Omsk – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Barys – Čerepovec 4:3 (po pr.) | Toljatti – Chabarovsk 4:1 (kon.)
Jaroslavl – Novosibirsk 2:0 (kon.) | Kazaň – Vladivostok 2:3 (kon.) | Soči – Novokuzněck 2:3 (po pr.)
konec
Ak Bars Kazaň
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Admiral Vladivostok
Neděle 27.12.2015, 15:00 • TatNeft Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Albert Jarullin v čase 51:22 využil přesilovou hru a vyrovnal stav utkání na 2:2, jenže Admiral Vladivostok si vzal za dvě minuty a pět sekund ztracené vedení zpět, když se prosadil skvělou tečí Michajl Fišenko. Kazaň v závěru utkání hrála téměř tři minuty bez brankáře, vstřelit vyrovnávací gól se ji ale ani přes velké úsilí nepodařilo. Konečný výsledek. Ak Bars Kazaň 2 Admiral Vladivostok 3. (17:26:23)
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Albert Jarullin se pokusil vstřelit gól, jeho střela ale skončila na výstroji Igora Bobkova, který těsně před koncem podržel svůj tým skvělým zákrokem!
     
    58:59
    Ak Bars Kazaň si vyžádal oddechový čas.
     
    58:59
    Hráči Admiralu se snažili přes celou ledovou plochu puk usměrnit do prázdné brány, je z toho ale pouze zakázané uvolnění.
     
    58:00
    Admiral Vladivostok se pokusil rozhodnout, domácí ale jeho střelu ze středního pásma zablokovali.
     
    57:15
    Ak Bars Kazaň na nic nečeká a brankář Emil Garipov necelé tři minuty před koncem zápasu zamířil na střídačku! Domácí to zkoušejí ve hře bez brankáře.
     
    56:43
    Admiral Vladivostok si vyžádal oddechový čas.
     
    55:35
    STŘELY

    Ak Barsk Kazaň 26 Admiral Vladivostok 28
     
    54:44
    Ak Bars Kazaň se usilovně snaží podruhé v zápase své jednobrankové manko smazat, zatím ale bez úspěchu. Hráči domácího celku sice často nahazují puk do útočné třetiny, vzápětí ale nejsou schopni nějakou nebezpečnou střelou ohrozit bránu Igora Bobkova.
    53:27 Michajl FIŠENKO - 2:3
     
    53:27
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    MICHAJL FIŠENKO se prosazuje a vrací Vladivostoku zpět ztracení vedení!! Alexander Gorškov na pravém křídle nabral rychlost a z úhlu poté našel před bránou nádhernou žabičkou ze druhé vlny najíždějícího Michajla Fišenka, který do jeho přihrávky vložil hůl a usměrnil ho do levého horního rohu. Emil Garipov se snažil bleskurychle přesunout, u své pravé tyče byl ale pozdě. Asistence: Alexander Gorškov, Dmitrij Lugin.
     
    52:59
    Na opačné straně poté mohl strhnout vedení na stranu Admiralu Jonathon Blum, ani jeho třetí střela ve třetí třetině ale gólem neskončila a Emil Garipov si připsal úspěšný zákrok.
     
    52:36
    Hráči Kazaně několikrát nahodili puk do útočného pásma a po zákroku Igora Bobkova se v něm usadili. Do žádné velké příležitosti se ovšem vzápětí nedostali.
     
    51:58
    Kazaň ve správný okamžik konečně dokázala využít jednu ze svých přesilových her a snaží se rychle vstřelit druhý gól.
    51:22 Albert JARULLIN - 2:2
     
    51:22
    Kazaň vstřelila branku!
    ALBERT JARULLIN využívá přesilovou hru a vyrovnává na 2:2!! Albert Jarullin napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, která nad levým betonem Igora Bobkova zamířila přesně k pravé tyči. Justin Azevedo si připsal asistenci a dosáhl tak na svůj jubilejní 150. bod v kariéře KHL. Asistence: Justin Azevedo.
     
