Boston – Buffalo 3:6 (kon.) | Tampa – Columbus 5:2 (kon.) | Washington – Montreal 3:1 (kon.)
Carolina – New Jersey 3:1 (kon.) | St. Louis – Dallas 3:2 (5:4 po s.n.) | Minnesota – Pittsburgh 1:3 (kon.)
Nashville – Detroit 2:3 (kon.) | Arizona – Los Angeles 3:4 (po pr.) | Vancouver – Edmonton 2:1 (po pr.)
Ottawa – Boston 3:1 (kon.)
konec
Nashville Predators
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Detroit Red Wings
Neděle 27.12.2015, 02:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:45 Luke GLENDENING - 2:3
     
    46:45
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté se potřetí v zápase dostávají do vedení. Helm dokázal udržet kotouč v útočném pásmu a předložil ho Smithovi, jehož střelu tečoval před brankou mimo dosah Rinneho LUKE GLENDENING. Asistence: Brendan Smith, Darren Helm.
    37:11 Filip FORSBERG - 2:2
     
    37:11
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátorům se přeci jen nakonec daří vyrovnat. Ribeiro přihrál mezi kruhy Smithovi a ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě včetně Mrázka. Jeho pokus ale dokázal ještě tečovat FILIP FORSBERG. Asistence: Craig Smith, Mike Ribeiro.
    22:55 Riley SHEAHAN - 1:2
     
    22:55
    Detroit právě vstřelil branku!
    Puk se ale dostal na modrou čáru k Richardsovi, který vystřelil tak, aby kotouč dokázal tečovat před brankou RILEY SHEAHAN mimo dosah finského gólmana. Asistence: Brad Richards, Tomáš Tatar.
    06:19 Filip FORSBERG - 1:1
     
    06:19
    Nashville právě vstřelil branku!
    Moc dlouho ale vedení Rudým Křídlům nevydrželo, neboť podél mantinelu se uvolnil FILIP FORSBERG a střelou zápěstím na vzdálenější tyč překonává Mrázka. Asistence: Mike Ribeiro.
    05:34 Brendan SMITH - 0:1
     
    05:34
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté vyhráli vhazování v útočném pásmu a od Dacjuka přes Helma se kotouč dostal k BRENDANOVI SMITHOVI, jenž střelou příklepem překonal Rinnheo. Asistence: Alexej Marchenko, Pavel Dacjuk.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 7. Forsberg (Ribeiro), 38. Forsberg (C. Smith, Ribeiro) – 6. B. Smith (Marchenko, Dacjuk), 23. Sheahan (Richards, Tatar), 47. Glendening (B. Smith, Helm)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber (C), Ekholm, Ellis, Jackman, Jones – Forsberg, Ribeiro, Smith – Wilson, Jarnkrok, Neal – Arvidsson, Sissons, Hodhson – Nyström, Gaustad, Salomäki. Trenér: Petr Laviolette.
    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – Kronwall, Green, DeKeyser, Smith, Kindl, Marchenko – Nyquist, Zetterberg (C), Abdelkader – Richards, Dacjuk, Helm – Tatar, Sheahan, Jurčo – Andersson, Glendening, Nosek. Trenér: Jeff Blashill.

    Rozhodčí: Martell, Pochmara – Amell, MacPherson

    Diváci: 17 208
    bahis siteleri