Mountfield HK – Třinec 0:5 (kon.) | Jihlava – HC Litvínov 4:0 (kon.) | Č. Budějovice – Olomouc 4:0 (kon.)
Kometa Brno – Chomutov 5:2 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 4:2 (kon.) | Sparta – Zlín 4:3 (kon.)
Pardubice – Vítkovice 2:5 (kon.) | Kladno – K. Vary 3:4 (0:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Liberec 2:5 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
2:5 (1:3, 1:2, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 27.02.2016, 16:00 • ŠKOENERGO Aréna • DHL Extraliga juniorů • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    33:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak se hostující hráči přece jen z přesilové hry prosazují, i když se to vůbec nelíbí domácím hráčům. Po jedné ze střel zůstal jeden z domácích obránců ležet ve vlastním brankovišti, Krofta stále odolával střeleckým pokusům Liberce až se k odraženému puku dostal Vojtěch HAVLAS a umístil jej přesně do levého rohu boleslavské branky.
     
    28:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pro domácí hráče opravdu velká smůla. Liberec pouze nahodil kotouč do útočného pásma, kde jej však u mantinelu vybojoval Gecko, který následně našel volného Samuela SOLENSKÉHO, který poprvé v zápase překonal Krofta a navíc vrátil hostujícím hráčům vedení o dvě branky. Asistence: Michal Gecko, Petr Wiencek.
     
    26:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak jsem to zakřikl a domácí hokejisté snižují! Odražený kotouč si našel Musliu, který místo střely volil přihrávku na zcela volného VOJTĚCHA OUTRATU, který neměl problém trefit odkrytou branku Liberce, a připsat si tak svůj první gól v juniorské kategorii. Asistence: Kroni Musliu, Zdeněk Borovec.
     
    16:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pro domácí rána jako hrom! Nejdříve se dostával do šance jeden z boleslavských hokejistů, těsně před ním však puk vypíchl Hosnedl a z rychlého přečíslení se sám před Groha dostal Jiří BABEC, který po přihrávce od Kalfiřta lehce přizvedl puk přes beton domácího brankáře.
     
    15:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři také přesilovou hru využívají a otáčejí tak průběh tohoto utkání. Po krásné kombinace po ose Wiencek – Solenský se dostal puk k Vratislavu KUNSTOVI, který nedal Grohovi žádnou šanci.
     
    11:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Z následného protiútoku však Bílí Tygři srovnávají krok. Kalfiřt vyslal do útočného pásma Havlasa, který si poradil s dotírajícím obráncem a přihrál přesně mezi kruhy na zcela volného Jiřího BABCE, který propálil vše, co mu stále v cestě.
     
    03:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí však dávají branku! Po střeleckém pokusu Motlocha se k odraženému puku dostal Pätoprstý, který jej předložil Radku POŘÍZKOVI, a ten otevřel střelecký účet dnešního duelu.

    Dominik Špringer

    Branky a nahrávky: 4. Pořízek (Pätoprstý, Motloch), 27. Outrata (Musliu, Borovec) – 12. Babec (Havlas, Kalfiřt), 16. Kunst (Solenský, Wiencek), 17. Babec (Kalfiřt), 29. Solenský (Gecko, Wiencek), 34. Havlas (Kalfiřt, Babec)


    BK Mladá Boleslav: Groh (17. Krofta) – Mašek, Uřidil, Mlčoch, Tůma, Žalud, Marček, Červinský – Musliu, Brzák, Pätoprstý, Rypar, Outrata, Borovec, Pořízek, Planý, Němec, Motloch
    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Žajdlík) – Klinger, Kunst, Mečíř, Divila, Tržnický, Starosta – Babec, Pokorný, Kalfiřt, Rubeč, Gecko, Wiencek, Solenský, Havlas, Chlum

    Rozhodčí: Jechoutek – Střelka, Horažďovský
    bahis siteleri