Stavanger – Nitra 2:1 (kon.) | HV71 – Sheffield 5:3 (kon.) | Krefeld – Kärpät 0:2 (kon.)
Mannheim – Lugano 2:3 (kon.) | Linz – Bern 1:3 (kon.) | Vienna Capitals – Skellefteå 3:2 (po pr.)
Växjö – Mladá Boleslav 7:3 (kon.)
po prodl.
spusu Vienna Capitals
3:2 (0:1, 2:0, 0:1 - 1:0)
Skellefteå AIK
Čtvrtek 18.08.2016, 19:30 • Albert Schultz Eishalle • Hokejová Liga mistrů • Skupina M
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (21:53:14)
     
    Střely na branku: 23 – 35
     
    Je dobojováno! Vídeň je nakonec přeci jen o něco šťastnější a vítězí 3:2 po prodloužení! Vstup do zápasu vyšel o mnoho lépe hostům, kteří se v 11. minutě dostali do vedení zásluhou Oscara Möller! Domácím se zase pro změnu vydařila prostřední část hry. Ve 28. minutě nejprve srovnal Taylor Vause a ve 35. minutě otočil vývoj utkání Jerry Pollastrone! Dlouho se zdálo, že domácí náskok udrží, ale pět minut před koncem vyrovnal v přesilové hře Andrew Calof, čímž poslal zápas do prodloužení! V něm se hostům nepodařilo zakončit jejich útok a z následného protiútoku rozhodl o vítězství domácích Jamie Fraser!
     
    Konec zápasu.
    60:31 Jamie FRASER - 3:2
     
    60:31
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Vídeň vítězí! Tohle bylo hodně rychlé! Hostům jejich útok nevyšel a domácí se vydali do protiútoku. Tessier našel přihrávkou od mantinelu rozjetého JAMIEHO FRASERA, jež se řítil sám na brankáře, zamíchal pukem a uklidil jej za záda Hansese! Asistence: Kelsey Tessier.
     
    60:08
    Do prodloužení hraného ve stylu NHL, tedy 3 na 3 vlétli lépe hosté, kteří ale nezakončili.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku: 22 – 35
     
    Je to tak! Šedesát minut o vítězi dnešního utkání nerozhodlo, a proto přijde na řadu prodloužení! Ve třetí třetině se hrál opatrný hokej. Domácí dlouho skvěle bránili, jenže poté pustili soupeře k přesilové hře, kterou v 54. minutě využil Andrew Calof! V závěru zápasu hráli domácí dvě přesilové hry v řadě, ale branku z nich nedokázali vytěžit.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:23
    Hosté v plném počtu.
     
    59:12
    Hanses si s přehledem pohlídal nahození od levého mantinelu. Přesilovka Vídně se chýlí ke konci, zatímco zápas směřuje do prodloužení.
     
    58:15
    Hosté znovu uzmuli kotouč ve vlastní třetině a vyvezli jej až k brance Vídně. Švédský celek nyní našetřil velké množství cenných vteřinek.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:23
    Ale přesilovka Vídně bude pokračovat Adam Pettersson totiž dostává dvouminutový trest za hru vysokou holí!
     
    56:51
    Více než polovina přesilové hry je pryč a Vídeň stále neohrozila branku soupeře. Švédský celek se brání v naprosté pohodě.
     
    56:17
    Další zpackaná rozehrávka domácích na modré čáře a kotouč je znovu až za brankou Lamoureuxe. Domácí musejí začít nanovo.
     
    55:48
    Hosté ale přečetli rozehrávku Vídně v útočném pásmu, zmocnili se puku a okamžitě jej posílají přes celé kluziště.
     
    55:27
    Bude se vylučovat! Přesilovou hru si tentokrát zahraje domácí Vídeň! Henrik Hetta vyfasoval menší trest za vražení na hrazení!
     
    54:40
    Domácí jsou po inkasované brance pořádně zaskočení a hosté jsou znovu psychicky nahoře. Závěrečných pět minut základní hrací doby bude hodně zajímavých.
    53:26 Andrew CALOF - 2:2
     
    53:26
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Hosté dokázali využít početní převahu! Hosté se nastěhovali před branku Vídně. Sebastian Aho nahodil puk na branku, Lamoureux jej pouze vyrazil a ANDREW CALOF z dorážky nasměroval kotouč pod betonem do branky! Asistence: Sebastian Aho, Emil Pettersson.
     