    50:52
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok: Nikita Lisov dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    50:38
    Ak Bars Kazaň odvolal brankáře Emila Garipova. Rozhodčí signalizují trest pro jednoho z hostujících hráčů a domácí mají na ledě o jednoho útočníka více!
     
    48:25
    Vyloučený a ve třetí třetině zatím hodně aktivní Michajl Sidorov se vrátil zpět na ledovou plochu. Ak Bars Kazaň hraje opět v plném počtu.
     
    47:58
    Admiral Vladivostok zvládá oslabení opět skvěl a až nyní se domácí hokejisté dostali ke střele, která byla snadným soustem pro brankáře Igora Bobkova.
     
    46:24
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň: Michajl Sidorov dostal mneší trest, 2 minuty podražení.
     
    45:16
    Admiral je během posledních minut aktivnější, ani Kazaň se ale nechce nechat zahanbit a v rychlém sledu se dostali ke střele Michajl Gluchov a Michajl Sidorov, ani jeden z nich ovšem vyrovnávací branku vstřelit nedokázal!
     
    44:01
    Při předchozí situaci zamířil podruhé ve třetí třetině mezi tři tyče Jonathan Blum a po něm vzápětí Dmitrij Lugin, ani jeden z nich ale pozorného Emila Garipova nepřekonal.
     
    43:36
    Admiral Vladivostok si nechce nechat protéct jednobrankové vedení mezi rukama a rychle zvýšil tempo, což mělo za následek dvě střely na bránu, ani jedna ovšem za zády Emila Garipova neskončila.
     
    43:03
    Jonathon Blum na opačné straně odpověděl na střelu Andreje Čibisova, ale ani jemu se gól vstřelit nepodařilo a jeho pokus našel pouze výstroj připraveného Emila Garipova.
     
    42:04
    Ak Bars Kazaň prohrává těsně 1:2 a snaží se to rychle změnit. Domácí hokejisté lépe bruslí a jsou nebezpeční, což před pár okamžiky potvrdil střílející Andrej Čibisov, jehož střelu brankář Igor Bobkov ukryl ve výstroji a přerušil hru.
     
    41:46
    Oscar Moller se dostal ke střele, na brankáře Igora Bobkova ale vyzrát nedokázal, stejně jako vzápětí Michajl Sidorov.
     
    40:53
    Dnešní utkání sleduje podle oficiálního údaje 6137 diváků.
     
    40:43
    Hráči Kazaně přešli do útoku a na pravém křídle nahodili puk do útočné třetiny.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Úvod prostřední části patřil Kazani, která se dostala ke dvěma střelám, ani v jednom případě ale překonat brankáře Igora Bobkova nedokázala, a tak přišel na opačné straně trest. Gólové radosti Vladivostoku předcházela chyba brankáře Emila Garipova, který nedokázal udržet nahození Oskarse Bartulise z pravého křídla. K volnému puku se poté před bránou dostal Alexander Kuzněcov a střelou do prázdné brány otočil vývoj utkání na stranu Admiralu. Skóre po 40 minutách. Ak Bars Kazaň 1 Admiral Vladivostok 2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:56
    Přesilová hra Kazaně je pryč a vyloučený Oskars Bartulis se vrací zpět na ledovou plochu.
     
    38:34
    Bývalý hokejista Lvu Praha Justin Azevedo dal o sobě po dlouhé době vědět střeleckým pokusem mezi tři tyče, Igor Bobkov byl ovšem opět na svém místě a ukryl puk ve své výstroji.
     
    38:07
    Vladivostoku se daří vyhazov puk k bráně domácího celku a přesilová hra Kazaně spěje velice rychle ke svému konci. Více než minuta z ní už je pryč.
     
    37:41
    Ak Bars Kazaň má v závěru prostřední části k dispozici přesilovou hru, zatím se mu v ní ale nedaří dostat ke střele a Vladivostok dobře brání.
     
