Columbus – Carolina 2:3 (kon.) | Boston – Florida 1:4 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 0:3 (kon.)
Toronto – Anaheim 6:5 (po pr.) | Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | Nashville – Vancouver 3:2 (2:1 po s.n.)
Minnesota – Calgary 6:2 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 4:1 (kon.) | Colorado – Philadelphia 2:4 (kon.)
Arizona – Dallas 3:1 (kon.) | San Jose – Edmonton 3:6 (kon.)
konec
San Jose Sharks
3:6 (2:0, 1:4, 0:2)
Edmonton Oilers
Pátek 25.03.2016, 03:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 Taylor HALL - 3:6
     
    59:54
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Byla otázka, zda to ještě Edmonton Oilers se střelou do prázdné branky stihnou, nakonec tomu tak opravdu je. Šest vteřin před koncem utkání posílá kus černé gumy do odkryté svatyně domácích San Jose Sharks TAYLOR HALL, ten se tak může radovat ze svého dalšího dnešní zásahu. O vítězi je tak pochopitelně rozhodnuto, budou se radovat hostující muži. Asistence: Andrej Sekera, Leon Draisaitl.
     
    59:28
    James Reimer odjíždí z branky ven a San Jose Sharks to ještě zkusí s šesti muži v poli, přestože času do konce třetí třetiny už zbývá opravdu hodně málo.
     
    57:08
    Tak teď už to budou mít domácí hráči opravdu hodně těžké. Melker Karlsson (SJS) totiž musí jít pykat dvě minuty za vražení na hrazení. Je to vůbec první trest pro San Jose v tomto utkání. Takže první přesilovka pro Edmonton Oilers.
    52:54 Jordan EBERLE - 3:5
     
    52:54
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hodně důležitá branka, kterou se aktuálně podařilo vstřelit týmu Edmonton Oilers. Nejdříve měli na druhé straně šanci hráči San Jose Sharks, jenže hostující parta otočila hru směrem ke kleci Jamese Reimera a hned je z toho pátá trefa v síti Žraloků v tomto střetnutí. Už Connor McDavid vytvořil u zařízení Sharks spoustu nebezpečí, ale nakonec je autorem trefy JORDAN EBERLE, jenž poslal touš za domácího gólmana a Edmonton se může znovu radovat. Stihnout ještě domácí něco s výsledkem udělat? Asistence: Patrick Maroon, Andrej Sekera.
     
    46:45
    Dnes velmi aktivně a dobře hrající Jakupov se dostal na modré čáře málem do slibné šance. Kdyby se mu zavčas podařilo všimnout si kotouče, mohl možná unikat úplně sám na branku.
    38:04 Patrick MAROON - 3:4
     
    38:04
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Ještě minimálně jedna branka, která padne a kterou uvidíme ve druhé třetině. Edmonton Oilers si berou své těsné vedení zpátky na své hokejky poté, co se v ponechané výhodě před vyloučením Joela Warda trefil PATRICK MAROON, jenž obdržel přesnou přihrávku na levou stranu domácího brankoviště. Ten už neměl tak těžkou práci zavěsit puk do sítě, když si vytáhl gólmana San Jose hbitě z klece. San Jose tedy bude muset pravděpodobně ztrátu o jeden zásah dohánět v průběhu třetí periody. Uvidíme, co vše se dnes ještě stane. Asistence: Connor McDavid, Neil Jakupov.
     
    34:55
    Už podruhé se dnes podívá na trestnou lavici Zack Kassian (EDM), který fauloval vražením na hrazení a bude doufat, že jeho spoluhráči nedostanou branku také v dalším oslabení. Nová šance pro Sharks.
    32:26 Patrick MARLEAU - 3:3
     
    32:26
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Zajímavý průběh tohoto zápasu pokračuje dál, San Jose Sharks opět potvrzují, jak výbornou v tomto ročníku hokejovém mají přesilovku a využívají dnes druhou početní výhodu. Cam Talbot stihl několikrát po sobě zasáhnout a vyrazit puk před sebe, jenže ofenzíva Sharks se nenechala jen tak zaskočit a nadále aktivně zkoušela dostat puk do sítě. To se nakonec kalifornskému celku vyplatilo, protože PATRICK MARLEAU byl tím, kdo z pozice na brankovišti vyrovnává výsledek tohoto střetnutí a budeme tedy začínat zase prakticky od začátku. Zajímavá prostřední perioda. Asistence: Joe Thornton, Brent Burns.
     
    31:45
    Je tomu opravdu tak, do boxu trestoměřičů musí jít jeden z hostujících mužů, konkrétně Patrick Maroon (EDM), který se dle soudu hlavního rozhodčího provinil sekáním. Takže šance pro domácí.
     
