Kladno – Zlín 3:4 (kon.) | Slavia – Olomouc 7:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 1:5 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:4 (2:1, 1:2, 0:1)
Berani Zlín
Sobota 19.12.2015, 12:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:37
    Ptáček odjíždí na střídačku, domácí zkusí štěstí v šesti.
     
    58:12
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:23
    Kužílek (ZLN) je vyloučen na 2 minuty.
     
    55:50
    Oddechový čas pro hosty.
     
    54:04
    Křepalka poslal prudký puk do brankoviště na osamoceného Petra Patyka. Ten ovšem stihl rychlou přihrávku jen tečovat do betonů hostujícího brankáře!
     
    53:07
    Kezsi se z pravého křídla natlačil až před Barvíka, který jeho pokus z bezprostřední blízkosti dokázal přizvednou ramenem nad břevno!
     
    51:07
    Po závaru v kladenském brankovišti se před Ptáčkem strhla hromadná strkanice, která vyústila v bitku Bundy (KLA) s Peškou (ZLN). Oba borci inkasují 2 minuty za hrubost.
     
    50:55
    Havůj (KLA) za protesty inkasuje 2 osobní tresty, tudíž se musí odebrat do kabin.
     
    50:55
    Kružík (KLA) je vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    49:24
    Po nahození Chládka se hned trojice kladenských hráčů snažila dorazit puk za záda Barvíka. Puk se nebezpečně odrážel ze strany na stranu, nakonec však bohužel pro Rytíře zamířil do rohu!
     
    46:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se opět ujímají vedení v tomto utkání. Ve vlastním oslabení poslal Michal Kolařík svého parťáka ADAMA HOŘANSKÉHO do úniku. Zlínský borec zkusil střelu mezi betony, která slavila úspěch. Puk sice Ptáček dokázal zpomalit, přesto se puk došoural za brankovou čáru. Asistence: Michal Kolařík.
     
    45:51
    Stiksa (ZLN) je vyloučen na 2 minuty za faul loktem.
     
    39:13
    Miko (ZLN) je vyloučen na 2 minuty za držení
     
    37:33
    Bunda kličkou obešel protihráče a skvěle vyslal do přečíslení Kružíka se Schildhabelem. První jmenovaný dostal puk před brankáře Barvíka, jenže mu puk odskočil, a tak kladenský útočník nedokázal zakončit!
     
    36:30
    Zajíc (KLA) je vyloučen na 2 minuty za krosček.
     
    35:38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jenže domácí nacházejí bleskovou odpověď na gól soupeře. Hajný nastřelil puk do rohu, odkud Patyk naservíroval puk na JAKUBA ČERMÁKA. Kladenský útočník už měl jednoduchou pozici, a tak střelou pod víko rozvlnil síť v hostující bráně. Asistence: Petr Patyk, Štěpán Bláha.
     
    33:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Vyloučený Patyk ještě ani nestihl dojet ke svým spoluhráčům a už se zlínští radovali ze vstřelené branky! Hlaváčova střela byla domácím brankářem vyražena před brankoviště, kde se puk zastavil. Nejrychleji si cestu ke ketouči našel PETR MIKO, který v pádu překonal Ptáčka. Asistence: Michael Hlaváč.
     
    33:37
    Daniel Kružík ujel po pravém křídle hostující obraně, ale sám nproti Barvíkovi neuspěl. Domácí útočník zkoušel střelu na blížší tyč, ale hostující gólman jeho pokus vytěsnil!
     
    32:23
    Hosté mají obrovkou příležitost na skórování, protože domácí jdou do tří. Havlůj (KLA) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    31:51
    Hráčská lavice (KLA) inkasuje 2 minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Patyk.
     
    29:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají stav zápasu trefou v přesilové hře. Vyhození jednoho z domácích zachytil na modré Procházka a předal puk na MICHALA KOLAŘÍKA, jehož následné nahození bylo tečováno jedním ze clonících hráčů přesně za záda domácího gólmana. Asistence: Petr Procházka.
     
    28:22
    Havlůj (KLA) je vyloučen na 2 minuty za držení.
     
    24:02
    Peška (ZLN) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    21:01
    Čermák (KLA) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    19:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí potvrzují roli velkého favorita a po zásluze se ujímají vedení. Kružík vyslal do úniku opět PETRA HAVLŮJE, který si poradil a přidal svůj druhý gól v tomto utkání. Kladenský útočník učebnicově naznačil rameny a po krátké forhendové kličce poslal puk do brány. Asistence: Daniel Kružík.
     
    17:45
    Martin Slánský se nyní prokličkoval až k pravé tyči, ale jeho povedená střela zápěstím jen těsně minula vzdálenější roh brány!
     
    16:09
    Patyk poslal puk přímo do brankoviště, kde se puk několikrát odrazil, bohužel pro domácí nakonec za brankovou čáru nedoklouzal!
     
    07:37
    Procházka (ZLN) je vyloučen na 2 minuty za držení.
     
    01:56
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Krásnou branku v oslabení si nyní připisují Rytíři. Zlínská obrana velmi zaspala, což trestal Kružík, který ujel hostujícím zadákům, překřížil se před bránou se svým spoluhráčem PETREM HAVLŮJEM, kterému následně předložil puk před prázdnou bránu. Domácí útočník už měl snadnou práci, a tak vyrovnal na 1:1. Asistence: Daniel Kružík.
     
    01:33
    Křepelka (KLA) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    00:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se překvapivě ujímají vedení. Dalajka poslal puk před bránu na PETRA STRMISKU, který pohotovou střelou z bezprostřední blízkosti překonal Ptáčka. Vstup do utkání zažívají hosté skvělý. Asistence: Patrik Dalajka.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 2. Havlůj (Kružík), 20. Havlůj (Kružík), 36. Čermák (Patyk, Bláha) – 1. Strmiska (Dalajka), 30. Kolařík (Procházka), 34. Miko (Hlaváč), 47. Hořanský (Kolařík)


    Rytíři Kladno: Ptáček (Jiroušek) – Havelka, Chládek, Bunda (C), Matula, Zajíc, Malý – Piovarči, Slánský, Křepelka (A), Patyk, Bláha, Čermák, Schildhabel, Hajný, Havlůj, Keszi, Kružík (A)
    Berani Zlín: Barvík (Haloda) – Kosorin, Kužílek, Procházka, Gazda, Kolařík – Hlaváč, Gago, Miko (A), Dalajka (A), Lainka, Stiksa, Peška, Horváth, Strmiska, Hladiš (C), Hořanský
    bahis siteleri