    36:55
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok: Oskar Bartulis dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    36:15
    V závěru druhé třetiny se hraje pohledný hokej nahoru dolů, zatím ovšem bez další gólové střely a radosti.
     
    35:44
    Andrej Čibisov se pokusil srovnat stav utkání, jeho střela ale gólem neskončila, stejně jako ta na opačné straně ledové plochy v podání Dmitrije Sajustova.
     
    35:00
    Do konce prostřední části zbývá odehrát přesně pět minut.
     
    33:44
    Ve třetině se zatím hraje velice čistě, a i když byly k vidění nějaké ostřejší zákroky, rozhodčí se v ní zatím vylučovat nerozhodli.
     
    32:46
    Ačkoliv Admiral Vladivostok vstoupil do utkání vlažně, velice rychle začal přitápět pod kotlem a druhá třetina zatím patří jednoznačně jemu.
     
    32:16
    Mattias Sjogren vypálil na pravém křídle od modré čáry a po zákroku Igora Bobkova vybojoval pro svůj tým útočné pásmo.
     
    31:45
    Admiral Vladivostok dostal Kazaň pod obrovský tlak a v rychlém sledu se dostali ke střelám Geoffrey Kindrad, David Booth a Arťom Zemčjonok, ani jeden z nich ale puk za záda Emila Garipova propasírovat nedokázal!
     
    30:04
    Vasilij Tokranov vypálil od modré čáry a pozorný Igor Bobkov jeho střelu vyrazil mimo tři tyče. Brankář Admiralu sice není tak zatížený jako jeho protějšek, přesto ale chytá zatím skvěle.
     
    29:46
    STŘELY VE DRUHÉ TŘETINĚ

    Ak Bars Kazaň 3 Admiral Vladivostok 8
     
    28:58
    Admiral Vladivostok z ničeho nic zasypal bránu Emila Garipova čtyřmi střelami, z nichž ta poslední byla gólová. Jonathan Blum a Alexander Kuzněcov během pár sekund zaměstnali brankáře Kazaně.
    27:43 Alexander KUZNĚCOV - 1:2
     
    27:43
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    ALEXANDER KUZNĚCOV otáčí vývoj zápasu a téměř v polovině druhé třetiny strhává vedení na stranu Admiralu Vladivostok!! Gólové radosti Vladivostoku předcházela chyba brankáře Emila Garipova, který nedokázal udržet nahození Oskarse Bartulise z pravého křídla. K volnému puku se poté před bránou dostal Alexander Kuzněcov a střelou po ledě do prázdné brány otočil vývoj utkání na stranu Admiralu. Asistence: Oskars Bartulis, Konstantin Makarov.
     
    27:38
    Andrej Ivanov napřáhl ke tvrdé střele, pozorný Igor Bobkov ji ale zneškodnil a stav utkání je stále nerozhodný 1:1.
     
    26:53
    Oba týmy samozřejmě chtějí vstřelit gól, ale jejich přesnost střel je ve druhé třetině opravdu mizerná, což může být problém i pro brankáře, pro které je samozřejmě lepší, když na ně jde více střel a dostanou se do tempa.
     
    26:35
    David Booth už se na to nemohl dívat a vypálil z pravého kruhu pro vhazování, brankář Emil Garipov byl ale na místě a jeho pokus vyrazil.
     
    25:02
    Utkání má svižné tempo a příliš často se nepřerušena, což samozřejmě přidává na atraktivitě, tu by ale ještě mohly zvýšit přesné střely na bránu. Zejména Admiral zatím ve druhé třetině střílí slepými náboji.
     
    24:33
    Co se týče vhazování, tak tam je to poměrně hodně vyrovnané. Lépe je na tom ale přece jen domácí Kazaň, jejíž hokejisté vyhráli 10 z 25 vhazování a jejich úspěšnost na buly činí 65%.
     
    23:36
    Ak Bars Kazaň se stále střelecky aktivnější a daří se mu také směrem dozadu, hráči Admiralu Vladivostok se po přestávce zatím nedostali k žádné střele, která by zamířila mezi tři tyče a donutila Emila Garipova k zákroku.
     
