Florida – Edmonton 2:4 (kon.) | St. Louis – Pittsburgh 5:2 (kon.) | Winnipeg – Colorado 1:2 (kon.)
Arizona – Buffalo 1:2 (kon.) | San Jose – Ottawa 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Florida Panthers
2:4 (0:2, 0:1, 2:1)
Edmonton Oilers
Úterý 19.01.2016, 01:38 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:32 Teddy PURCELL - 2:4
     
    58:32
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hall vystihl rozehrávku Floridy a křižnou přihrávkou našel TEDDYHO PURCELLA, který neměl problém trefit odkrytou klec Floridy. Marná byla snaha Montoyi při návratu do brány. Asistence: Taylor Hall.
     
    57:44
    Campbell ve vyložené příležitosti minul.
     
    57:20
    Obrovská mela před hostující brankou a nebojím se použít, že tam vznikl doslova rugbyový mlýn, ale ni jeden z domácích nedokázal dostat puk do branky.
     
    56:41
    Kassian mohl rozhodnout dnešní zápas, když se řítil sám na Montoyu, ale místo blafáku volil střelu, na kterou byl domácí gólman připraven.
    45:35 Quinton HOWDEN - 2:3
     
    45:35
    Florida právě vstřelila branku!
    A to se nakonec daří čtvrté formaci Panthers. Thornton ukázal rychlé ruce a podél mantinelu se dostal hluboko do točného pásma a následně poslal milimetrovou přihrávku na QUINTONA HOWDENA, jenž na protější tyči zasunul puk do branky. Asistence: Shawn Thornton, Brian Campbell.
    42:57 Reilly SMITH - 1:3
     
    42:57
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers oživují své naděje na bodový zisk v zápase. Zaváhání Sekery využil REILLY SMITH, jenž konečně prolomil Talbotovo kouzlo a snižuje na 1:3 z pohledu Floridy. Bez asistence:
     
    33:22
    Síly na ledě se vyrovnají. Hosté hráli ve více lidech, než dovolují pravidla a dostávají menší trest pro hráčskou lavici.
     
    32:21
    Jágr (FLA) podrazil soupeře a půjde si odsedět dvouminutový trest.
    24:19 Taylor HALL - 0:3
     
    24:19
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Stejně jako v první třetině, tak i v té druhé dávají hosté gól z první střely v daném dějství a znovu v tom byl TAYLOR HALL, jenž se dokázal otočit a střelou zápěstím překonal Montoyu. Asistence: Teddy Purcell, Leon Draisaitl.
     
    21:44
    Moc dlouho Edmonton v plném počtu nehrál. Sekera je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    19:10
    Je tu druhá početní výhoda pro Floridu. Nurse (EDM) je vyloučen za držení.
     
    18:38
    S Pantery mohlo být ještě hůř, ale na poslední chvíli Kulikov zneškodnil brejk Pouliota.
    17:52 Jordan EBERLE - 0:2
     
    17:52
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Obrovské chyby se dopustil domácí kapitán Mitchell, jenž namazal puk přímo na hůl Pouliotovi. Hosté následně kombinaci vykombinovali až ke gólu JORDANA EBERLEHO, jenž měl lehkou úlohu v podobě překonat Montoyu. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Benoit Pouliot.
     
    11:15
    První vyloučení zápasu obstaral Pouillot (EDM), jenž se provinil proti pravidlům držením.
    05:50 Taylor HALL - 0:1
     
    05:50
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Trocheck přišel na útočné modré o kotouč, kterého se ujal Purcell a hned vyslal TAYLORA HALLA, který si poradil tváří v tvář Montoyovi. Domácí gólman si ještě nesáhl na kotouč a už ho musí lovit z branky. Asistence: Teddy Purcell.
     
    04:16
    Odplata pro Hendrickse (EDM) za zákrok na Ekblada z minulého týdne nenechala na sebe dlouho čekat. Na pěstní souboj ho vyzval Gudbranson (FLA) a oplatil mu jeho nečistý hit proti švédskému bekovi.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 43. Smith, 46. Howden (Thornton, Campbell) – 6. Hall (Purcell), 18. Eberle (Nugent-Hopkins, Pouliot), 25. Hall (Purcell, Draisaitl), 59. Purcell (Hall)


    Florida Panthers: Montoya (Luongo) – Campbell, Gudbranson, Kulikov, Kampfer, Mitchell (C), Petrovic – Huberdeau, Barkov, Jágr – Jokinen, Trocheck, Smith – Pirri, Bjugstad, Shaw – Knight, MacKenzie, Thornton. Trenér: Gerard Gallant.
    Edmonton Oilers: Talbot (Nilsson) – Sekera, Fayne, Nurse, Schultz, Davidson, Gryba – Hall, Nugent-Hopkins,Pakarinen – Pouliot, Draisaitl, Eberle – Purcell, hendricks, Kassian – Jakupov, Letestu, Gazdic. Trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Luxmore, O'Rourke – Grandt, Brisebois

    Diváci: 14 897
    bahis siteleri