Toronto – NY Islanders 4:3 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Chicago 3:2 (3:2 po s.n.) | Calgary – Nashville 3:2 (po pr.)
Colorado – Anaheim 3:0 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Washington 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
2:3 (0:1, 2:0, 0:1 - 0:1) Stav série: 1:2
Berani Zlín
Čtvrtek 10.03.2016, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Generali play off Tipsport extraligy • Předkolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:53 Petr HOLÍK - 2:3

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    62:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, Zlín vítězí v prodloužení! Všechno začalo chybnou rozehrávkou třineckého týmu. Říčkova střela byla přizvednuta na zadní mantinel. Další nahození se od Hrabalových bruslí odrazilo přímo na hůl PETRU HOLÍKOVI, který dopravil kotouč do prázdné branky a rozradostnil zlínský sektor – 2:3 pp! Bez asistence.
     
    61:26
    Veselý přihrál Vlachovi do úniku dvou proti jednomu! Jenomže zlínský útočník dlouho váhal, potom už jeho přihrávka na Okála neprošla.
    52:05 Petr HOLÍK - 2:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    52:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    Oceláři ale o své vedení zrovna po vyloučení Kašíka přichází! Třinec trestuhodně přišel o puk v útočném pásmu, propadl na modré čáře a PETR HOLÍK upaloval sám na Hamerlíka! Zlínský útočník zamířil k levé tyči a trefil se přesně – 2:2! Asistence: Oldrich Kotvan, Roberts Bukarts.
     
    51:47
    Libor Kašík (ZLN) končí v tomto zápase. Za sekání totiž obdržel trest pět minut plus do konce utkání. V brance ho nahradí Luboš Horčička a pětiminutový trest odpyká Zdeněk Okál.

     
    51:47
    Adamský okradl na modré čáře o puk Žižku a ujížděl zleva sám proti Kašíkovi! Ten proti němu vyrazil a Adamský zakončil vedle branky. Po skončení celé akce zůstal na ledě ležet Rákos, kterého zcela nesmyslně přetáhl holí právě gólman Kašík.
     
    51:14
    Kubišovu střelu nejdříve vyrazil Hamerlík a poté byl zlínský útočník faulován Jiřím Polanským (TRI). Polanský je potrestán dvěma minutami za vysokou hůl, velká šance pro Zlín.
     
    46:15
    Rákos si hned po vhazování dojel pro faul Oldricha Kotvana (ZLN), který ho u mantinelu zastavil nedovoleně. Zlínský bek musí na trestnou lavici na dvě minuty za podražení.
     
    43:07
    Noskova střela od modré čáry zazvonila o tyčku, druhý pokus třineckého obránce vykopl Kašík! Kanko rozehrává útok Třince z obranné třetiny.
     
    41:29
    Polanský byl v rohu kluziště faulován Tomášem Žižkou (ZLN) a Oceláři si zahrají přesilovku. Žižka je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl, kterou zasáhl Polanského do obličeje.
     
    38:56
    Další nebezpečná situace před Kašíkem. Polanský přihrál Danielu Rákosovi (TRI), který ani nadvakrát proti zlínskému gólmanovi neuspěl a pak fauloval. Rákos si odsedí dvě minuty za sekání, Dalibor Řezníček (ZLN) je však vyloučen za následný krosček proti Rákosovi.
    38:15 Antonín PECHANEC - 2:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    38:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři odskakují do vedení! Po akci Vlacha s Veselým ujeli do protiútoku a Hrabal střílel vedle. Jenomže kotouč pak za brankou získal Kanko a přihrál do rohu kluziště Svačinovi. Puk šel rychle před branku, odkud jej do sítě možná s přispěním Marušákovy teče dostal ANTONÍN PECHANEC a otáčí průběh utkání – 2:1! Asistence: Vladimír Svačina, Petr Kanko.
    32:28 Radoslav TYBOR - 1:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    32:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Z další akce už se ale Oceláři prosazují a vyrovnávají stav utkání! Hrabalův vysoký oblouček zamířil na Adamského na levém křídle. Adamský už byl v úhlu, a proto nahodil puk před bránu, kam se před Urbance protlačil RADOSLAV TYBOR a usměrnil kotouč do horního růžku za bezmocného Kašíka – 1:1! Asistence: Martin Adamský, Josef Hrabal.
     