    22:15
    STŘELY

    Ak Bars Kazaň 12 Admiral Vladivostok 8
     
    21:43
    Vyloučený Dmitrij Lugin se vrátil zpět na ledovou plochu a Admiral Vladivostok hraje opět v plném počtu.
     
    21:22
    Do konce přesilové hry Kazaně zbývá odehrát 19 sekund a vypadá to, ani tentokrát se gólu v početní převaze nedočkáme.
     
    21:13
    Oscar Moller a po něm Igor Mirnov vyzkoušeli pozornost Igora Bobkova, ten byl ale v obou případech pozorný a předvedl dva velice slušné zákroky!
     
    20:51
    Puk byl po střele Kazaně z pravého křídla sražen do ochranné sítě a hra byla přerušena.
     
    20:26
    V TatNeft Areně začala druhá třetina, ve které domácí hokejisté Ak Barsu Kazaň dohrávají po vyloučení Dmitrije Lugina přesilovou hru.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Ak Bars Kazaň po vlažném začátku rychle zvýšil obrátky a po necelých pěti minutách se ujal vedení, když se krásnou střelou od modré čáry prosadil na pravém křídle Stepan Zacharčuk, jehož rána zapadla přesně k pravé tyči. Za necelých pět minut ale dokázal Admiral Vladivostok se soupeřem srovnat krok. David Booth vypálil od modré čáry a po zákroku Emila Garipova se dostal k dorážce Oskars Bartulis, ani on ale bekhendovou střelou překonat brankáře Kazaně nedokázal, vzápětí se ale dostal k další dorážce Jegor Dugin, který puk z blízkosti dorazil do prázdné brány. Skóre po první třetině. Ak Bars Kazaň 1 Admiral Vladivostok 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:41
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok: Dmitrij Lugin dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát jedna minuta a gólu už se v ní i přes velkou snahu Ak Barsu Kazaň zřejmě nedočkáme.
     
    17:39
    Ak Bars Kazaň se dostal na levém křídle ke střele, kterou Igor Bobkov levým betonem vyrazil mimo.
     
    17:02
    Ak Bars Kazaň má v závěru první třetiny jasně na vrh a hokejisté Admiralu Vladivostok už by se určitě raději viděli v kabině.
     
    16:30
    Do konce první třetiny zbývá odehrát tři a půl minuty.
     
    15:19
    Ihned po vhazování pálil od modré čáry Jakov Rajlov, jeho pokus ovšem našel pouze výstroj Igora Bobkova, který zatím předvádí i přes inkasovaný gól velmi slušný výkon!
     
    15:14
    Arťom Lukojanov se dostal na pravém křídle ke střele, Igor Bobkov si s jeho tvrdým projektilem ale poradil a podržel ho ve své výstroji, aby přerušil hru. Kazaň vybojovala útočné pásmo.
     
    14:59
    Vladimir Tkačev dostal nádhernou přihrávku za obranu a dostal se do samostatného úniku, který zakončil střelou mezi betony Igora Bobkova, ten je ovšem včas sklapl k sobě a připsal si fantastický zákrok!
     
    14:28
    Ak Bars Kazaň přečkal přesilovou hru a okamžitě se snaží vstřelit gól, Admiral Vladivostok ale dobře brání.
     
    13:10
    Alexander Svitov se vrátil na led z trestné lavice a oba týmy hrají v plném počtu.
     
    12:45
    Michajl Sidorov je v úvodní třetině velmi aktivní a před pár okamžiky podruhé v zápase zamířil mezi tři tyče, ani tentokrát ale na pozorného brankáře Igora Bobkova vyzrát nedokázal.
     
    12:00
    Vyloučený Samvel Mnašan se vrátil zpět na ledovou plochu a Admiral Vladivostok má k dispozici zkrácenou přesilovou hru.
     
