Boston – Carolina 2:3 (po pr.) | Detroit – Winnipeg 3:2 (kon.) | Florida – Ottawa 6:2 (kon.)
Montreal – Buffalo 3:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 1:2 (kon.) | San Jose – New Jersey 0:3 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
3:2 (0:2, 2:0, 1:0)
Winnipeg Jets
Pátek 11.03.2016, 01:30 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:24 Justin ABDELKADER - 3:2
     
    55:24
    Detroit právě vstřelil branku!
    Rudá křídla otáčí vývoj utkání a poprvé v duelu se ujímají vedení. Tatar za brankou získal kotouč po špatné rozehrávce hostující obrany, okamžitě našel mezi kruhy JUSTINA ABDELKADERA a ten přesnou střelou propálil Hutchinsona. Asistence: Tomáš Tatar.
    32:25 Jonathan ERICSSON - 2:2
     
    32:25
    Detroit právě vstřelil branku!
    V Detroitu je vyrovnáno! JONATHAN ERICSSON z levého kruhu vystřelil do betonu Hutchinsona, který kotouč vyrazil pouze do Postmy, od nějž se kotouč odrazil do branky. Asistence: Niklas Kronwall, Darren Helm.
    26:40 Dylan LARKIN - 1:2
     
    26:40
    Detroit právě vstřelil branku!
    První útočná formace Detroitu si vytvořila silný tlak a podařilo se ji snížit na rozdíl jedné branky. DYLAN LARKIN si mezi kruhy počkal na přihrávku a poté pohotově prostřelil Hutchinsona. Asistence: Justin Abdelkader, Henrik Zetterberg.
    16:31 Tyler MYERS - 0:2
     
    16:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hokejisté Red Wings svému soupeři tak dlouho ustupovali, až inkasovali druhou branku. TYLER MYERS se z modré čáry prokličoval až před branku a přesnou střelou k tyči překonal Mrázka. Asistence: Mark Scheifele.
    11:23 Marko DAŇO - 0:1
     
    11:23
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg se na ledě Detroitu ujímá vedení. Perreault našel zpoza branky mezi kruhy úplně volného MARKA DAŇA, který pohotovou střelou překonal Mrázka. Asistence: Mathieu Perreault, Alexander Burmistrov.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 27. Larkin (Abdelkader, Zetterberg), 33. Ericsson (Kronwall, Helm), 56. Abdelkader (Tatar) – 12. Daňo (Perreault, Burmistrov), 17. Myers (Scheifele)


    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – Quincey, DeKeyser, Green, Kronwall, Smith, Ericsson – Larkin, Zetterberg, Abdelkader – Athanasiou, Dacjuk, Tatar – Pulkkinen, Sheahan, Nyquist – Richards, Glendening, Helm
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Byfuglien, Enstrom, Myers, Trouba, Postma, Chiarot – Wheeler, Scheifele, Stafford – Daňo, Burmistrov, Perreault – Kosmachuk, Lowry, Thorburn – Halischuk, Copp, Lipon

    Rozhodčí: Hebert, Pollock – Murphy, MacPherson

    Diváci: 20 027
    bahis siteleri