    29:37
    Poprvé ve druhé části uvidíme přesilovku. Jiří Marušák (ZLN) srazil k ledu Tybora a je potrestán dvěma minutami za nedovolené bránění.
     
    25:19
    Polanský unikl po pravé straně a přihrával na Rákose. Toho zablokoval na hraně faulu jeden z obránců a Adamského střelu z druhé vlny udržel Kašík.
     
    16:33
    Třinec musí do čtyř. Jiří Polanský (TRI) za brankou Hamerlíka nedovoleně zastavil Vlacha a odpyká si dvě minuty za podražení.
     
    14:26
    Kopecký se uvolnil na pravé straně a vystřelil. Kašík vyrazil puk před sebe a dorážku Plíhala pak udržel ve výstroji! U zlínské branky se poté strhla menší šarvátka.
     
    13:46
    Kopecký střílel od modré čáry mimo Kašíkovu bránu. Při dalším přechodu Třince fauloval Robert Říčka (ZLN) Noska a je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění. Třinec si po komerční pauze zahraje přesilovou hru.
    08:55 Petr HOLÍK - 0:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    08:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Oceláři nebyli v oslabení pod žádným velkým tlakem, přesto nakonec inkasují! Hrabal ztratil puk u mantinelu a Bukarts postupoval proti Galvasovi. Místo střely ještě přihrál doprava na PETRA HOLÍKA, který už neměl problém s ránou do odkryté branky – 0:1! Asistence: Roberts Bukarts, Tomáš Žižka.
     
    07:19
    Kotvanovu střelu od modré čáry vyrazil Hamerlík vyrážečkou. O chvilku později fauloval Martin Adamský (TRI) Holíka a odsedí si dvě minuty za podražení. Přesilovka pro Zlín.
     
    04:12
    Dvě dobré šance na obou stranách! Kašík vyrazil Svačinovu ránu z mezikruží a poradil si i s Pechancem. Na opačné straně proskákala Čachotského střela Hamerlíkovi mezi betony a těsně vedle.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 33. Tybor (Adamský, Hrabal), 39. Pechanec (Svačina, Kanko) – 9. Holík (Bukarts, Žižka), 53. Holík (Kotvan, Bukarts), 63. Holík


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Galvas (A), Hrabal, Jank, Nosek, M. Doudera, Slovák, L. Doudera – Dravecký, Plíhal, Kopecký (C) – Svačina, Pechanec, Kanko – Adamský, Polanský (A), Rákos – Tybor, Kindl, Matuš – M. Kovařčík. Trenér: Jiří Dopita.
    Berani Zlín: Kašík (od 52. Horčička) – Kotvan, Marušák (A), Žižka (A), Matějíček, Řezníček, Urbanec – Říčka, Holík, Bukarts – Veselý (C), Vlach, Čachotský – Čech, Cibák, Okál – Kubiš, Fořt, Šťastný. Trenér: Rostislav Vlach.

    Rozhodčí: Martin Fraňo, Robin Šír – Miroslav Lhotský, Jiří Svoboda

    Diváci: 5 136 (99 % celkové kapacity)
    Třinec 2 3 Zlín
    #1 Pondělí 07.03.2016 • 17:20
    Zlín - Třinec 2:1
    #2 Úterý 08.03.2016 • 17:30
    Zlín - Třinec 3:4 po s.n. (2:3)
    #3 Čtvrtek 10.03.2016 • 17:00
    Třinec - Zlín 2:3 po prodl.
    #4 Pátek 11.03.2016 • 17:20
    Třinec - Zlín 4:3
    #5 Neděle 13.03.2016 • 17:20
    Zlín - Třinec 3:2 po prodl.
    bahis siteleri