    11:20
    Alexander Svitov připravil svůj tým o zbytek přesilové hry a počet hráčů na ledě se vyrovnal. Hra pokračuje ve hře 4 na 4.
     
    11:06
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň: Alexander Svitov dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    10:14
    Jegor Dugin je po vstřelení úvodní branky při chuti, jeho druhou střelu v dnešním zápase ale tentokrát brankář Emil Garipov dokázal zneškodnit.
     
    10:03
    Samvel Mnašan usedl na trestnou lavici a Ak Bars Kazaň se může v přesilové hře vrátit zpět do vedení, jenže domácím hokejistům se zatím v koncovce příliš nedaří. Pomineme-li tedy úvodní gól z hole Stepana Zacharčuka.
     
    09:59
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok: Samvel Mnašan dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    08:54
    Admiral Vladivostok rychle odpověděl na úvodní gól Ak Barsu Kazaň a za stavu 1:1 po necelých deset minutách hry začínáme nanovo.
    08:28 Jegor DUGIN - 1:1
     
    08:28
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    JEGOR DUGIN se prosazuje ve hře 4 na 4 a vyrovnává na 1:1!! David Booth vypálil od modré čáry a po zákroku Emila Garipova se dostal k dorážce Oskars Bartulis, ani on ale bekhendovou střelou překonat brankáře Kazaně nedokázal, vzápětí se ale dostal k další dorážce Jegor Dugin, který puk z blízkosti dorazil do prázdné brány. Asistence: Oskars Bartulis, David Booth.
     
    08:12
    STŘELY

    Ak Bars Kazaň 5 Admiral Vladivostok 3
     
    07:59
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok: Maxim Mamin dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    07:59
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Zacharčuk – 2 min. hrubost).
     
    07:59
    Maxim Mamin se dostal do potyčky se střelcem úvodní branky Stepanem Zacharčukem a oba kohouti se půjdou zchladit na trestnou lavici.
     
    07:00
    Zatím se hraje pohledný ofenzivní hokej bez vyloučení. Pokud hráči v nasazeném trendu budou pokračovat, nebojím se toho, že bychom dnes viděli jen jeden gól.
     
    06:28
    Justin Azevedo se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže pozorného brankáře Igora Bobkova překonat nedokázal! Brankář Admiralu Vladivostok předvedl skvělý zákrok a podržel svůj tým nad vodou.
     
    05:01
    Vladivostok byl sice v úvodu utkání aktivnější, jenže Kazaň velmi rychle zvýšila obrátky a ujímá se vedení 1:0. Poslední vzájemné střetnutí vyznělo lépe pro Admiral, který doma zvítězil těsně 1:0, tak věřme, že v dnešním utkání se dočkáme branek více.
    04:14 Stepan ZACHARČUK - 1:0
     
    04:14
    Kazaň vstřelila branku!
    STEPAN ZACHARČUK střílí gól a posílá Ak Bars Kazaň do vedení!! Arťom Lukojanov předložil puk na modré čáře po pěkném oblouku Stepanovi Zacharčukovi, který na pravém křídle od modré čáry napřáhl ke krásné střele a puk nad betonem Igora Bobkova umístil přesně k pravé tyči. Asistence: Arťom Lukojanov, Vladimir Tkačev.
     
    03:16
    Igor Mirnov poprvé zamířil přesně mezi tři tyče, pozorný Igor Bobkov ale jeho pokus bez větších potíží zastavil a připsal si první úspěšný zákrok dnešního zápasu.
     
    02:12
    Hokejisté Admiralu vypálili z levého křídla a jejich následná střela byla sražena do ochranné sítě. Bude se vhazovat po pravici brankáře Emila Garipova.
     
    01:56
    Admiral Vladivostok je na puku a může se vydat opět směrem vpřed.
     
    00:59
    Na obou stranách jsou k vidění nepřesnosti a hra se přelévá ze strany na stranu, zatím ovšem bez střely na bránu.
     
