Buffalo – Columbus 1:4 (kon.) | Boston – Ottawa 1:6 (kon.) | NY Rangers – Detroit 3:2 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Colorado – Anaheim 3:5 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
Pittsburgh Penguins
Sobota 09.04.2016, 21:35 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:02 Pierre-Édouard BELLEMARE - 3:1
     
    59:02
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    V obranném pásmu zachytil kotouč po špatné rozehrávce hostů PIERRE-ÉDOUARD BELLEMARE, který s ním uháněl sám až před opuštěnou branku Pittsburghu a bez problému do ní poslal puk. Domácí tak pečetí své dnešní vítězství, které je velmi důležité. Bez asistence.
    36:58 Wayne SIMMONDS - 2:1
     
    36:58
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nyní už se ale musel Zatkoff sklonit před umem domácích. Shayne Gostisbehere střílel od modré čáry a před hostující brankou jeho střelu velmi dobře tečoval WAYNE SIMMONDS, který poslal puk za jeho záda. Je to jeho druhý střelecký příspěvek v dnešním utkání, který znamená, že se domácí dostávají do jednobrankového náskoku. Asistence: Shayne Gostisbehere, Mark Streit.
    18:57 Wayne SIMMONDS - 1:1
     
    18:57
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    V samotném závěru první periody je vyrovnáno. Jakub Voráček zatáhl kotouč podél levého mantinelu do útočného pásma a poté svou přihrávkou našel úplně volného WAYNA SIMMONDSE před hostující brankou, který jeho přesnou přihrávku usměrnil za záda Murrayho. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Jakub Voráček, Claude Giroux.
    11:57 Nick BONINO - 0:1
     
    11:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení. Dostali se do přečíslení a z pravého kruhu našel svou přihrávkou Hagelin NICKA BONINA, jenž se v blízkosti domácí branky nemýlil. V bitvě o Pensylvánii tak zatím vedou Tučňáci. Asistence: Carl Hagelin, Phil Kessel.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 19. Simmonds (Voráček, Giroux), 37. Simmonds (Gostisbehere, Streit), 60. Bellemare – 12. Bonino (Hagelin, Kessel)


    Philadelphia Flyers: Mason (Neuvirth) – Streit, Schultz N., Gostisbehere, Manning, Gudas, Medveděv – Simmonds, Giroux, Schenn – Voráček, Couturier, Raffl – Gagner, Cousins, Read – White, Bellemare, VandeVelde
    Pittsburgh Penguins: Murray (od 18. Zatkoff) – Daley, Dumoulin, Lovejoy, Pouliot, Schultz J., Cole – Hornqvist, Sundqvist, Kunitz – Kessel, Bonino, Hagelin – Fehr, Cullen, Kühnhackl – Sheary, Mouillierat, Sestito

    Rozhodčí: Graham Skilliter, Eric Furlatt – Derek Amell, Steve Miller

    Diváci: 19919
    bahis siteleri