Jihlava – Poruba 3:1 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 0:7 (kon.) | Kladno – Letňany 5:6 (1:2 po s.n.)
Havlíčkův Brod – Poruba 4:1 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 0:3 (kon.) | K. Vary – Havířov 2:1 (kon.)
HC Litvínov – Vsetín 7:2 (kon.) | Vítkovice – Sparta 1:9 (kon.) | HC Plzeň – Mladá Boleslav 9:0 (kon.)
Třinec – Slavia 2:5 (kon.) | Jihlava – Opava 7:3 (kon.) | Liberec – Chomutov 5:7 (kon.)
Č. Budějovice – Pardubice 7:6 (po pr.)
konec
HC Litvínov
7:2 (2:0, 3:1, 2:1)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 27.02.2016, 13:00Extraliga staršího dorostu • 16. kolo
Partner:
     
    57:01
    Tak, teď smekám pomyslný klobouček před hostujícím gólmanem, který předvedl skvělý zákrok! Dlouho ho před jeho brankou dusila první litvínovská lajna, Machač se ale stihl včas přesunout a zlikvidovat i nebezpečnou střelu Myšáka z bezprostřední blízkosti!
     
    55:39
    Litvínovští měli zase dobrou střeleckou příležitost, kterou ale promarnili! Byla to zase ta třetí lajna složená z litvínovských mladších dorostenců, která hostům dělala v jejich obranném pásmu velké problémy. Svoboda, Pech ani Vacín ale neuspěli!
     
    53:56
    Nídl ujížděl sám na Machače, už už se chystal vystřelit. Zezadu ho ale ještě stihl dojet jeden z hostujících beků, který ho mírně zaháčkoval, podle rozhodčích to ale bylo v pořádku a vylučovat se nebude!
     
    47:41
    Vyloučení v týmu VHK Vsetín (Sušeň – 2 min., faul kolenem).
     
    47:12
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Vše to začalo u Lukáše Vopata, který v obrovské rychlosti projel od své branky podél pravého mantinelu až do útočného pásma, kde poslal briliantní přihrávku na před brankou hlídkujícího JIŘÍHO NÍDLA, který měl už lehkou práci, neboť u levé tyče bylo volno. Domácí útočník zachoval chladnou hlavu a v poklidu puk dopravil do hostující branky. Asistence: Lukáš Vopat.
     
    43:53
    Vyloučení v týmu VHK Vsetín (Kašpar – 2 min., držení protihráče).
     
    41:17
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Vzápětí se prosazují i domácí hráči! Pavel Kordule našel u pravé tyče připraveného PETRA PAVLÍČKA, který mazácky zasunul puk za záda přesouvajícího se Machače a vstřelil tak v pořadí již šestý litvínovský gól! Asistence: Pavel Kordule.
     
    40:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Sotva se Vsetín dostal do útočného pásma, hned bylo pro domácí zle. Jelikož Koňařík našel před brankou nikým nepokrytého MATĚJE DUBNICKÉHO, který z bezprostřední blízkosti prostřelil bezmocného Kovaříka v brance. Asistence: Michal Koňařík
     
    39:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Pátá právě teď odbila! JOSEF MYŠÁK vystřelil na branku Machače a před hostující brankou vznikl obrovský chaos. Byli to nejspíše hostující obránci, kteří si ještě puk ztečovali do vlastní branky. Poněkud smolný gól pro hosty, díky kterému domácí odskakují již na rozdíl čtyř branek! Bez asistence.
     
    39:11
    Vyloučení v týmu VHK Vsetín (Pařížek – 2 min., faul kolenem).
     
    38:26
    Po hezké přihrávce do jízdy na Dufka zívala poloprázdná branka, ale žel pro domácí tým Dufek přestřelil!
     
    32:56
    Svoboda jel sám na branku Machače, zezadu ještě celou situaci dobrusloval Ondřej Paroušek, který si také odsedí na lavici hanby dvě minuty za hákování.
     
    30:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A prosazuje se i Vsetín! Hostující projeli rychle středním pásmem až do obranného pásma Litvínova. Zpoza branky nahrával Koňařík před branku na volného DAVIDA KOVÁŘE, který s překonáním dezorientovaného Kovaříka v brance neměl problém a snižuje na rozdíl tří branek. Asistence: Michal Koňařík
     
    29:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to je skvělý zápas v podaní mladších dorostenců Litvínova, kteří dnes hájí dres staršího dorostu. Zdá se, že tato lajna je k nezastavení, jelikož dohromady se postarala již o tři branky! Tentokrát to byl LUKÁŠ VACÍN, který se pěknou individuální akcí prodral až k brance Machače a tam si počínal mazácky! Počkal, až se hostující gólman přesune k levé straně, aby po té pravé už bylo volno a Vacín si s touto šancí poradil jako správný střelec, když svižnou střelou dnes již počtvrté rozvlnil síť za zády bezmocného Machače v brance! Jestli to takhle půjde dál na stadionu už nebudou k dispozici žádné puky, jelikož Vacín je dnes v pořadí již třetí mladší dorostenec, který se v dnešním zápase staršího dorostu v této kategorii poprvé prosadil a puk si tak určitě vystaví! Asistence: Přemysl Svoboda, Pavel Kordule.
     