    53:00
    Vídenští ale zvládli vhazování v obranné třetině a okamžitě vyhodili puk přes celé kluziště za branku hostů.
     
    52:52
    Teď se před Skellefteåou otevírá dobrá možnost k vyrovnání! Hosté totiž budou hrát přesilovou hru! Dvě minuty za hákování vyfasoval Tessier!
     
    52:21
    Tempo hry v posledních minutách hodně opadlo. Domácí jednoduše vyhazují kotouče daleko od vlastní branky, hosté zase buší do pečlivě pracující obrany.
     
    51:45
    Domácí zavezli kotouč až za branku Hansese. Hosté jej rychle sebrali a vydali se do rychlého protiútoku, jež se jim však nepovedl zakončit.
     
    51:11
    Hetta u mantinelu dotíral na vracejícího se obránce hostů. Ten udržel domácího útočníka na svých zádech a stačil přiklepnout puk kolegovi z obrany.
     
    50:41
    Lindstrom dlouho operoval s pukem v útočném pásmu. Do jeho pobídky vložil hůl Hetta, jehož teč brankář Lamoureux schoval mezi betony.
     
    50:13
    Domácí brání velmi jednoduše. Když se bek dostane k puku, nahodí jej o mantinel do středního pásma. Tato strategie je zatím účinná.
     
    49:36
    Fantastická práce domácích hokejistů! Vídeň se dlouho držela v útočném pásmu a pořádně otrávila soupeři hru. Hráče hostů nyní zápas hodně bolí!
     
    49:07
    Domácí ještě za brankou udrželi kotouč. Před svatyni hostů si sjel Tessier, který obdržel přihrávku do jízdy, ale z úhlu nezasunul puk kolem betonu do branky.
     
    48:43
    Velká šance Vídně! Ránu Brocklehursta od modré vyrazil Hanses před sebe, kde byl dorážející hráč, jež však zakončoval vysokou holí!
     
    48:12
    Domácí navíc skvěle brání střední pásmo a švédský celek má obrovské problémy se zakládáním útoků a překonáváním modré čáry.
     
    47:45
    Domácí obrana stále odolává výpadům hostujících útočníků. Obránci si teď zbytečně sami zkomplikovali práci a nakonec se štěstím vyhodili puk do středního pásma.
     
    47:20
    Obrovská šance hostů na vyrovnání! Möller zachytil nepřesnou rozehrávku domácí obrany a rázem se ocitl sám před Lamoureuxem, ale jeho rána minula horní tyč!
     
    46:58
    Domácí se poněkud ukvapili s rozehrávkou z vlastní poloviny. Prudká přihrávka přešla přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Lamoureuxem.
     
    46:18
    Grosslercher dojel odražený kotouč a nastřelil jej před branku, kam sjížděl jeho spoluhráč, jež se ale po letícím kotouči nestačil včas natáhnout.
     
    45:33
    Hosté se sice nastěhovali před branku Vídně, ale domácí brankář nyní nemusel zasahovat. Hned dvě střely od modré čáry totiž zastavili obětaví obránci.
     
    45:02
    Zakončení přišlo až nyní. Lindgren vypálil od levého mantinelu. Lamoureuxe sice jeho pozdrav trošku polechtal, ale domácí brankář okamžitě přiklopil puk lapačkou.
     
    44:35
    Olofsson objel domácí branku a bekhendem vrátil puk do rohu hřiště, kde si jej sebral jeho spoluhráč. Nikdo v bílém zatím nezakončil. Domácí obránci dobře vystupují.
     
    44:03
    První práci v závěrečné třetině musel hasit také brankář Hanses. Rána Tessiera z ostrého úhlu mu moc problémů nenadělala. Hanses schoval puk v lapačce.
     
    43:47
    Vídeň se nyní ubránila jen za cenu vyhození přes všechny čáry. Hra se přesune před Lamoureuxe, domácí nesmějí na led poslat čerstvé síly.
     
