Chabarovsk – Viťaz 1:4 (kon.) | Vladivostok – Dynamo Moskva 2:5 (kon.) | Novokuzněck – Záhřeb 5:1 (kon.)
Novosibirsk – HC Slovan 3:2 (kon.) | Jaroslavl – Soči 3:6 (kon.) | Kazaň – Magnitogorsk 0:1 (kon.)
Spartak Moskva – CSKA Moskva 2:4 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
2:5 (1:0, 1:3, 0:2)
Dynamo Moskva
Neděle 31.01.2016, 08:00 • Fetisov hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Střely na branku v zápase

    Admiral Vladivostok: 25

    Dinamo Moskva: 20 (10:21:23)
     
    Dnešní utkání sledovalo 5 550 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Ani na jedné straně nenastoupil žádný z českých nebo slovenských hokejistů.
     
    Máme za sebou utkání plné šancí, branek, ale také vyhrocenějších situací, zejména ve druhé třetině, kdy bylo na co koukat. Hosté právě ve druhé periodě otočili vývoj utkání na svou stranu, od té doby už soupeře nepustili do výsledkového trháku a odvážejí si tak z ledu Vladivostoku všechny tři body. Na konci třetí třetiny sice ještě domácí zkusili hru bez brankáře, vítězství svého týmu gólem do prázdné branky ovšem potvrdil v pohodě Šipov. Dinamo Moskva tedy vítězí na kluzišti Admiralu poměrem 5:2. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji krásný nedělní den.
     
    Konec zápasu.
    Ilja ŠIPOV - 2:5
     
    59:40
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    O vítězi dnešního klání je definitivně rozhodnuto, po více jak dvou minutách se hostům z Dinama Moskva přeci jen daří trefit odkrytou klec Vladivostoku, která sice ještě byla chráněna jedním z obránců, ale ani on nezabránil pátému kotouči v síti Admiralu. Hosté tedy závěr utkání zvládli v pohodě a tohle je pro ně další odměnou. Puk do odkryté svatyně namířil ILJA ŠIPOV, jenž se následně mohl radovat. Asistence: Alexej Těreščenko, Dmitrij Višněvskij.
     
    59:35
    Už jen vteřiny a je jasné, že tohle už Vladivostok nestihne.
     
    59:03
    Začala poslední minuta základní hrací doby. Jeden z forvardů domácích se sice dostal ke střele na branku, ovšem ta těsně netrefila horní tyčku.
     
    58:28
    Stále prázdná branka Admiralu, jenže Moskva se zatím nesoustředí na její trefení, protože Dinamo dává především pozor na situaci před svou klecí.
     
    58:03
    Domácí fanoušci si v hledišti žádají branku, ale zatím se Vladivostok nedostává ke střeleckým možnostem, které by Jerjomenka mohly zaskočit.
     
    57:28
    Dinamo vyhozením prázdnou branku netrefilo, to už jsou domácí v plném počtu.
     
    56:56
    Brankář Igor Bobkov navíc zůstává na střídačce, Vladivostok tedy zkouší hru v šesti, navíc ještě v závěru přesilové hry.
     
    56:56
    Domácí mužstvo si vybírá oddechový čas, trenér Vladivostoku vycítil, že je čas na poradu.
     
    56:56
    Přesilovka Admiralu se pomalu krátí, kotouč teď navíc vytečovaný někam mezi diváky, takže se bude muset znovu vhazovat.
     
    56:39
    A zase vyhození až k brankáři Bobkovovi. Jde vidět, jak si Dinamo Moskva v závěru utkání věří, a to i ve svém vlastním oslabení.
     
    56:06
    Hosté se ovšem velice rychle osvobozují a neponechávají nic náhodě. Naopak, velmi dobrá obranná práce Osipova.
     
    55:26
    Hostující Mat Robinson dostává od rozhodčího dvě minuty za podražení. A to znamená, že Admiral Vladivostok čekají dvě minuty přesilovky. Nejspíše jedna z posledních šancí domácích, jak něco udělat s výsledkem.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 15. Lugin (Bartulis, Fisenko), 24. Podšendjalov (Kuzněcov) – 24. Fjodorov (Cvetkov, Galimov), 25. Galimov, 37. Karpov (Sinicyn, Alexejev), 49. Fjodorov (Višněvskij, Cvetkov), 60. Šipov (Těreščenko, Višněvskij)


    Admiral Vladivostok: Bobkov (Nalimov) – Bartulis, Blum, Kinrade, Zemčjonok, Kosmačjov, Lisov – Fisenko, Lugin, Alexandrov – Makarov, Podšendjalov, Kuzněcov – Booth, Dugin, Voronin – S. Alševskij, J. Alševskij, Jakovlev
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Osipov, Mironov, Hietanen, Višněvskij, Robinson, Sinicyn, Solovjov – Těreščenko, Pestuško, Brjukvin – Babenko, Kokarev, Gorovikov – Cvetkov, Galimov, Fjodorov – Alexejev, Igumnov, Karpov – Šipov

    Rozhodčí: Gašilov, Odins – Lazarev, Raming

    Diváci: 5 550
    bahis siteleri