    28:19
    Domácí ujížděli v přečíslení dva na jednoho, Nídl pěknou přihrávku zachytil na pravém mantinelu rozjetého Myšáka, který ale vyprášil jen betony vsetínského gólmana. Litvínovský forward ještě číhal, jestli puk odněkud nevypadne a nedostane se k dorážce, to se ale nestalo, jelikož Machač si neposedný puk pohlídal.
     
    25:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tři hráči Litvínova se snažili puk dopravit za záda Machače, nakonec byl tím posledním mušketýrem PATRICK PECH, který se zakončením do prázdné branky neměl sebemenší problém a puk tak může putovat do jeho vitrínky za prvního gól ve starším dorostu! Domácí tak již vedou o tři branky! Asistence: Přemysl Svoboda.
     
    17:06
    Myšák zavezl puk do útočného pásma a vsetínským pořádně zatopil, nejprve našel perfektní přihrávkou před brankou hlídkujícího Cikánka, který ale ani na dvakrát nepřekonal hostujícího gólmana! Puk se ještě do klece snažil doklepnout Vopat, ale žel pro domácí se to ani jemu nepovedlo. Puk nakonec našel nejdřív Machač a schoval ho do své náruče!
     
    13:49
    Nídl v bezprostřední blízkosti vyprášil jen Machačovy betony! To byla obrovská příležitost, kterou domácí útočník promarnil.
     
    08:22
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Cikánek – 2 min., sekání).
     
    08:22
    Myšák se v obrovské rychlosti prohnal středním pásmem do toho útočného. Projel podél pravého mantinelu až k brance Machače, na třikrát se snažil puk dorážet do klece, ale ani jednou se mu to nepovedlo. Po posledním pokusu z toho byl ale obrovský závar před hostující brankou, kde si s tím už poradili hostující beci!
     
    07:16
    A zase ten Svoboda, který se ocitl úplně sám před branou Machače, ten si domácího útočníka ale tentokrát pohlídal a včas se přesunul ke své levé tyči, kde už nebyla žádné šance na propasírování puku za záda Machače.
     
    05:54
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se opět prosazují a odskakují hostujícím již na rozdíl dvou branek. Tentokrát to byl JIŘÍ NÍDL, který se ocitl v dobré příležitosti a poradil si s touto šancí jako správný kanonýr a vyslal na Machače nechytatelnou střelu, na kterou hostující gólman neměl nárok. Bez asistence.
     
    05:03
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Dlouho byli domácí natlačeni před brankou Machače a nakonec tento tlak přeci jen přetavili ve vstřelenou branku! Postarali se o to mladší dorostenci Litvínova, kteří dnes hrají o kategorii výše. Vacín našel před brankou osamoceného PŘEMYSLA SVOBODU, který se s tím vůbec nemazlil a svižnou střelou z mezikruží prostřelil hostujícího gólmana! Pro Přemysla Svobodu je to zároveň první vstřelená branka ve starším dorostu a puk si určitě schová na památku! Asistence: Lukáš Vacín, Patrick Pech.
     
    03:02
    Pěkná akce domácích! Vopat našel na pravé straně nikým nehlídaného Myšáka, který už si to sám pelášil na Machače, ještě chtěl akci ale vyšperkovat a přihrát přímo před branku svému spoluhráči z lajny Vopatovi, který už měl těžkou palebnou pozici, snažil se puk dopravit za vsetínského gólmana, ten ale na ledě nechal svůj beton a zabránil vstřelené brance!

    Sabina Šťástková

    Branky a nahrávky: 6. Svoboda (Vacín, Pech), 6. Nídl, 26. Pech (Svoboda), 30. Vacín (Svoboda), 40. Myšák, 42. Pavlíček (Kordule), 48. Nídl (Vopat) – 31. Kovář (Koňařík), 41. Dubnický (Koňařík)


    HC Litvínov: Kovařík (Havlík Š.) – Bártek, Havlík D., Kučera, Hipius, Cikánek – Nídl, Vopat, Myšák, Vacín, Kordule, Dufek, Pavlíček, Svoboda, Pech
    VHK ROBE Vsetín: Machač (Sachr) – Pařížek, Krůžela, Nadymáček, Kollár, Kašpar, Augustin – Najvar, Koňařík, Wolf, Hrňa, Dubnický, Matiaško, Sušeň, Humplík, Kovář, Paroušek

    Rozhodčí: Turčan – Mašek, Goltsch
    bahis siteleri