    43:11
    Kolem Lamoureuxe prosvištěl další nahozený kotouč od modré čáry. Domácí gólman jeho trajektorii pouze kontroloval, střela byla hodně nepřesná.
     
    42:40
    Čárový sudí si všiml postavení mimo hru na domácí straně. Hra se přesune do středního pásma. Domácím se povedlo otupit tlak švédského výběru.
     
    42:17
    Od modré čáry natáhl ke střele zápěstím Fraser. Jeho jedovka těsně nad ledem prosvištěla kolem tyče hostující branky a zaduněla o mantinel.
     
    41:27
    Hosté ve třetí třetině ještě nepustili Vídeň k puku. Švédský celek se znovu natlačil před branku, kam si sjel Lindholm, od jehož brusle se puk odrazil do výstroje Lamoureuxe.
     
    41:00
    Pettersson sebral volný kotouč v mezikruží, sjel si před branku, kde si puk srovnal na bekhend, ale slabou střelou jej poslal nad branku!
     
    40:20
    Rozhodčí si všimli hry vysokou holí a vykazují hru do středního pásma. Hokejisté švédského celku vletěli do třetí třetiny jako urvaní ze řetězu.
     
    40:05
    Domácí v plném počtu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 21:10.
     
    Střely na branku: 14 – 25
     
    Prostřední část hry je minulostí! Domácí Vídni se podařilo otočit nepříznivý vývoj zápasu! Ve 28. minutě vyrovnal z ojedinělé akce Taylor Vause a ve 35. minutě poslal domácí do vedení v přesilové hře Jerry Pollastrone! Skellefteå se probudila až v závěru druhé části hry, kdy hrála přesilovou hru 5 na 3, kterou ale nevyužila. Hosté do závěrečné části vstoupí v početní převaze, ale vyloučený Cuma už si odpyká závěrečných pět sekund svého trestu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:48
    Jeden z hostů před brankou tečoval nahození z pravého kruhu. Od jeho hole se kotouč odrazil vedle pravé tyče domácí branky. Tohle už Vídeň ubrání.
     
    39:16
    Rotter je zpátky na ledě. Vídni se povedlo vyhodit kotouč, nyní se ale ještě musí bránit klasické početní převaze soupeře. Kotouč znovu mizí na druhé straně kluziště.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:53
    Neskutečný zákrok domácího brankáře! Na pravou stranu dostal nabito úplně volný Pettersson, jež mířil do odkryté branky, ale Lamoureux tygřím skokem lapačkou zastavil puk!
     
    38:22
    Střelu od modré čáry vyslal obránce Berglund. Do dráhy kotouče se obětavě položil obránce, od nějž se puk odrazil do rohu třetiny.
     
    38:05
    Bude se znovu vylučovat! Skellefteå si zahraje přesilovku pět na tři! Dvě minuty za vražení na hrazení dostává Tyler Cuma!
     
    37:15
    Domácí uspěli na vhazování v obranném pásmu a okamžitě vyhodili puk o mantinel přes všechny čáry. Švédský celek musí začít nanovo.
     
    37:03
    Znovu se vylučuje! Přesilovou hru si tentokrát zahrají hosté! Rafael Rotter si odpyká dvě minuty za hákování!
     
    36:40
    Wingerli se prodral do útočného pásma, kde stál proti trojici domácích hráčů. Hostující útočník se utopil ve vlastních kličkách a odevzdal puk domácím.
     
    36:05
    Vídeň je nyní jasně lepším týmem a švédský celek se musí hlavně bránit. Probudili se i fandové, kteří ženou domácí tým vpřed hlasitým skandováním.
    34:56 Jerry POLLASTRONE - 2:1
     
    34:56
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Vídeň využívá přesilovou hru a otáčí vývoj utkání! Domácí v přesilové hře uzamkli soupeře před jeho brankou. Hanses u tyčky neudržel Ferlandovo nahození a JERRY POLLASTRONE nadvakrát dorazil puk za jeho záda! Asistence: Jonathan Ferland, Ryan McKiernan.
     
