Mountfield HK – Jihlava 3:4 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 4:3 (kon.) | Chomutov – Kladno 3:2 (kon.)
HC Litvínov – Slavia 7:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:3 (2:2, 1:0, 1:1)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 04.02.2016, 17:00 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pokorný adresoval svou přihrávku předbrankovým prostorem na volného TOMÁŠE HAVRÁNKA, jenž zakončoval z první do odkryté části branky. Asistence: Dominik Pokorný a David Sedláček.
     
    55:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se dlouho snažili o vyrovnání až nakonec inkasovali. Pipek se vydal do rychlého protiútoku, puk mu sice uskočil z čepele, ujal se ho ale ONDŘEJ PANNA, který trefou pod ruku Dostála navyšuje vedení Pardubic. Asistence: Tomáš Pipek.
     
    24:30
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí ubránili oslabení a poté udeřili. ADAM RUŽIČKA si s kotoučem vybruslil mezi kruhy, odkud vypálil přesně mezi betony Dostála a posílá svůj celek zpět do vedení. Bez asistence.
     
    13:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je rázem vyrovnáno! Klouček i druhou branku inkasoval z prvé strany, odkud zamířil přesně k pravé tyčce ROBERT HAVLÁT a od ní se kotouč odrazil do branky. Asistence: Hynak Grünwald.
     
    12:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    FILIP DVOŘÁK vypálil z hranice pravého kruhu a kotouč propadl Kloučkovi mezi betony až za brankovou čáru. Asistence: Patrik Štancl a Petr Kratochvíl.
     
    01:57
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Povedený vstup Dynama do utkání, pokračuje, RADEK VELINSKÝ se prosazuje střelou k levé tyčce, když se Dostál nestihl přemístit. Asistence: David Voženílek a Miroslav Rohlík.
     
    01:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Adam Ružička nejprve obral o kotouč nic nečekajícího protihráče, následně ho poslal na Kusého, který pálil. Dostál při střele pouze stál, kotouč se od něj odrazil mezi jeho brusle a následně ho dorazil MARTIN KRAJŇÁK Asistence: Adam Ružička, Denis Kusý.

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 2. Krajňák (Ružička, Kusý), 2. Velinský (Voženílek, Rohlík), 25. Ružička, 56. Panna (Pipek) – 13. Dvořák (Štancl, Kubeš), 14. Havlát (Grünwald), 59. Havránek (Pokorný, Sedláček)


    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Červený) – Beran, Horyna, Procházka, Faltys, Šklíba, Kučera – Pipek, Hoskovec, Panna – Ružička, Krajňák, Kusý – Rohlík, David Voženílek, Velinský – Hlaváček, Martinec, Dušek.
    HC Kometa Brno: Dostál (Gerža) – Kabelka, Kubeš, Kupčík, Sedláček, Štancl, Švejda, Zábranský – Boltvan, Dvořák, Gajarský, Grünwald, Havlát, Havránek, Horký, Kratochvíl, Lunter, Nováček, Pokorný.

    Rozhodčí: Homola –Urubčík, Zídek
    bahis siteleri