Třebíč – Motor ČB 4:5 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 3:2 (2:1 po s.n.) | Kadaň – Most 1:5 (kon.)
Slavia – Jihlava 1:3 (kon.) | Kladno – Ústí n/L 2:3 (po pr.) | Přerov – Šumperk 3:2 (po pr.)
konec
HC Slavia Praha
1:3 (0:0, 0:2, 1:1)
HC Dukla Jihlava
Středa 03.02.2016, 18:00Chance liga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Z trestné se vracející TOMÁŠ KALÁB byl před prázdnou brankou podražen. Rozhodčí po krátké konzultaci přiznali Dukle technický gól.
     
    54:08
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ani sám PAVEL KAŠPAŘÍK teď asi neví, jak se mu povedlo kotouč procpat do branky. Sešívaný forvard si najel od pravého mantinelu k brankovišti a zkusil vypálit. Se štěstím se mu povedlo procpat puk přes Honzíkovy betony. Bez asistence.
     
    31:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava přesilovku využívá. Kolář vypálil z modré a Hylák vyrazil betonem kotouč jen před brankoviště. FILIP SEMAN neměl problém rychle doklepnout do odkryté části branky. Asistence: Jan Kolář a Alexander Grebenjuk.
     
    22:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení. Vyloučený Skořepa se už vracel na led, když PAVEL MRŇA zakončoval přečíslení dvou na jednoho. Jihlavský hráč se trefil přesně do horního rohu, Hylák neměl na jeho střelu nárok. Asistence: Miha Štebih.
    Marken.cz

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 55. Kašpařík – 23. Mrňa (Štebih), 32. Seman (Kolář, Grebenjuk), 60. Kaláb


    HC Slavia Praha: Hylák (Král) – Krstev, Knot, M. Hruška, Pavlin, Hraško, Růžička, Andrlík – Mikulík, Tuominen, D. Hruška – Robinson, Vas, Markovič – Andres, Šafránek, Čermák – Bahenský, Kašpařík, Jiránek.
    HC Dukla Jihlava: Honzík (Sáblík) – Kaláb, Bilčík, Štebih, Grebenjuk, Dobrovolný, Šafář, Škůrek – Důras, Skořepa, Harkabus – Kolář, Seman, Diviš – Mrňa, Prokš, Jergl – Kohout, Anděl, Beránek.

    Rozhodčí: Doležal – Čížek, Křivohlavý
    bahis siteleri