    34:32
    Švédskému celku se ale rychle podařilo poslat puk přes celé kluziště. Domácí musejí začít nanovo. Na led přicházejí čerstvé síly.
     
    33:48
    Další přesilovou hru si zahraje domácí celek! Dvě minuty za držení protihráče si vysloužil Lindstrom.
     
    33:40
    Vídni po vyrovnávací brance narostla křídla a nyní se více tlačí do útoku. Jeden z nich ale rozhodčí přerušili kvůli postavení mimo hru. Hra se stěhuje do středního pásma.
     
    33:06
    Za přihrávkou do útočného pásma spěchal Rotter. Na modré čáře ale podklouzl a v rohu kluziště smetl i jednoho z obránců. Diváci se alespoň pobavili.
     
    32:35
    Domácí v plném počtu.
     
    32:16
    Domácím se povedlo vyhodit puk přes celé kluziště až k Hansesovi. Hostům už z přesilové hry zbývá posledních pár vteřin.
     
    31:52
    Až nyní se hosté rozhodli vystřelit. Lamoureux ale ránu od modré čáry dobře viděl a odražený puk přikryl lapačkou. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    31:30
    Hosté uzamkli domácí celek před jejich brankou, jenže nikdo z hráčů v bílých dresech nesebral odvahu k zakončení.
     
    30:35
    Hosté si zahrají přesilovou hru! Dvě minuty za nedovolené bránění vyfasoval Ryan McKiernan!
     
    30:25
    Kolem pravé tyče domácí branky prosvištěl projektil zápěstím od levého mantinelu. Möller střílel ve velké rychlosti a už nestačil zamířit.
     
    30:07
    Pollastrone si dlouho zpracovával kotouč na útočné modré čáře. Jeden ze spoluhráčů to nevydržel a přejel do útočného pásma. Rozhodčí píská ofsajd, vhazovat se bude ve střední třetině.
     
    29:32
    Za obloučkem do středního pásma spěchal Nodl, ale před ním puk sklepl ze vzduchu jeden z hostujících obránců. Domácí mohli jít do dobré šance.
     
    29:11
    Lamoureux si připsal další dobrý zákrok proti nahození z rohu kluziště. Domácí brankář utěsnil prostor u pravé tyče a ukryl puk v rukavici.
     
    28:43
    Soderlund vybojoval puk v útočném pásmu, ale už neměl sílu na zakončení. Obránce Vídně mu puk ale neodebral. Domácí se zbytečně dostali pod tlak.
     
    28:28
    Švédský celek však pokračuje v aktivním pojetí hry. Brankář Lamoureux musel dávat pozor na ránu Petterssona z levého kruhu.
    27:38 Taylor VAUSE - 1:1
     
    27:38
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Vídeň z ničeho nic maže náskok soupeř! Jamie Fraser si na kruhu vzal volný kotouč a zápěstím jej napálil nad branku. Před Hansesem jej ještě stačil tečovat TAYLOR VAUSE, jež rozvlnil síť! Asistence: Jamie Fraser.
     
    27:01
    K ráně z mezikruží se prodral Burstrom. Jeho pokus vyrazil Lamoureux pouze před sebe, jenže ke smůle hostů se v předbrankovém prostoru nepohyboval nikdo v bílém.
     
    26:31
    Vídeň se znovu zatáhla do hluboké obrany a v posledních minutách hrají hlavně hosté. Domácí hokejisté nikterak nenapadají soupeřovu rozehrávku.
     
    26:00
    Obránce Djuse pálil od modré čáry. Hostující bek si kotouč připravil na ránu příklepem, který mu nesedla a puk pouze rozezvučel mantinel za brankou.
     
    25:22
    Pettersson si vzal puk na modré čáře, udělal krátký oblouk, ale místo zakončení se natlačil do protihráče, jež mu kotouč odpálil ven z pásma.
     
    25:09
    Hosté v plném počtu.
     
    24:28
    Skellefteå se prodrala k puku a okamžitě jej vyhodila přes všechny čáry. Domácím se zatím nepovedlo ohrozit branku soupeře.
     
