HC Plzeň – Liberec 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Kladno 3:4 (po pr.) | Zlín – Olomouc 2:4 (kon.)
Třinec – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Č. Budějovice – HC Litvínov 1:3 (kon.)
po prodl.
Mountfield HK
3:4 (3:2, 0:1, 0:0 - 0:1)
Rytíři Kladno
Čtvrtek 21.01.2016, 17:30 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Zelingr střílel na Veselého, ten jeho pokus vyrazil, ale na dorážku od ŠTĚPÁNA BLÁHY byl už krátký. Kladno si připisuje o bod více do extraligové tabulky. Asistence: Matyáš Zelingr, Jakub Hajný.
     
    27:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ve FORTUNA aréně je opět srovnáno. Křepelka našel přihrávkou rozjetého PETRA PATYKA, který ujel obraně a chladnokrevně zakončil nad lapačku domácího muže s maskou. Asistence: Petr Křepelka, Petr Janeček.
     
    17:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec využívá přesilovku a poprvé se v zápase ujímá vedení. Miškář poslal puk přímo na hůl sjíždějícímu FILIPU HRONKOVI, který neměl nejmenší problém zakončit nad vyrážečku hostujícího brankáře. Asistence: Patrik Miškář.
     
    12:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Matějček vybojoval v útočném pásmu puk, Zahradník ukličkoval obránce a předložil nádhernou přihrávku JANU MICHÁLKOVI, který neměl problém překonat kladenského strážce svatyně. Asistence: Tomáš Zahradník, Štěpán Matějček.
     
    08:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec na konci pětiminutového oslabení střílí kontaktní gól. Lier vyslal do samostatného úniku DAVIDA MALÍKA, který překonal kladenského gólmana bekhendovým blafákem. Asistence: Daniel Lier, Tomáš Zahradník.
     
    07:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno odskakuje do dvoubrankového vedení. Hostující kapitán střílel od modré čáry. Jeho střelu po zemi si zastavil mezi kruhy PETR HAJNÝ a překonal Veselého. Asistence: David Bunda, Yuki Miura.
     
    06:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno se snad poprvé odhodlalo ke střele a ve FORTUNA aréně se poprvé mění skóre zápasu. Po sérii přihrávek prostřeluje poprvé v zápase Veselého PETR KŘEPELKA. Asistence: František Matula, Daniel Kružík.

    Nikola Matějčková

    Branky a nahrávky: 9. Malík (Lier, Zahradník), 13. Michálek (Zahradník, Matějček), 18. Hronek (Miškář) – 7. Křepelka (Matula, Kružík), 8. Hajný (Bunda, Miura), 28. Patyk (Křepelka, Janeček), 63. Bláha (Zelingr, Hajný)


    Mountfield HK: Veselý (Vomáčka) – Hroudný, Lier, Košař, Bureš, Havránek, Hronek, Piegl – Zahradník, Malík, Hnik, Miškář, Drašnar, Michálek, Matějček, Moník, Gančarčík, Pilař (C), Pavlík.
    Trenér: Tomáš Martinec.

    Rytíři Kladno: Stahl (Ptáček) – Havelka, Malý, Bunda (C), Matula, Zajíc, Zelingr – Křepelka, Patyk, Bláha, Čermák, Borkovec, Hajný, Havlůj, Keszi, Kaprál, Janeček, Miura, Kružík.
    Trenér: Petr Tatíček.

    Rozhodčí: Homola – Čížek, Křivohlavý
    bahis siteleri