Chabarovsk – Viťaz 1:4 (kon.) | Vladivostok – Dynamo Moskva 2:5 (kon.) | Novokuzněck – Záhřeb 5:1 (kon.)
Novosibirsk – HC Slovan 3:2 (kon.) | Jaroslavl – Soči 3:6 (kon.) | Kazaň – Magnitogorsk 0:1 (kon.)
Spartak Moskva – CSKA Moskva 2:4 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
Metallurg Magnitogorsk
Neděle 31.01.2016, 15:00 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (17:16:39)
     
    Vasilij Košečkin a Wojtek Wolski, to byli dva klíčoví muži tohoto souboje dvou rivalů z Charlamovovy divize. Zatímco prvně jmenovaný si mezi třemi tyčemi vedl výborně a nepustil za svá záda jediný gól, druhý jmenovaný zařídil právě jedinou trefu tohoto utkání, a to už v první třetině. Od té doby k žádnému dalšímu rozvlnění sítě nedošlo.
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Garipov na střídačce, domácí zkoušejí power-play!
     
    59:11
    Kazaň se marně snaží o vyrovnání. Naopak rozhodnout nyní mohl Filippi, kdyby našel mezírku v Garipovově výstroji.
     
    58:30
    Kosov se dostal do úniku a z levého kruhu vypálil. Následně se snažil prosadit Wolski, ale v obou případech zasáhl pozorný Garipov.
     
    58:00
    Zahlášeny byly poslední dvě minuty tohoto utkání.
     
    57:16
    Domácí v plném počtu.
     
    57:08
    Kovářova střela byla nepřesná, přesilovka hostujícího celku se blíží ke svému konci.
     
    56:15
    Kovář, Zaripov a Sjomin se snažili dorazit puk do branky. Možná že gólman Garipov ho neměl pod kontrolou, každopádně rozhodčí mohli asi hru nechat plynout. Druhý jmenovaný totiž vydoloval touš z brankářovy výstroje a málem skóroval do prázdné brány.
     
    55:50
    Filippi přenechal puk Wolskému, ten se z těžkého úhlu snažil zakončit, avšak svou střelu neusměrnil do míst, kam si představoval.
     
    55:16
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Azevedo – 2 min., vysoká hůl).
     
    55:00
    Pět minut do konce. A tribuny v Kazani začínají pískat! Výkon domácího týmu se jim v dnešním utkání prostě nemohl líbit. Pořád se diváci nedočkali žádné branky.
     
    53:58
    Kazaň zbytečně ztratila puk za svou brankou, čehož využil Sjomin, jenže se řítil podél pravé strany. V obranném pásmu ho ale dokázal zastavit Sidorov.
     
    52:37
    Osala se ještě snažil forčekovat, každopádně už mu nezbylo moc sil. Kazaň každopádně zavezla puk za svou branku a přitom by měla být na opačné straně kluziště.
     
    51:46
    Na tribunách to jenom zahučelo poté, co vypálil od modré čáry z první Azevedo. Košečkin byl ovšem v brankovišti dobře připravený.
     
    51:10
    Kazani utíká čas, polovina téhle třetiny je za námi. A hosté i nadále působí na ledě daleko lepším dojmem. Dočkáme se přece nějakého vyrovnání?
     
    50:14
    Domácí v plném počtu.
     
    49:48
    Zaripov přenechal puk chytře a nenápadně na Osalu, jenže ten špatně zpracoval, a tak jeho spoluhráč o puk záhy přišel. Škoda pro Metallurg.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 19. Wolski (Osala)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Rynnäs) – Kornějev, Abrosimov, Musin, Bělov, Wilson, Zacharčuk, Sidorov – Ivanov, Obuchov, Varnakov – Lukojanov, Sjögren, Čibisov – Azevedo, Möller, Mirnov – Golubjev, Svitov, Michejev – Archipov
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Birjukov, Antipin, Batyršin, Lee, Těreščenko, Chabarov, Bereglazov – Zaripov, Kovář, Mozjakin – Wolski, Filippi, Osala – Sjomin, Kajgorodov, Kosov – Timkin, Kaletnik, Platonov – Železkov

    Rozhodčí: Gofman, Ravodin – Sadovnikov, Šeljanin

    Diváci: 8460
    bahis siteleri