Česko – Francie 6:0 (kon.) | Česko – Slovensko 8:0 (kon.)
konec
Česko
8:0 (5:0, 1:0, 2:0)
Slovensko
Sobota 09.04.2016, 18:15 • Patinoire des Vergers, Ženeva • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    35:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Nefalšované české Nagano! Vteřinu před koncem řádné hrací doby konečně střílíme osmý gól, který znamená, že zítra půjde i náš trenér Rudolf Valla do červena! Parádní akci Kristýny Kaltounkové dokonala bekhendovou dorážkou ADÉLA ŠKRDLOVÁ – 8:0! Asistence: Kristýna Kaltounková.
     
    31:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak naše naděje na osmičku pořád žijí! DANIELA PEJŠOVÁ nahodila puk od modré čáry a pravděpodobně jedna ze slovenských hráček ho tečovala mezi betony gólmanky Blažekové, která se jenom nešťastně otočila za sebe – 7:0. Bez asistence.
     
    13:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Šestý gól na sebe po přestávce nenechal dlouho čekat! Kristýna Kaltounková ve svém nájezdu ztroskotala na špičce betonu, ale puk se následně dostal k Daniele Pejšové. Její pokus zřejmě ještě tečovala PATRICIE ŠKORPÍKOVÁ, která je označena za autorku branky – 6:0! Asistence: Daniela Pejšová.
     
    09:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už jen tři, už jen tři! Přesilovku se nám sice nepodařilo využít, ale nedlouho po ní pokračujeme v kanonádě a myslím, že tenhle zápas dlouho trvat nebude! Slovenky měly problém s rozehrávkou a ztrestala je DANIELA PEJŠOVÁ, která z vrcholu kruhu nádherně trefila ke druhé tyčce – 5:0! Bez asistence.
     
    05:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ještě čtyři a můžeme jet na hotel! Ani za sebou nemáme šest minut a na tabuli už svítí čtyřbrankový rozdíl! A tohle byla parádní akce. Tereza Mazancová zpoza brány vyzvala ke skórování PATRICII ŠKORPÍKOVOU, která neměla moc času, přesto přišpendlila puk nádherně do růžku – 4:0! Asistence: Tereza Mazancová.
     
    04:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká lavina se ve federálním derby valí dál, dál a dál! Do zápasu jsme vlétli opravdu obrovsky nabuzení a třetí odměna je na světě. Byť tentokrát hodně šťastná. SÁRA ČAJANOVÁ hledala z levé strany parťačku před bránou, ovšem nešťastná slovenská obránkyně si srazila puk do vlastní sítě – 3:0! Bez asistence.
     
    01:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    A už je tam druhý! Kristýna Kaltounková přenechala na levé straně za sebe pro SÁRU ČAJANOVOU. Ta se neměla s čím rozpakovat, kotouč poslala dokonale k bližší tyčce slovenské branky, kam se Pösingerová natahovala úplně marně – 2:0! Asistence: Kristýna Kaltounková.
     
    00:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ještě sedm! zní stadionem v Ženevě hned v první minutě, protože se bleskurychle ujímáme vedení! První útok dojel své nahození a od modré čáry pak vystřelila KLÁRA JANDUŠÍKOVÁ. Některá z hráček před brankou ještě kotouč tečovala, nicméně gól je připsán právě naší obránkyni – 1:0! Asistence: Anna Kotounová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 1. Jandušíková (Kotounová), 2. Čajanová (Kaltounková), 5. Čajanová, 6. Škorpíková (Mazancová), 10. Pejšová, 14. Škorpíková (Pejšová), 32. Pejšová, 36. Škrdlová (Kaltounková)


    Česko: Štumbaurová (Švejdová) – Kotounová, Jandušíková, Šmajdová, Pejšová, Vlková, Krčková, Škrdlová, Horáková – Mlýnková "C", Dýcková, Mazancová – Kaltounková, Machalová, Čajanová – Černá, Fabšicová, Hájková – Škorpíková. Trenér: Rudolf Valla.
    Slovensko: Pösingerová (19. Blažeková) – Halušková, Kúbeková, Hajniková, Drienovská, Matejková, Vysokajová, Polomová, Šimnová, Nemčeková, Dobošová, D. Lobbová, Schredlová, Klembalová, Šulíková, V. Lobbová.
    bahis siteleri