    24:00
    Hanses musel zasáhnout proti Fraserově nahození od modré čáry. Puk se ještě otřel o jednu z bruslí, avšak hostující brankář jej stačil vyrazit betonem.
     
    23:27
    Hostům se ale po vyhraném vhazování povedlo vyhodit kotouč. Bowman puk sice stačil tečovat, ale puk mu i tak utekl do středního pásma.
     
    23:09
    Až nyní rozhodčí přerušují hru. Vídeň si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Hugo Danielsson.
     
    22:40
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Hra se přelévá ze strany na stranu, jenže ani jeden z týmů se zatím nedostává do zakončení. Obrany kralují.
     
    22:13
    Hanses dával pozor na nahození od modré čáry, avšak nakonec vůbec nemusel zasahovat. Kotouč se od Lindgrenovy brusle odrazil do rohu.
     
    21:38
    Hetta se dral mezi dvojici obránců v útočném pásmu. Hostující útočník si kotouč sice prohodil mezi bruslemi jednoho z nich, ale zakončit už nestačil.
     
    21:06
    Calof poslal kotouč od červené čáry až za branku domácích. Hokejisté Vídně uzmuli puk jako první, ale špatnou rozehrávkou jej zase odevzdali nazpátek.
     
    20:32
    Vanse projel s kotoučem středním pásmem až na modrou čáru, odkud nahodil za branku. Obrana švédského celku nahození sebrala a nepustila Vídeň do zakončení.
     
    20:10
    Do druhé třetiny vstoupili lépe hosté. Ti vyhráli vhazování a okamžitě zakládali první útok. Obrana Vídně dobře napadala a zametla puk do rohu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 20:19.
     
    Střely na branku: 5 – 12
     
    První třetina je minulostí! Úvodní dvacetiminutovka se lépe povedla hostům! Skellefteå byla po celou dobu aktivnějším celkem a hrála častěji v útočném pásmu. Jedinou branku úvodní části obstaral v 11. minutě Oscar Möller, který dorazil puk do odkryté klece. Vídeň bude muset hodně zabrat! Do šaten se odchází za stavu 0:1!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:36
    Hosté ještě v závěru třetiny podnikli výpad do rohu útočného pásma. Rozhodčí si ale všiml postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    19:02
    Domácí hrozili rychlým protiútokem po pravé křídle. Na brankoviště si sjížděl volný Peter, ke kterému ale přihrávka žabičkou neprošla.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:13
    Pollastrone udržel puk za brankou a chtěl přihrávat na brankoviště. Puk ale sebral připravený obránce švédského celku. Hra se stěhuje pryč z obranného pásma hostů.
     
    17:51
    Lindstrom udržel kotouč v útočném pásmu, z rohu přihrál na druhou stranu, kde si rozhodčí všiml přihrávky rukou. Hosté vyklidí útočné pásmo.
     
    17:18
    Vídeň začala mnohem lépe bránit modrou čáru a v posledních minutách nepouští soupeře do útočného pásma. Hra je nyní plná nepřesností.
     
    16:38
    Nahození domácích do útočného pásma srazila obrana hostů za vlastní branku. Tam už si kotouč sebral jeden z obránců, který čeká až mu spoluhráči vystřídají.
     
    16:08
    Hosté vyhodili puk pouze do obranného pásma domácího celku. Fraser jej rychle dojel a okamžitě rozjíždí novou akci Vídně po levém mantinelu.
     
    15:33
    Domácí nahodili kotouč na mantinel za brankou soupeře. Hanses ještě pohlídal odražený puk, nicméně Vídeň zůstává nalepená v útočném pásmu.
     
    15:03
    Lamoureux si připsal další dobrý zákrok! Tentokrát vykopl střelu po zemi, kterou na něj zápěstím z pravého kruhu poslal Lindholm!
     
    14:30
    Vídeň vyhodila kotouč přes všechny čáry. Rozhodčí píská zakázané uvolnění, hra se vrátí před Lamoureuxe.
     
    14:05
    Hosté se až nyní vymanili z menšího sevření Vídně a vyrážejí do útoku. Domácí mezitím stihli vystřídat. Rozehrávku si na starost vzal Djuse.
     
