Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:2 (2:1, 1:1, 0:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 05.02.2016, 11:15 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Hosté očividně neunesli těsnou porážku a ještě je z toho závěrečná strkanice. Rozhodčí situaci rychle uklidňují, Mladá Boleslav nezachovala po závěrečném hvizdu a podávání rukou v Kotlině fair-play. (13:23:49)
     
    Neuvěřitelné drama je u konce. Havlíčkův Brod uhájil nejtěsnější náskok, i když byl na konci utkání při soupeřově power-play pod obrovským tlakem. Bruslaři tak poprvé porazili Mladou Boleslav, což se nepovedlo jejich kolegům ze staršího dorostu, a slaví tři body za výhru 3:2! ode mě je to pro tuto chvíli vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. Na shledanou!
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Tohle už hosté nestihnou, puk v rohu pásma.
     
    59:51
    Kotouč nebezpečně proletěl předbrankovým prostorem, brankář Holata ho nedokázal udržet pod rukavicí.
     
    59:42
    Kotouč je stále v pásmu domácích.
     
    59:32
    Jan Málek tvrdě vypálil od modré čáry, ale brankář Holata schoval puk v náruči. Hosté to zkouší v šesti hráčích bez brankáře!
     
    59:05
    Jakub Šípek se ocitl sám na okraji kruhů a i když mu střela nesedla, orazítkovala pravou tyčku v tu chvíli už bezmocného brankáře Holaty!
     
    58:54
    Havlíčkův Brod sice vybojoval puk, ale vyhodil jen na zakázané uvolnění. Mladá Boleslav má stále šanci na to, aby srovnala s Bruslaři krok.
     
    58:46
    Moc nechybělo a v Kotlině bylo dnes podruhé vyrovnáno! Na pravé straně byl úplně volný Jakub Šípek, ale jeho zápěstní ránu z kruhu chytil do náruče brankář Holata!
     
    58:18
    Domácí si sami zbytečně zkomplikovali situaci, hráli v šesti a trest odpyká Michal Kyncl (HBR).
     
    58:15
    Jakub Adam odvedl skvělou práci, když zblokoval hodně tvrdou ránu od modré čáry a s bolestivou grimasou v obličeji střídá rychle na střídačku.
     
    58:05
    Mladá Boleslav získala puk a teď pořádně motá hlavy protihráčům v jejich pásmu, i když má na ledě o jednoho hráče méně.
     
    57:45
    Domácí se dopustili nepřesné nahrávky ve středním pásmu, ale udrželi puk na svých holích.
     
    57:33
    A pozor, tohle je obrovská komplikace pro hosty z Mladé Boleslavi, kteří si nepohlídali střídání a je z toho hra v šesti! Havlíčkův Brod si bere oddechový čas, vítězství má na dosah ruky. Trest odpyká Jan Málek (MBL).
     
    57:04
    Soubor z Kotliny ztratil puk, ale hraje se ve středním pásmu.
     
    56:42
    Hostům to chvíli trvalo, než naplno zkrotili puk na svých holích, ale nakonec se jim to povedlo. Obrana Bruslařů má znovu u brankáře Holaty práci.
    Co takové hokejové auto, chtěli byste? :)

     
    56:08
    Ondřej Plíhal dojel nahozený puk do rohu obranného pásma, po čemž hledal na útočné modré čáře číhajícího Michala Kyncla. Přihrávka byla ale nepřesná.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 1. Kyncl (Pejchal), 6. Škareda (Pejchal, Kyncl), 23. Adam (Cachnín, Kohout) – 10. Vojta (Schulz, Čermák), 23. Valdhans


    BK Havlíčkův Brod: Holata (Arbelovský) – Krejčí, Dvořák, Adam, Zvěřina, Horák, Škareda, Křišta, D. Vacík – Kohout, Kulhánek, Pokorný, Cachnín, Plíhal, Tecl, Dudek, Krajíček, Pejchal, Kyncl.
    Trenér: Aleš Totter.

    BK Mladá Boleslav: Mašek (Rylich) – Novotný, Sýkora, Suk, Málek, Dobrkovský, Rudolph, Holoubek – Vasilev, Schulz, Valdhans, Šípek, Vojta, Vokurka, Novák, Moucha, Čermák, Jindra, Dlask.
    Trenér: Tomáš Černík.

    Rozhodčí: Martin Homola – Martin Klouda, Gabriela Šťastná
    ocianews.com