck, Smith – Jokinen, MacKenzie, Brickley – Howden, Bolland "A", Shaw

    Rozhodčí: Dwyer, Jackson – Nansen, Driscoll

    Diváci: 13 643
    bahis siteleri