CSKA Moskva – Saransk 7:1 (kon.) | Perm – Zenit 0:2 (kon.) | Kazaň – Dynamo 4:1 (kon.)
konec
FC Rubin Kazaň
4:1 (3:1)
Dynamo Moskva
Sobota 09.04.2016, 18:30 • Kazan Arena, Kazaň. Kapacita: 45,105 diváků. • Ruská Premier Liga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
    67. Marko DĚVIČ - 4:1
     
    67
    Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
    MARKO DĚVIČ si vybojoval penaltu a také ji následně proměnil. Šunin sice vystihl směr a málem si sáhl na míč, avšak důraznou střelu vytěsnit nedokázal.
    30. Igor PORTŇAGIN - 3:1
     
    30
    Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
    O minutu později už se ale domácí fanoušci mohou radovat! Kanunnikov si na levé straně narazil s Kuzminem a poté do vápna poslal přesnou přízemní přihrávku, na kterou si naběhl IGOR PORTŇAGIN. Proti zakončení z hranice malého vápna neměl Šunin ani sebemenší šanci.
    17. Alexej IONOV - 2:1
     
    17
    Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
    A je sníženo! K exekuci pokutového kopu se postavil ALEXEJ IONOV, který brankáře Ryžikova poslal na stranu a sám zakončil do odkryté části brány.
    14. Maxim KANUNNIKOV - 2:0
     
    14
    Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
    Rohový kop Dinama opět bez problémů ubráněn a po bleskovém protiútoku jde Rubin do dvoubrankového vedení. Rychlou akci domácí dotáhli až ke Kuzminovi, jenž z pravé strany pokutového území vracel míč na hranici šestnáctky a tam se zjevil MAXIM KANUNNIKOV, který krásným volejem poslal míč do sítě.
    3. Gökdeniz KARADENIZ - 1:0
     
    3
    Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
    První ofenzivní akce domácího týmu končí gólem! Po autovém vhazování se k míči dostal Caktaš, který si poradil s obráncem a poté od brankové čáry přihrál na GÖKDENIZE KARADENIZE. Ten byl sice těsně bráněn, ale i přesto dokázal patičkou šikovně usměrnit míč mimo dosah natahujícího se Šunina.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 3. G. Karadeniz (Caktaš), 14. Kanunnikov (Kuzmin), 30. Portňagin (Kanunnikov), 67. Děvič (pen.) – 17. Ionov (pen.)


    FC Rubin Kazaň: Ryžikov – Kuzmin (C), S. Kvěrkvelija, Bergström, Cotugno – Kisljak, Ozdojev – Kanunnikov, Caktaš (73. Achmetov), G. Karadeniz (62. Tkačuk) – Portňagin (65. Děvič).
    Náhradníci: Akmurzin, Jurij Nestěrenko – Nabiullin, Děvič, Biljaletdinov, Ďaďun, Tkačuk, Ustinov, Džalilov, Pyljavskij, Achmetov.

    Dynamo Moskva: Šunin (C) – Živogljadov, Djakov (46. Tašajev), Holmén, Morozov, Hubočan – Sosnin, Drahun, Zobnin – Bećiraj, Ionov.
    Náhradníci: V. Gabulov, Leščuk – Pogrebňak, Kuzmin, Ješčenko, Katrič, Obolski, Tašajev, Těrechov.

    Rozhodčí: Levnikov – Semenov, Bolchovitin
    bahis siteleri