Trenčín – Košice 0:3 (kon.) | Zvolen – Martin 6:3 (kon.) | Poprad – Piešťany 6:3 (kon.)
Skalica – Nitra 2:4 (kon.) | Žilina – Banská Bystrica 3:1 (kon.)
konec
HK Poprad
6:3 (0:1, 4:1, 2:1)
ŠHK 37 Piešťany
sk Neděle 31.01.2016, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V záverečnej dvadsaťminútovke hostia skórovali ešte raz, ale domáci hokejisti pridali dva presné zásahy a svoj náskok si ustrážili. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (19:16:57)
     
    Koniec zápasu.
    Richard RAPÁČ - 6:3
     
    59:38
    Poprad dal gól!

    Piešťany puk v útoku neudržali a domáci hokejisti to využili. RICHARD RAPÁČ dostal prihrávku od Bartečka a bekhendom bez akéhokoľvek zaváhania zakončil do prázdnej bránky Piešťan. Asistencia: Ľuboš Bartečko.
     
    59:20
    Košarišťan ostal na striedačke, hostia to skúsia v šestici.
     
    59:20
    Hosťujúci tréner Gudas si berie oddychový čas. Po ňom sa bude vhadzovať pred Kostúrom, hostia budú mať ešte 40 sekúnd na zdramatizovanie duelu.
     
    59:20
    Prebieha záverečná minúta tohto zápasu a hostia sa až teraz dostali do útočnej tretiny, takže gólmana ani nemohl odvolať. Belluš to v útoku skúsil nastrelením, ktoré bolo zblokované na ochrannú sieť.
     
    58:56
    Domáci tréner Paukovček si vyžiadal oddychový čas.
     
    58:56
    Piešťanom teraz nevyšiel pokus o rozohrávku cez celé klzisko a dopustili sa iba zakázaného uvoľnenia. Vhadzovať sa bude pred Košarišťanom.
     
    58:22
    Poprad sa dokázal ubrániť, puk do stredného pásma dostal Bartečko. Domáci tím sa teraz nemusí nikam ponáhľať.
     
    57:50
    Piešťany ostávajú v útoku, ale zdržiavajú sa iba pri zadnom mantineli. Hosťujúci hokejisti aj napriek stavu bojujú o každý centimeter ľadu, za čo si zaslúžia veľkú podporu.
     
    57:25
    Kostúr napokon puk predsa len dostal a radšej ho podržal. Piešťanci budú o puk bojovať v útočnej tretine.
     
    56:49
    Poprad sa teraz nikam nemusí ponáhľať, ale aj napriek tomu drží puk ďlaeko od svojej bránky. Paločko si tam pýtal prihrávku pred Košarišťana, ale bol dobre pokrytý a domáci tím napokon odišiel striedať.
     
    55:50
    Hostia ukazujú svoju obrovskú bojovnosť a pokračujú v snahe o ďalšie skórovanie. Piešťanskí hokejisti majú stále nádej na dramatizáciu duelu.
     
    55:05
    Piešťany dali gól!
    Arbitri sa napokon zhodli, že MARCEL HOLOVIČ dopravil puk za bránkovú čiaru neúmyselným odrazom od jeho korčule. Piešťanci tak znižujú na rozdiel dvoch presných zásahov.
     
    55:05
    Puk sa dostal za Kostúra a hostia oslavujú gól, ale rozhodcovia sa ešte budú musieť poradiť!
     
    54:43
    Aj v zvyšnej časti oslabenia sa domáci tím pohodlne ubránil a súpera k ničomu nepustil. Piešťany stále prehrávajú rozdielom troch presných zásahov.
     
    53:50
    Popradčania dokonca puk zatiahli aj do útoku a skúsili to tam strelecky, no priestor troch žrdí minuli. Hosťom táto početná výhoda vôbec nevychádza.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 22. Kroták (Paločko), 23. Paločko (Fabian, Heizer), 27. Kasík (Fabian, Paločko), 29. Bajaruns (Paločko), 52. Heizer (Bartečko, Koyš), 60. Rapáč (Bartečko) – 5. Petráš (Tibenský, Tvrdoň), 38. S. Saliji (Belluš), 56. Holovič


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Dinda, D. Šterbák, Fabian (A), Malina, Kasík, Briják, Gáborčík – Bartečko (A), Heizer, Koyš – Kroták (C), Bajaruns, Paločko – Rapáč, Paukovček, Štrauch – Števuliak, Toma, Achs
    ŠHK 37 Piešťany: Košarišťan (Rybár) – S. Hudec (A), Gipters, Filip (C), Kotaška, Svetlík, Trefný, Pokorný, Hluch – Petráš, Tvrdoň, Tibenský – J. Ručkay, Holovič (A), Školiak – Belluš, Brancis, S. Saliji – Hrehorčák, Pardavý, Kučera

    Rozhodčí: Štefik – Holienka, Korba
    thejrc.org