    13:36
    Hanses si pohlídal prostor u pravé tyče své branky a nepustil za svá záda kotouč, jež na něj nasměroval Pollastrone.
     
    13:07
    Hosté nahodili puk do rohu kluziště. Domácí obránce Bowman jej ale uzmul a vyvezl jej až na útočnou modrou čáru. Domácí zůstávají u puku.
     
    12:13
    Vídeň znovu pouze poslala kotouč o mantinel ven z obranného pásma. Domácí v posledních minutách naprosto rezignovali na jakékoliv napadání.
     
    12:05
    Hanses se znovu musel pořádně ohánět. Těsně před ním totiž tečoval kotouč Soderlund. Domácí brankář tentokrát našel puk ve své lapačce.
     
    11:47
    Domácí jsou po inkasované brance jako opaření a pouze nahazují kotouče ven z obranného pásma. Tenhle styl hraje hostům do karet.
    10:27 Oscar MÖLLER - 0:1
     
    10:27
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení! Krásná ukázka jednoduchého hokeje! Hosté uzamkli domácí celek před jejich brankou. Se střelou Marcuse Petterssona si Lamourexu ještě poradil, ale na dorážku OSCARA MOLLERA z blízky už recept nenašel! Asistence: Marcus Pettersson, Emil Djuse.
     
    10:00
    Po delší době musel zasahovat Hanses. Pollastrone si stál kotouč kolem obránce a vystřelil zápěstím. Hostující brankář střelu dobře viděl a schoval ji v lapačce.
     
    09:35
    Skellefteå kombinoval v útočném pásmu, nicméně nepřesná přihrávka na modrou čáru vyhnala hosty až do vlastní třetiny. Zápas je zatím hodně nervózní.
     
    09:11
    Maxa spěchal za dlouhým obloučkem do útočného pásma soupeře. Domácí útočník byl u puku jako první, ale tělem se nenatlačil před obránce.
     
    08:25
    Lamoureux musel dávat dobrý pozor na nahození od pravého mantinelu. Lindgren však netrefil branku a domácí obrana odklidila puk do bezpečí.
     
    08:18
    Domácí v plném počtu.
     
    07:40
    Zapomenutý E. Petterstrom se hnal od levého mantinelu na brankáře, ale kvůli dobrému zákroku obránce nakonec nevystřelil. Skellefteå zůstává v pásmu.
     
    07:06
    Ani hostům se zatím v přesilovce zrovna nedaří. Pettersson zavezl puk do rohu kluziště, kde podklouzl a domácí obrana vyhodila touš přes všechny čáry.
     
    06:40
    Hosté v plném počtu.
     
    06:18
    Poprvé se vylučuje i na straně Vídně! Dvě minuty za držení protihráče si odpyká Ferland!
     
    06:02
    Jako na zavolanou! Domácí spálili obrovskou šanci! Na přihrávku zpoza branky si na brankoviště sjel osamocený Tessier, jež tváří v tvář Hansesovi trefil soupeřova brankáře do hrudi!
     
    05:35
    Hosté se dokonce na pár chvil dostali do útočného pásma. Burstrom ale trefil pouze mantinel za brankou. Vídeň musí hodně zabrat.
     
    05:12
    Úvod početní převahy se ale vídeňským vůbec nepovedl. Hosté vyhráli vhazování a okamžitě nahodili kotouč do středního pásma.
     
    04:40
    Bude se poprvé vylučovat. Anton Danielsson dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Domácí si zahrají první přesilovku.
     
    04:31
    Hosté vystřelili ihned po vyhraném vhazování. Lamoureux vyrazil kotouč do rohu kluziště a obránce Bowman jej poslal přes celé hřiště.
     
    04:11
    E. Petterstrom zavezl puk do útočného pásma, kde objel branku a přihrál na brankoviště. Před Lamoureuxem dorážel Burstrom, ale připraveného brankáře nepokořil.
     
    03:33
    Hosté jsou od úvodních minut aktivnějším týmem a jsou všude rychleji. Vídeň ale zatím dobře brání střední pásmo. Skellefteå má problémy se založením útoku.
     
