Poprad – Skalica 0:0 (zruš.) | Martin – Žilina 1:2 (kon.) | Košice – Nitra 4:3 (kon.)
Zvolen – Trenčín 5:2 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 1:4 (kon.)
konec
HKM Zvolen
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 19.02.2016, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Gašparovič sa dostal aj v oslabení do brejku, pre bránenie domáceho obrancu ale nedokázal dokončiť svoj bekhendový blafák.
     
    59:36
    Drgoň odchádza na trestnú lavicu v závere zápasu za hákovanie.
     
    59:19
    Klhůfek v ďalšej akcii domácich, v prečíslení prihrával na Juraja Juríka v pravom kruhu, Jurík strielal bez prípravy k vzdialenejšej tyčke, puk tesne míňa pravú tyč!
     
    56:58
    Pavlikovský striela od modrej, jeho pokus ešte tečoval jeden z hráčov v medzikruží, puk tesne míňa ľavú tyč!
     
    55:30
    Vylúčenie v tíme HKm Zvolen (Lukáš Jurík – 2 min.), sekanie.
     
    53:45
    Troliga najprv po buly sekol Brabenca, jeho druhý faul po ďalšom vhadzovaní si už ale rozhodcovia všimli, Tomáš Troliga dostáva 2 minúty za sekanie.
     
    53:34
    Zvolen dal gól!
    PAVEL BRENDL dostal puk pred Kuteja, nováčik vo zvolenskom drese bol sám pred bránkou, mal čas na zakončenie, napokon si počkal, položil si Kuteja na ľad a zakončuje pod hornú tyčku. Asistencie: Tomáš Klíma, Jan Semorád.
     
    51:01
    Juraško pustil po individuálnej chybe do brejku Gašparoviča, ten korčuľoval sám na bránku, Baroš ale jeho strelu pod vyrážačku chytil, vhadzuje sa po jeho ľavici.
     
    50:34
    Nasleduje ďalšia presilová hra Zvolenčanov, na trestnú odchádza za hákovanie Peter Sojčík.
     
    45:23
    Peter Zuzin dostal prihrávku spoza bránky, následne striela bez prípravy priamo do pravej tyčky!
     
    45:00
    Rehák fauloval Demitersa pri mantinely, dostáva dvojminútový trest za držanie.
     
    41:45
    Pokovič odchádza na trestnú lavicu za nedovolené bránenie.
     
    40:33
    Dlouhý korčuľoval do prečíslenia, zblízka ale volil strelu, Baroš chytá jeho strelu do stredu bránky!
     
    37:30
    Šišovský znovu ušiel domácim hráčom, Juraško ho musel zastaviť aj za cenu faulu, Michal Juraško dostáva dvojminútový trest za nedovolené bránenie.
     
    35:27
    Trenčín dal gól!
    JIŘÍ DRTINA vystrelil od modrej čiary, Barošovi clonil jeden z hráčov hostí, aj preto Drtinov pokus prešiel až za chrbát domáceho brankára! Asistencie: Radek Dlouhý.
     
    34:56
    Presilovú hru si zahrajú aj hostia, Tomáš Klíma dostáva dvojminútový trest za nedovolené bránanie.
     
    32:26
    Hudec odchádza na trestnú lavicu za podrazenie, nasleduje presilová hra Zvolenčanov.
     
    29:44
    Juraj Jurík strielal po prihrávke od Mráza z pravej strany len nepresne, navyše Kutej sa stihol presunúť, Trenčania sa musia brániť.
     
    23:15
    Zvolen dal gól!
    Kamil Brabenec vystrelil z medzikružia, puk Kutej vyráža pred seba, následne sa k dorážke dostáva JEVGENIJ MISENJOV, pred poloprázdnou bránkou sa nemýlil. Asistencie: Kamil Brabenec.
     
    22:48
    Zvolen dal gól!
    Pavel Brendl vyslal do brejku JANA SEMORÁDA, jeho strela zblízka dokonale oklamala Kuteja, Semorád totiž zle trafil puk, šťastie teraz stálo pri Zvolenčanoch. Asistencie: Pael Brendl.
     
    20:50
    Zvolen dal gól!
    Kamil Brabenec akoby naslepo zakombinoval s Petrom Zuzinom, puk si vymenili pred medzikružím, z ľavej strany následne prihrával priamo pred bránku Peter Zuzin a KAMIL BRABENEC prekonáva Kuteja bekhendom zblízka! Asistencie: Peter Zuzin.
     
    18:33
    Zvolen dal gól!
    Kombinačná akcia tentoraz Zvolenčanom vyšla. Zpred pravého kruhu prihrával na PAVLA KLHUFKA Juraj Jurík, ten ho našiel pred ľavým kruhom, Klhůfek si ešte potiahol puk bližšie k bránke a zakončuje do ľavého rohu bránky! Asistencie: Juraj Jurík, Bruno Mráz.
     
    17:03
    Emil Bagin vystrelil po vyhratom vhadzovaní Brabenca od modrej, Kutej pravým betónom zastavuje puk po jeho pokuse.
     
    10:37
    Trenčín dal gól!
    PETER ŠIŠOVSKÝ sa ujal puku v strednom pásme, vkorčuľoval do útočnej tretiny, spoza obrancu vystrelil do pravého rohu Barošovej bránky a je úspešný! Baroš takéto zakončenie nečakal. Asistencie: Tomáš Troliga.
     
    09:35
    Michal Novák dostal puk do medzikružia, nebol bránený, mal dostatok času, napokon svoj bekhendový blafák nepremenil v gól, Baroš vyrážačkou nadvihol jeho strelu!
     
    05:37
    Lukáš Jurík v poslednej chvíli po vlastnej chybe zahákoval Melichárka unikajúceho do brejku, dostáva dvojminútový trest.
     
    04:48
    Bagin strielal od modrej čiary na teč, odrazený puk od zadného mantinelu sa snažil dorážať Misenjov, Kutej si ale priestor pri pravej tyči vykryl.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 19. Klhůfek (Jurík Juraj, Mráz), 21. Brabenec (Zuzin), 23. Semorád (Brendl), 24. Misenjov (Brabenec), 54. Brendl (Klíma, Semorád) – 11. Šišovský (Troliga), 36. Drtina (Dlouhý)


    HKM Zvolen: Baroš (Petrík) – Bagin, Juraško (C), Krejčí, Andresons, Demiters, Pokovič, Habšuda, Frederik Fekiač – Misenjov, Brabenec (A), Zuzin – Obdržálek, Lukáš Jurík, Puliš – Juraj Jurík, Mráz, Klhůfek – Semorád, Klíma, Brendl
    HK DUKLA Trenčín: Kutej (Kompas) – Michal Novák, Drtina, Drgoň, Pavlikovský (A), Ryzák, Rehák, Holenda, Hatala – Dlouhý, Petrovický (C), Nemec (A) – Gašparovič, Stümpel, Sojčík – Šišovský, Troliga, Melichárek – Dominik Novák, Švec, Hudec

    Rozhodčí: Orolín – Gajan, Korba

    Diváci: 1406
    bahis siteleri