New Jersey – Tampa 0:4 (kon.) | Washington – Minnesota 3:2 (kon.) | Carolina – Boston 1:4 (kon.)
Anaheim – Edmonton 2:1 (po pr.) | San Jose – Buffalo 1:3 (kon.) | Philadelphia – Arizona 4:2 (kon.)
Columbus – Florida 4:3 (1:0 po s.n.) | Nashville – St. Louis 5:0 (kon.) | Pittsburgh – Winnipeg 4:1 (kon.)
Dallas – NY Rangers 2:3 (kon.)
konec
Nashville Predators
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
St. Louis Blues
Sobota 27.02.2016, 21:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:37 WILSON - 5:0
     
    44:37
    Nashville právě vstřelil branku!
    V Bridgestone Areně se rodí debakl! Volný puk po souboji ve středním pásmu převzal COLIN WILSON, který si s ním najel na levé křídlo, odkud se mu přesnou střelou povedlo přidat pátou branku svého celku. Asistence: Viktor Arvidsson, Anthony Bitetto.
    34:49 FORSBERG - 4:0
     
    34:49
    Nashville právě vstřelil branku!
    Krátce před koncem přesilové hry se prosazuje přesnou střelou z levého kruhu FILIP FORSBERG, který tak kompletuje čistý hattrick! Svým pokusem zamířil přímo pod víko do levé šibenice. Asistence: Mike Ribeiro, Roman Josi.
    25:39 FORSBERG - 3:0
     
    25:39
    Nashville právě vstřelil branku!
    To se ale daří následně! Craig Smith najel do útočné třetiny a zadovkou přenechal puk najíždějícímu FILIPU FORSBERGOVI, kterému se z levé strany povedlo přidat třetí branku utkání! Asistence: Craig Smith, Mike Ribeiro.
    20:54 FORSBERG - 2:0
     
    20:54
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté navyšují vedení opět takovou šťastnější brankou! Střela Pettera Granberga od modré čáry byla Allena vyražena před najíždějícího FILIPA FORSBERGA, který se prosadil střelou do prázdné branky! Asistence: Petter Granberg, Craig Smith.
    05:39 SMITH - 1:0
     
    05:39
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté jdou do vedení po šťastném odrazu puku! Po levé straně ujel jeden z domácích, který vystřelil na branku. Puk byl odražen k pravé tyčce, odkud se puk ještě odrazil k té levé. Dezorientovaný Allen nevěděl, co se děje. Moc dobře to ale věděl CRAIG SMITH, který poslal puk do prázdné branky! Asistence: Mike Ribeiro, Filip Forsberg.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 6. Smith (Ribeiro, Forsberg), 21. Forsberg (Granberg, Smith), 26. Forsberg (Smith, Ribeiro), 35. Forsberg (Ribeiro, Josi), 45. Wilson (Arvidsson, Bitetto)


    Nashville Predators: Rinner (Hutton) – Josi, Ellis, Ekholm, Granberg, Jackman, Bitetto – Neal, Johansen, Jarnkrök – Smith, Ribeiro, Forsberg – Arvidsson, Fisher, Wilson – Watson, Gaustad, Salomäki
    St. Louis Blues: Allen (36. Copley) – Bouwmeester, Shattenkirk, Parayko, Gunarsson, Bortuzzo, Edmundson – Schwartz, Berglund, Tarasenko – Fabbri, Stastny, Brouwer – Pääjärvi, Backes, Jaškin – Upshall, Brodziak, Rattie

    Rozhodčí: St. Laurent, Luxmore – Cameron, Grandt

    Diváci: 17 739
    bahis siteleri