    03:06
    První zákrok si připsal brankář Hanses, jež si nejprve počíhal na střelu z mezikruží a poté si poradil i s dorážkou Petterssona.
     
    02:36
    První zakončení domácího celku obstaral Nodl, který si vybruslil na pravý kruh a zápěstím zaduněl o mantinel za brankou.
     
    02:05
    Berglund dojel jako první nahozený kotouč, objel vlastní branku a založil nový útok hostů. U pravého mantinelu se strhl souboj, který ovládli hráči Vídně.
     
    01:24
    Diváky v hale nyní pobavil jeden z hlavních rozhodčích, který na jednom z kruhů neudržel balanc a upadl. Diváci jej odměnili potleskem.
     
    01:06
    Nahození domácích do útočného pásma nedostihl nikdo v černém dresu. Skellefteå opět střídá, rozehrávku nyní diriguje Burstrom.
     
    00:37
    Skellefteå poslala na led čerstvé síly. Hosté nahodili kotouč na zadní mantinel. Obránce Cuma jej zachytil jako první a vyvezl jej do středního pásma.
     
    00:10
    Na úvodním vhazování si lépe vedla elitní formace švédského celku. Hosté se ihned nastěhovali do útočného pásma, nicméně domácí vyhodili kotouč.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Vídeň sehraje dnešní zápas v černých dresech, zatímco švédský celek zvolil bílou sadu!
     
    Úvodní sestavy:

    UPC Vienna Capitals: Lamoureux (Kickert) – Fraser, Bowman, McKiernan, Cuma, Lakos, Brocklehurst, Peter – Tessier, Holzapfel, Rotter – Vause, Pollastrone, Nodl – Fischer, Ferland, Sharp – Grosslercher, Bolterle, Bauer – Maxa.

    Skellefteå AIK: Hanses (Lindvall) – Berglund, Lindgren, Pettersson M., Djuse, Burstrom, Aho, Danielsson A., Danielsson H. – Pettersson A., Lindholm, Moller – Pettersson E., Petterstrom, Calof – Hetta, Lindstrom, Olofsson – Soderlund, Krekula, Wingerli.

    Rozhodčí: Baluška (SVK), Trilar – Rakovic (oba SLO), Nagy (HUN).
     
    UPC VIenna Capitals

    Na celek z hlavního města Rakouska si z loňské sezóny obzvlášť dobře pamatují fandové Litvínova! Vídeň se v loňské sezóně prezentovala útočnou hrou, na kterou se bude snažit navázat i letos. S postupem ze skupiny to ale bude o dost těžší. V přípravě zatím zvítězila 2:1 po nájezdech s Gapem, ale z utkání se Stavangerem zvítězil soupeř 5:4 na nájezdy!
     
    Skellefteå AIK

    Skellefteå AIK patří k tradičním účastníkům hokejové Ligy mistrů! V letošní sezóně byl švédský celek nalosován do skupiny F, kde proti ní nastoupí Vienna Capitals a Kaipa Kuopio! V přípravě na novou sezónu zatím sehrála jediný zápas, ve kterém porazila Bjorkloven 3:2!
     
    Dobrý večer všem fanouškům ledního hokeje! Letní přestávka je pryč, na ledové plochy po celé Evropě se vracejí hokejisté! Rozbíhá se i nový ročník Champions Hockey League! My se společně zaměříme na duel mezi UPC Vienna Capitals a Skellefteå AIK! Úvodní buly je v plánu v 19:30!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 28. Vause (Fraser), 35. Pollastrone (Ferland, McKiernan), 61. Fraser (Tessier) – 11. Möller (Pettersson, Djuse), 54. Calof (Aho, Pettersson)


    spusu Vienna Capitals: Lamoureux (Kickert) – Fraser, Bowman, McKiernan, Cuma, Lakos, Brocklehurst, Peter – Tessier, Holzapfel, Rotter – Vause, Pollastrone, Nodl – Fischer, Ferland, Sharp – Grosslercher, Bolterle, Bauer – Maxa.
    Skellefteå AIK: Hanses (Lindvall) – Berglund, Lindgren, Pettersson M., Djuse, Burstrom, Aho, Danielsson A., Danielsson H. – Pettersson A., