SHK Hodonín – Mor. Budějovice 6:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
6:3 (1:2, 3:0, 2:1)
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Pondělí 21.12.2015, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:41
    Ve vlastním oslabení se dostal do šance Černohous, jeho střela končí jen o pár centimetrů vedle Šťastného svatyně!
     
    57:35
    Ondřej Nedvěd (HOD) si odpyká 2 minuty za podražení.
     
    56:35
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Martin Špok měl před sebou volnou cestu ke Šťastnému. Ten ale nevystřelil a místo toho nahrál na svého parťáka, a ZDENĚK JURÁSEK z minimálního úhlu dokonal svůj hattrick! Asistence: Martin Špok, Lubomír Škápik.
     
    54:08
    Kotvan zastavil za sebou 3 jdoucí pokusy! Za zmínku stojí hlavně Matějkova střela, které chyběly pouze centimetry na to, aby se puk dostal do sítě!
     
    50:29
    Havlovu přihrávku před bránu trefil z voleje Peroutka, ale touš mířil pouze vedle brány. Při dalším pokusu Peroutka střílel k tyči, ale Kotvan vysunul beton a ani napodruhé nedovolil tomuto hráči skórovat.
     
    50:13
    Martin Špok (HOD) fauloval hostujícího brankáře a jde si odsedět 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    49:48
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Sobotkovu střelu od modré Kotvan sice vyrazil, ale jen na hůl LADISLAVA RYTNAUERA a ten puk uklidil za bezmocného brankáře. Asistence: Martin Sobotka.
     
    49:06
    Brankář hostů Jiří Šťastný (MBU) dostává osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    49:06
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči obrali soupeře o puk ve středním pásmu, Sajdl nahodil puk na Šťastného, ten ho však vyrazil pouze před sebe a z následné dorážky už se DANIEL KOLÁŘ prosadil. Asistence: Jakub Sajdl, Dominik Matula.
     
    47:00
    Nadvakrát teď Kotvan zabránil gólu! S nebezpečnou Havlovou střelou si domácí brankář poradil v leže!
     
    43:28
    Havlovu střelu tečoval Matějka, ta se odrazila od brankové konstrukce do rohu a hosté pokračují v náporu.
     
    42:57
    Róbert Mikéska (HOD) vyločen na 2 minuty za vysokou hůl.
     
    39:17
    Lukáš Paták (MBU) podržel svého protihráče při pokusu o přechod do pásma, takže si Moravské Budějovice zahrají opět ve čtyřech hráčích v poli.
     
    37:55
    Havel byl jediný, kdo stál u brankoviště a tudíž mohl zakončovat, ale netrefil střílenou přihrávku od pravého hrazení, jelikož puk letěl příliš vysoko.
     
    34:54
    Parádní Juráňovu střelu ukryl Kotvan v rukavici. Důležitý zákrok domácího brankáře.
     
    33:42
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín opět skóruje z protiútoku. Drtiči jeli tři na jediného obránce, parádní přihrávku od Kučery ještě Špok předal na DAVIDA POLESNÉHO a ten zakončoval do prázdné brány. Asistence: Martin Špok, Zdeněk Kučera.
     
    32:44
    Jakub Sajdl (HOD) dostává dvouminutový trest za hákování.
     
    32:34
    Dominik Matula se teď ocitl v ideální šanci ke skórování, ale orazítkoval pouze tyč Šťastného branky!
     
    32:03
    Špok se snažil proháčkovat kolem Romana Sechovce (MBU), ten svého soupeře hákoval a poskytuje tak domácím další dvouminutovou početní výhodu.
     
    29:29
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hrálo se v útočném pásmu Budějovic, ovšem puk se odrazil ke Špokovi, ten si všimnul ZDEŇKA JURÁSKA, který si najížděl do útoku a pro něj potom nebyl problém rychlou střelou Šťastného prostřelit! Asistence: Martin Špok.
     
    25:53
    Lubomír Škápik (HOD) znemožnil Pěškovi zakončení, ovšem za cenu faulu. Hodonínský obránce si tedy odpyká 2 minuty za držení protihráče.
     
    24:23
    V přečíslení 2 na 1 se ocitli domácí. Matula nahrál Charvátovi, ten z první vystřelil a puk skončil na pravé tyči Šťastného svatyně!
     
    22:12
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš! Budějovicím se nepodařilo puk dostat do prázdné branky. Toho využil MARTIN ŠPOK, když si převzal kotouč, ujel k hostující brance a poslal přesnou střelu do horního růžku. Bez asistence.
     
    21:26
    Za hodonínskou brankou nepěkně sundal Ondřej Nedvěd (HOD) budějovického Rytnauera. Ten se po delší době zvedá a za pomoci spoluhráčů odjíždí na střídačku. Nedvěd je vyloučen na 2 minuty za faul loktem.
     
    20:39
    Jurásek nahrával na osamoceného Peše, ten byl ale už velmi blízko před Šťastným na to, aby se mu podařilo puk zvednout do horní části branky!
     
    17:41
    Hodonín je ve svém oslabení velmi aktivní a vynutil si faul soupeře. Ladislav Rytnauer (MBU) vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    16:52
    David Polesný (HOD) sváděl souboj před bránou s útočníkem Žihadel, ale počínal si proti pravidlům a je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    14:28
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté vyhráli buly v útočném pásmu, Marcel Juráň prostrčil puk na DAVIDA HORKÉHO a ten bekhendovou střelou překonal Kotvana. Asistence: Marcel Juráň, Jiří Lander.
     
    11:56
    Pěknou akci první hodonínské lajny zastavil až faulem Martin Sobotka (MBU), když seknul Matulu. Dvě minuty si zahrají Žihalda ve čtyřech.
     
    09:05
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Ani Moravské Budějovice nezaváhaly a využívají přesilovou hru! Na hranici brankoviště zamíchal s pukem Matějka a puk nahrál ještě na lépe postaveného LUKÁŠE HAVLA, který pohodlně puk uklidil do odkryté sítě. Asistence: Filip Matějka.
     
    08:01
    Daniel Kolář (HOD) zabránil v zakončení Patákovi nedovoleně, je vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    03:50
    Lukáš Paták (MBU) ihned po vhazování podrazil hodonínského hráče a jde si tak na 2 minuty odpočinout na trestnou lavici.
     
    03:44
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín během signalizované výhody otevírá skóre zápasu! ZDENĚK JURÁSEK si vyjel zpoza brány a zasunul kotouč za Šťastného. Asistence: Dominik Matula.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 4. Jurásek (Matula), 23. Špok, 30. Jurásek (Špok), 34. Polesný (Špok, Kučera), 50. Kolář (Sajdl, Matula), 57. Jurásek (Špok, Škápik) – 10. Havel (Matějka), 15. Horký (Juráň, Lander), 50. Rytnauer (Sobotka)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Zavadil) – Kolář, Mikéska, Nedvěd, Škápik, Jedlička, Polesný – Matula, Sajdl, Kuba – Peš, Jurásek, Špok – Černohous, Charvát, Kučera – Janás, Tomi, Garanin
    Trenér: Lubomír Oslizlo

    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Šťastný (Máj) – Sobotka, Pelikán, Sechovec, Randa, Peroutka, Šťáva, Fejt – Matějka, Juráň, Havel, Pěška, Mikeš, Paták, Rytnauer, Lander, Horký, Lupač
    Trenér: Jiří Rech

    Rozhodčí: Radim Slavka – Drahomír Vožda, Michal Zedník
    bahis siteleri