Havířov – Havlíčkův Brod 1:4 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 6:1 (kon.) | HC Plzeň – Zlín 7:6 (po pr.)
Letňany – HC Litvínov 2:5 (kon.) | Vsetín – Jihlava 2:7 (kon.) | Poruba – Kladno 1:8 (kon.)
Opava – Č. Budějovice 2:7 (kon.) | Chomutov – Olomouc 4:2 (kon.) | Sparta – Liberec 3:2 (po pr.)
Slavia – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Pardubice – K. Vary 3:0 (kon.)
po prodl.
HC Plzeň 1929
7:6 (1:2, 3:4, 2:0 - 1:0)
Berani Zlín
Pátek 19.02.2016, 16:00 • Malá hala, Plzeň • Extraliga staršího dorostu • 13. kolo
Partner:
     
    62:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Přesnou střelou mez betony se prosazuje MATĚJ CHALUPA, který tak zkompletoval hattrick. Asistence: Petr Eret.
     
    58:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesilová hra je bleskově využitá a máme vyrovnáno! Chalupa si připisuje další bod v utkání, když jeho nahození tečoval před brankou PETR ERET a srovnal stav zápasu na 6:6. Indiáni mají velké štěstí. Asistence: Matěj Chalupa a Jakub Sysel.
     
    49:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A opravdu je to teď bude velmi mrzet! Beci Zlína zaspali a zapomněli na rychlého MATĚJE CHALUPU, který se řítil sám na brankáře Šimonů a přesnou ranou snížil na 5:6. Bez asistence.
     
    38:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Teď však domácí propadli a puk se dostal do mezikruží, kde číhal připravený obránce JAN DLUHOŠ, zpracoval si puk a s ledovým klidem ho poslal přesně pod víko! Asistence: Jan Mikulec a Radim Budil.
     
    36:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak a je to opět o jednu branku, hosté jdou znovu do vedení. Dluhoš našel mezi kruhy skvěle postaveného JONÁŠE KOČICU, který se pohotovou ranou trefuje přesně k tyči. Asistence: Jan Dluhoš a Radim Budil.
     
    35:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je neskutečný zápas! Obrovská chyba v hostující obraně, která namazala na JAKUBA POURA. Ten ujížděl sám na brankáře Šimonů a překonal ho parádní forhendovou kličkou. Bez asistence.
     
    34:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Konečně se indiáni dostali do pořádného brejku. Chalupa zatáhl puk, vypálil, ale trefil jen tyč hostující klece. U brankoviště byl připravený VOJTĚCH KOVAŘÍK a dorazil kotouč za záda Šimonů. Asistence: David Roubal a Matěj Chalupa.
     
    24:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! ŠTĚPÁN FRYŠARA se hned po buly dostal do pásma a dává svůj druhý gól během deseti sekund, navíc je to druhá trefa v tomto oslabení! Bez asistence.
     
    24:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je další rána pro plzeňské řady! Hosté vyrazili do rychlého brejku, Mikulec přistrčil puk na ŠTĚPÁNA FRYŠARU, který si povodil obranu domácích a trefil se přesně. Asistence: Jan Mikulec.
     
    21:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Teď už je srovnáno a byla to krásná akce! Pour našel křižným pasem přesně hokejku VOJTĚCHA KOVAŘÍKA, jenž vypálil z voleje a Šimonů se nestihl přemístit ke druhé tyči. Asistence: Jakub Pour a Jan Štěpánek.
     
    16:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Zničehonic je sníženo! Od modré čáry nahodil puk Kačena, před brankou ho parádně tečoval MATĚJ CHALUPA mimo dosah brankáře Šimonů. Indiáni se prosadili a uvidíme, zda je to nakopne, jejich výkon je zatím matný. Asistence: Petr Eret a Vlastimil Kačena.
     
    15:07
    Zlín právě vstřelil branku!
    Bylo to na spadnutí a je to tady – druhá zlínská trefa! Kapitán hostí DANIEL DLABAJA si vzal puk do své správy na červené čáře, procpal se až před Krasanovského a poslal puk pod jeho rukou do sítě. Asistence: Daniel Kowalczyk a Miroslav Gába.
     
    10:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je celkem šokující trefa, neboť se zdálo, že z takovéto akce branka padnout nemůže. V přesilové hře však PATRIK KOTEK z velmi těžkého úhlu propasíroval touš za Krasanovského záda. Asistence: Štěpán Fryšara a Daniel Dlabaja.

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 17. Chalupa (Eret, Kačena), 22. Kovařík (Pour, Štěpánek), 35. Kovařík (D. Roubal, Chalupa), 36. Pour, 50. Chalupa, 59. Eret (Chalupa, Sysel), 63. Chalupa (Eret) – 11. Kotek (Fryšara, Dlabaja), 16. Dlabaja (Kowalczyk, Gába), 25. Fryšara (Mikulec), 25. Fryšara, 37. Kočica (Dluhoš, Budil), 39. Dluhoš (Mikulec, Budil)


    HC Plzeň 1929: Krasanovský (od 25. R. Červenka) – Kačena, Štěpánek, Staněk, Váchal, Čada, Sysel "A", Čechura, Sedláček – Váňa, Kolda, Pour, Chalupa, M. Červenka, Eret, Straka, D. Roubal "C", Kovařík, Penc, Hanzlík "A", J. Roubal
    Berani Zlín: Šimonů (Huf) – Dluhoš, Gába, Dřímal, Budil "A", Kowalczyk, Marek, Fridrich – Fryšara "A", Mikulec, Kočica, Sedláček, Fajkus, Zmeškal, Kotek, Kenša, Dlabaja "C"

    Rozhodčí: Valenta – Brejcha, Suchánek
    bahis siteleri