HC Plzeň – Liberec 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Kladno 3:4 (po pr.) | Zlín – Olomouc 2:4 (kon.)
Třinec – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Č. Budějovice – HC Litvínov 1:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:4 (0:0, 0:1, 2:3)
HC Olomouc
Čtvrtek 21.01.2016, 18:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • DHL Extraliga juniorů • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:36
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí dnes jasně srazila ke dnu koncovka. Snad sedm střeleckým pokusů za poslední minutu při power-play nedokázali dostat do sítě, a tak trestá TOMÁŠ MINISTR, který střelou přes celé hřiště trefil prázdnou branku.
     
    47:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jak rychle Zlín srovnal, tak stejně rychle zase prohrává. Gazda nedokázal zpracovat v obranné třetině puk a s trochou štěstí jej nakonec do sítě uklidil MIROSLAV KUBA. Asistence: Šimon Beták.
     
    46:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přeci jenom domácí nezapomněli dávat góly. Stuchlík svou střelou ještě neuspěl, z dorážky DOMINIK HLADIŠ už ale ano. Asistence: Michal Stuchlík.
     
    44:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín se přeci jenom dočkal gólu a snižuje v přesilové hře. Jednoduše od modré čáry vypálil JAKUB SIROTA a puk zapadl do branky. Asistence: Michal Gago.
     
    42:08
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora z ničeho plete bič. Tentokrát se do úniku dostali Marek s Fejkem, střelu prvního jmenovaného Barvík vyrazil, ale jen ke KRYŠTOFU FEJKOVI, jenž dorazil kotouč do prázdné branky. Asistence: Dominik Marek.
     
    33:23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté sice většinu času brání, ale právě oni se dostávají do vedení. Na vrcholku kruhu se dostal k puku KRYŠTOF FEJKO a nekompromisní ránou z první prostřelil Barvíka. Asistence: Miroslav Kuba a Dominik Marek.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 45. Sirota (Gago), 47. Hladiš (Stuchlík) – 34. Fejko (Kuba, Marek), 43. Fejko (Marek), 48. Kuba (Beták), 59. Ministr


    Berani Zlín: Barvík (Haloda) – Kosorin, Sirota, Kobylík, Váňa, Stuchlík, Schmeid, Gazda, Kolařík – Gago, Miko, Lainka, Horváth, Vyoral, Karafiát, Strmiska, Hladiš, Hořanský
    HC Olomouc: Šoustal (Urbisch) – Spurný, Klvaňa, Štreit, Galvas, Kališ, Škoda – Fejko, Beták, Malý, Podlaha, Ministr, Marek, Konečný, Husták, Kuba

    Rozhodčí: Kubičík – Adamec, Gebauer
    bahis siteleri