Norsko – Česko 4:1 (kon.) | Německo – Švédsko 1:2 (1:2 po s.n.) | Rusko – Itálie 4:1 (kon.)
konec
Rusko
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
Itálie
Sobota 09.04.2016, 18:00 • Östersund Arena, Östersund • Mistrovství Evropy ve sledge hokeji
Partner:
     
    41:45
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Hodně nenápadná branka jde nyní na konto Ruska, KONSTANTIN ŠICHOV vypálil utěšenou ránu zpoza kruhů přesně pod břevno, kotouč však rychle vylétl ven z branky a tak čtvrtý gól Rusů musel posvětit až brankový rozhodčí! Asistence: Nikolaj Těrentěv.
    36:24 Nikolaj TĚRENTĚV - 3:1
     
    36:24
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko navyšuje své vedení na dvě branky a je již velice blízko vítězství! Italové zapomněli kotouč za svou brankou, kde ho sebral NIKOLAJ TĚRENTĚV, který s ním povyjel až mezi kruhy a střelou nad brankáře Itálie kompletuje hattrick v tomto utkání a zároveň zvyšuje již na 3:1!
    26:51 Nikolaj TĚRENTĚV - 2:1
     
    26:51
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Jenže takový tlak, to prostě Itálie nemohla ustát! Amosova zpoza kruhů byla sražena vedle branky, tam si však volný kotouč našel NIKOLAJ TĚRENTĚV, který jej poslal nad italským brankářem do sítě! Asistence: Alexej Amosov.
    19:07 Nikolaj TĚRENTĚV - 1:1
     
    19:07
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ruský tlak ale nakonec přeci jen nese své ovoce v podobě vyrovnávací branky! Šichov zatáhl puk do pásma po pravé straně, z prostoru kruhu přihrál před branku na NIKOLAJE TĚRENTĚVA, který z první zametl puk do italské klece! Asistence: Konstantin Šichov.
    04:13 Sandro KALEGARIS - 0:1
     
    04:13
    Itálie právě vstřelila branku!
    Jenže nyní už to neplatí a Itálie se v přesilové hře ujímá vedení v zápase! Rosovu ránu sice ještě stačil Ivanov vyrazit, na dorážku SANDRA KALEGARISE z bezprostřední blízkosti byl ale krátký! Asistence: Gianluigi Rosa.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 20. Těrentěv (Šichov), 27. Těrentěv (Amosov), 37. Těrentěv, 42. Šichov (Těrentěv) – 5. Kalegaris (Rosa)


    Rusko: Ivanov – Andrijanov, Varlakov, Lysov, Kuzminych, Seljukin, Kuzněcov, Peryškov – Lisov, Šichov, Amosov, Sokolov, Petrov, Těrentěv, Volkov.
    Itálie: Stillitano (Araudo) – Rosa, Cavaliere, Radice, Macri – Planker, Winkler, Kalegaris, Larch, Chiarotti, Andreoni, Depaoli, Corvino, Leperdi.

    Rozhodčí: Modig – Granath, Nothegger
    bahis siteleri