    29:03
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Nečekaný průběh utkání ve druhé třetině pokračuje! Sotva se dočkali hostující hokejisté vyrovnání stavu na kostce, už se dokonce radují z těsného vedení o jednu branku. Zase nenápadná situace, jednoduše nahozený kotouč od modré čáry a záhy končí v kleci domácího brankáře Jamese Reimera. Těsně před ním totiž tečoval kus černé gumy ADAM CLENDENING, který k radosti svého celku poslal touš do sítě moc dobře. A tak uvidíme, jak na tuto situaci budou reagovat hráči San Jose Sharks, zda se jim brzy podaří vyrovnat skóre. Asistence: Patrick Maroon, Darnell Nurse.
    29:03 Adam CLENDENING - 2:3
    28:18 Taylor HALL - 2:2
     
    28:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno, kdo by to po jednoznačném průběhu v první třetině čekal! San Jose hodně riskovalo před svou brankou a teď se o to Žralokům podruhé nevyplácí. Ani teď se nezdálo, že by z toho mělo být nějaké nebezpečí pro kalifornský mančaft. Jenže před Jamesem Reimerem se náhle zjevil TAYLOR HALL, který naprosto přesně zamířil a rozvlnil síťku zařízení San Jose Sharks. A tak tu máme úplně novou situaci v zápase. Je nutno pochválit také asistenty u této trefy, jimž ale pravděpodobně kanadské body za tuto akci nebudou připsány. Asistence: Bez asistence.
     
    24:10
    Edmonton je na začátku třetiny mnohem aktivnější a Draisaitl se málem dostal do gólové šance, na poslední chvíli jej dokázal u své tyče zastavit James Reimer, který udržel vedení svého celku.
    21:39 Lauri KORPIKOSKI - 2:1
     
    21:39
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers se hned na začátku druhé třetiny dočkávají snížení výsledku na rozdíl jediné branky. Hosté sehráli tuto brankovou akci hned po vhazování v útočném pásmu, nahozený kotouč směrem na branku tečoval za záda Jamese Reimera LAURI KORPIKOSKI. Ten sice zasáhl puk ze vzduchu a vypadalo to, že to bylo na hranici vysoké hokejky, rozhodčí ovšem zásah uznává a průběh druhé třetiny tak bude zase o něco napínavější. San Jose se teď bude chtít určitě zase hodně rychle tlačit zpátky dopředu do šancí. Asistence: Adam Clendening, Mark Letestu.
     
    14:19
    Sharks si zahrají už druhou v přesilovku v krátkém časovém sledu, tentokrát musí jít pykat dvě minuty za katr hostující hokejista Luke Gazdic (EDM). A tak tu jsou další nepříjemné chvíle pro Oilers, Gazdic se dle rozhodčího provinil držením.
    11:41 Joe PAVELSKI - 2:0
     
    11:41
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Moc dlouho nepotřebovali hráči San Jose Sharks na to, aby svou první přesilovku v zápase s Edmontonem zužitkovali, jen několik vteřin. Hned po buly si kalifornští muži počínali velice přesně a sebevědomě, což se projevilo na celém závěru akce. Výbornou nahrávku od Joe Thorntona obdržel na hokejku střelec JOE PAVELSKI, jenž přesně prostřelil Cama Talbota a posílá Žraloky do vedení o dvě trefy. Zacku Kassianovi se tedy jeho vyloučení nevyplatilo a Edmonton teď bude muset hledat cesty, jak překonat zatím zodpovědnou obranu San Jose. Tato branka byla hodně pohledná. Asistence: Joe Thornton, Logan Couture.
     
    11:06
    San Jose Sharks si poprvé v utkání zahrají přesilovou hru, poměrně zbytečné vyloučení pro Edmonton Oilers. Zack Kassian (EDM) totiž inkasuje dvě minuty za nesportovní chování a teď bude doufat, že jeho tým nedostane další branku.
    03:47 Tommy WINGELS - 1:0
     
    03:47
    San Jose právě vstřelilo branku!
    No tak se na to podívejme! Hokejisté San Jose Sharks rozhodně nesehráli žádnou velikou akci, spíše si v klidu počkali na svou možnost a jednoduše sehráli celou situaci až na českého obránce Romana Poláka, který od modré čáry zkusil nahodit kus černé gumy a nakonec se mu to vyplatilo. A fanoušci mají velikou radost, protože Polák tak oplácí určitým způsobem soupeři škaredé zranění, které mu jeden z hokejistů Oilers způsobil v minulém vzájemném utkání. Touš nakonec ještě tečoval do sítě TOMMY WINGELS. Žraloci tak vedou 1:0 a Olejáři budou muset od prvních minut tohoto střetnutí dotahovat skóre, zajímavý start klání. Asistence: Nick Spaling, Tommy Wingels
     
    03:11
    Tak je to opravdu tady, dva kohouti se do sebe pustili, Micheal Haley (SJS) a Darnell Nurse (SJS) sundali rukavice a pustili se do šarvátky. Netrvala sice dlouho, ale diváci se přeci jen pobavili. Oba dva pochopitelně dostávají trest za rvačku.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 4. Wingels (Polák, Spaling), 12. Pavelski (Thornton, Couture), 33. Marleau (Thornton, Burns) – 22. Korpikoski (Clendening, Letestu), 29. Hall, 30. Clendening (Maroon, Nurse), 39. Maroon (McDavid, Jakupov), 53. Eberle (Maroon, Sekera), 60. Hall (Sekera, Draisaitl)


    San Jose Sharks: Reimer (Jones) – Martin, Burns, DeMelo, Braun, Dillon, Polák – Hertl, Thornton, Pavelski – Karlsson, Couture, Donskoi – Marleau, Tierney, Ward – Haley, Spaling, Wingels
    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – Sekera, Fayne, Reihnart, Oesterle, Nurse, Clendening – Hall, Draisaitl, Kassian – Maroon, McDavid, Eberle – Korpikoski, Letestu, Jakupov – Hendricks, Gazdic, Pakarinen

    Rozhodčí: Leggo, Hebert – Cameron, Nansen

    Diváci: 16 570
    bahis siteleri