Vsetín – Havlíčkův Brod 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Třinec 5:3 (kon.) | Opava – Kladno 4:3 (kon.)
Havířov – Jihlava 1:4 (kon.) | Chomutov – Zlín 1:6 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 5:1 (kon.)
Slavia – Liberec 5:7 (kon.) | Pardubice – HC Litvínov 8:4 (kon.) | Poruba – Č. Budějovice 2:8 (kon.)
HC Plzeň – Olomouc 7:2 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 9:3 (kon.) | Letňany – K. Vary 1:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
8:4 (2:1, 4:2, 2:1)
HC Litvínov
Sobota 20.02.2016, 13:00 • Tipsport arena • Extraliga staršího dorostu • 14. kolo
Partner:
     
    55:05
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak přece jen se ještě hosté prosazují! FILIP HELT dostal dobrou nahrávku za obrannou linii, při zakončení ukázal šikovné ručičky a pěknou kličkou snižuje na 4:8 z pohledu Litvínova. Asistence: Lukáš Vopat.
     
    48:24
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po trochu nepřehledné situaci u mantinelu si s pukem do středu hřiště vybruslil ONDREJ PALIESEK a střelou zápěstím překonal Kovaříka. Asistence: Viliam Šeliga a Michal Pochobradský.
     
    42:24
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    DOMINIK KUBIŠTA vjel do pásma po pravém křídle a nahodil puk na branku – kotouč se k překvapení všech doklouzal skrz Kovaříkovy betony až do sítě! Domácí vedou znovu o čtyři góly. Asistence: Michal Žouželka.
     
    38:43
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Učebnicová akce hostí! Jan Bečvář ujel po levém křídle a před bránou si všiml rozjetého a hlavně volného FILIPA HELTA, kterému do prudké přihrávky stačilo na hranici brankoviště už pouze nastavit hůl, kterou puk usměrnil za Vlkova záda. Litvínov stahuje skóre na rozdíl tří branek. Asistence: Jan Bečvář.
     
    38:05
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov snižuje na rozdíl čtyř branek! V přesilovce dostal přesnou nahrávku PETR PAVLÍČEK a sám mezi kruhy měl čas zamířit přesně mezi Vlkovy betony! Domácí brankář sice puk zpomalil, ale nakonec se kus černé gumy přece jen doklouzal až za brankovou čáru. Asistence: Dominik Havlík a Josef Myšák.
     
    35:32
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla od domácí první lajny reklama na hokej! Matěj Štefka se dostal po křídle do pásma a žabičkou našel rozjetého Matěje Blümela. Ten mohl klidně sám zakončovat, ale místo toho našel dalším pasem volného MARTINA PETRUSE, který si sám před brankářem navedl puk na forhend a zasunul do prázdné branky! Asistence: Matěj Blümel a Matěj Štefka.
     
    33:33
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    VILIAM ŠELIGA nabral dobrou rychlost ve středním pásmu a mezi litvínovskými beky si to zamířil až před Kovaříka, kterého překonal povedenou forhendovou kličkou! Vystřídavší hostující brankář si ještě nesáhl na puk a už ho musí lovit ze své klece. Asistence: Michal Pochobradský.
     
    28:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice odskakují na rozdíl tří branke! ONDREJ PALIESEK v pokračující přesilovce 5/4 nahodil od modré čáry a puk opět zastavila až síť za nic netušícím Havlíkem! Asistence: Ondřej Trejbal.
     
    27:25
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo využívá dvojnásobnou početní výhodu! Blümel zavezl puk do pásma a přenechal ho MATĚJI ŠTEFKOVI který z pravého kruhu hledal před brankou volného spoluhráče. Kotouč se k němu ale od bruslí jednoho z bránících litvínovských odrazil zpátky a pro pardubického útočníka už nebyl problém uklidit puk do odkryté klece – všichni hráči včetně brankáře Havlíka totiž reagovali na původní nahrávku. Asistence: Matěj Blümel.
     
    19:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    I domácí tým dokázal využít svou početní výhodu! MATOUŠ BOČEK se na modré čáře řídil heslem "když nevíš, co s pukem, vystřel". Jeho nahození zaplulo skrz klubko hráčů před brankou až do sítě za Havlíkem. Hostující brankář zřejmě vůbec nic neviděl. Asistence: Martin Petrus.
     
    17:37
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru bleskurychle využívají! Co všechno dokáže způsobit čistě vyhrané buly... JOSEF MYŠÁK se pak po crossové nahrávce parádně opřel do puku na vrcholku pravého kruhu a s pomocí břevna překonává brankáře Vlka! Asistence: Martin Kučera.
     
    05:22
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo se krátce po skončení svého oslabení ujímá vedení! Matěj Blümel zavezl podél mantinelu puk až za branku hostí, odkud nasměroval nádhernou nahrávku na zcela volného MATĚJE ŠTEFKU! První střelu ještě Šimon Havlík pokryl, na dorážku už ale nestačil. Pěkná akce Pardubic! Asistence: Matěj Blümel a Martin Petrus.

    Karel Málek

    Branky a nahrávky: 6. Štefka (Blümel, Petrus), 20. Boček (Petrus), 28. Štefka (Blümel), 29. Paliesek (Trejbal), 34. Šeliga (Pochobradský), 36. Petrus (Blümel, Štefka), 43. Kubišta (Žouželka), 49. Paliesek (Šeliga, Pochobradský) – 18. Myšák (Kučera), 39. Pavlíček (Havlík, Myšák), 39. Helt (Bečvář), 56. Helt (Vopat)


    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Klas) – Boček, A. Leder, Trejbal, V. Leder, Žouželka, Mert – Petrus, Blümel, Štefka – Šeliga, Pochobradský, Paliesek – Kubišta, Bureš, Syrovec – Roubal
    HC Litvínov: Š. Havlík (od 33. Kovařík) – Bártek, Cikánek, D. Havlík, M. Havlík, Hipius, Kučera, Urbánek – Bečvář, Dufek, Helt, Ineman, Myšák, Nídl, Pavlíček, Pech, Vopat

    Rozhodčí: Homola – Blümel, Kleprlík
    bahis siteleri