Vsetín – Havlíčkův Brod 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Třinec 5:3 (kon.) | Opava – Kladno 4:3 (kon.)
Havířov – Jihlava 1:4 (kon.) | Chomutov – Zlín 1:6 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 5:1 (kon.)
Slavia – Liberec 5:7 (kon.) | Pardubice – HC Litvínov 8:4 (kon.) | Poruba – Č. Budějovice 2:8 (kon.)
HC Plzeň – Olomouc 7:2 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 9:3 (kon.) | Letňany – K. Vary 1:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
9:3 (2:1, 5:0, 2:2)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 20.02.2016, 16:30 • DRFG Arena • Extraliga staršího dorostu • 14. kolo
Partner:
     
    49:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice znovu snižují. JAKUB MAXNER se protlačil přes obránce a snížil na rozdíl šesti branek. Asistence: Matěj Šala.
     
    47:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté přeci jen upravují účet utkání. ONDŘEJ KOSINA si sjel od mantinelu na osu hřiště, jeho ránu Dostál pouze zpomalil a mezi betony mu prošla až do sítě. Asistence: Matěj Šala.
     
    42:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hra hostující obrany je dnes opravdu špatná, po vystižené přihrávce přes střední pásmo se prosazuje podruhé v dnešním utkání ROBERT HAVLÁT. Asistence: Jan Hasoň, Dominik Knap.
     
    41:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jako bych to zakřikl, Kometa navyšuje už tak vysoký náskok. Podél mantinelu se protáhl FILIP KRÁL, sjel si před branku a pohodlně zakončil. Bez asistence.
     
    39:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jako přes kopírák dávají v dnešním utkání hráči Komety. Další chyba obrany, další průnik a další branka. Tentokrát v podání MATĚJE NOVÁKA. Asistence: Tomáš Mlynář.
     
    34:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Další branka v rychlém sledu nikoli nepodobná té předchozí. Tentokrát pronikl mezi obránci ROBERT HAVLÁT a vstřelil už šestou branku Brňanů. Asistence: Roman Jeřábek, Štěpán Kučera.
     
    33:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jako nůž máslem teď projel hostující obranou TOMÁŠ MLYNÁŘ a krásným blafákem nasměroval puk pod břevno Kardinálovy branky.
     
    28:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá přesilovou hru. LIBOR ZˇABRANSKÝ si po přihrávce od útočníků sjel mezi kruhy a přesnou střelou překonal Konráda. Asistence: Matěj Novák, Filip Král.
     
    25:13
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hasoň se pěkně prosmýkl hostující obranou a v situaci dva na jednoho předložil puk JAKUBU ČEJKOVI, jenž nadvakrát propasíroval puk až za Kardinála. Asistence: Jan Hasoň, Tomáš Jurnečka.
     
    17:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Rozhodčí sice signalizoval výhodu, trest se však ukládat nebude. Po pěkné kombinaci posílá domácí do vedení DOMINIK KNAP. Asistence: Libor Zábranský, Radim Ferda
     
    14:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po návratu vítkovického hráče na led měli hosté šanci, tu však nevyužili a do protiútoku ujel RADIM FERDA, který tvrdou ranou překonal Kardinála.
     
    03:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Za shluku hráčů za Dostálovou klecí se puk dostal před bránu, kde se nejlépe orientoval JOZEF BALÁŽ, který poslal puk do sítě. Asistence: Radim Toman, Jaroslav Tauwinkl.

    Dominik Vaněk

    Branky a nahrávky: 15. Ferda, 18. Knap (Zábranský, Ferda), 26. Čejka (Hasoň, Jurnečka), 29. Zábranský (Novák, Král), 34. Mylnář (Novák), 35. Havlát (Jeřábek, Kučera), 40. Novák (Mlynář), 42. Král, 43. Havlát (Hasoň) – 4. Baláž (Toman, Tauwinkl), 48. Kosina (Šala), 50. Maxner (Šala)


    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Petrla, Trnka, Jurnečka, Zábranský, Kučera, Král, Jeřábek-Novák, Havlát, Hasoň, Gajarský, Škvrně, Čejka, Matula, Mlynář, Knap, Krejčí, Frydrych, Klenec, Ferda
    HC Vítkovice Ridera: Kardinál (Daňa) – Kala, Veřmiřovský, Ficek, Kubík, Kučera, Malík, Bartek-Gřesík, Tauwinkl, Maxner, Šala, Baláž, Richtár, Blaško, Franz, Kosina, Toman

    Rozhodčí: Ondráček – Horký, Procházka
    bahis siteleri