    00:39
    Admiral Vladivostok vyhrál úvodní vhazování a mohl se vydat směrem k bráně Emila Garipova, akce hostujících hokejistů ale nic kloudného v úvodu utkání nepřinesla.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou týmů nastupují na ledovou plochu TatNeft Areny a utkání mezi Ak Barsem Kazaň a Admiralem Vladivostokem bude moci za okamžik začít.
    Podaří se Azevedovi proti Admiralu dosáhnout na 150. bod?

     
    Úvodní sestavy:

    Ak Bars Kazaň: Garipov (Galimov) – Kornejev, Zacharčuk, Wilson, Jarullin, Rajlov, Sidorov – Gluchov, Varnakov, Tokranov – Čibisov, Tkačev, Lukojanov – Mirnov, Sjogren, Moller – Svitov, Obuchov, Ivanov – Azevedo.

    Admiral Vladivostok: Bobkov (Nalimov) – Blum, Bartulis, Kinrade, Zemčjonok, Mnašan, Lisov – Booth, Alexandrov, Dugin – Fišenko, Lugin, Gorškov – Makarov, Sajustov, Kuzněcov – Mamin, Alševskij, Voronin – Jakovlev.

    Rozhodčí: Anatolij Zacharov, Jurij Oskirko – Alexander Zacharenkov, Ivan Nazarov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání

    Marek Ďaloga (AKB) 1+4, +/- +14

    (Slovenský obránce je stále na marodce.)
     
    Vzájemné zápasy

    01.10.15 Vladivostok – Kazaň 1:0

    (Výsledek z letošní sezóny KHL 2015/16.)
     
    Admiral Vladivostok

    Vladivostok vyhrál od 10. prosince tři utkání v řadě, když doma dvakrát porazil Barys Astana a poté zvítězil hladce 4:1 na ledě Soči. Na 1. svátek vánoční ale skvělá série Vladivostoku skončila, když jeho hokejisté nedokázali vstřelit na ledě Jaroslavli ani jeden gól a prohráli 3:0. Admiral se ve východní konferenci nachází na pátém místě s tříbodovým náskokem na Kazaň.
     
    Ak Bars Kazaň

    Ak Bars Kazaň se vrací po čtyřzápasovém tripu zpět do domácí TatNeft Areny, kde se bude snažit navázat na poslední vítězství z Čerepovce, proti kterému rozhodl o osudu utkání gólem v prodloužení Tokranov a vystřelil Ak Barsu výhru 4:3. Kazaň prožila poměrně úspěšný trip, když vyhrála dva ze čtyř zápasů a v tom posledním proti Čerepovci ukončila sérii dvou porážek.
     
    Ak Bars Kazaň musel na Štědrý den otáčet vývoj zápasu na ledě druhého nejhoršího týmu letošní sezóny KHL, nakonec ale roli favorita potvrdil a nyní ho čeká domácí zápas proti Admiralu Vladivostoku. Utkáním z TatNeft Areny Vás provede Tomáš Reiner.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Zacharčuk (Lukojanov, Tkačev), 52. Jarullin (Azevedo) – 9. Dugin (Bartulis, Booth), 28. Kuzněcov (Bartulis, Makarov), 54. Fišenko (Gorškov, Lugin)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Galimov) – Kornejev, Zacharčuk, Wilson, Jarullin, Rajlov, Sidorov – Gluchov, Varnakov, Tokranov – Čibisov, Tkačev, Lukojanov – Mirnov, Sjogren, Moller – Svitov, Obuchov, Ivanov – Azevedo.
    Admiral Vladivostok: Bobkov (Nalimov) – Blum, Bartulis, Kinrade, Zemčjonok, Mnašan, Lisov – Booth, Alexandrov, Dugin – Fišenko, Lugin, Gorškov – Makarov, Sajustov, Kuzněcov – Mamin, Alševskij, Voronin – Jakovlev.

    Rozhodčí: Anatolij Zacharov, Jurij Oskirko – Alexander Zacharenkov, Ivan Nazarov

    Diváci: 6137
    bahis siteleri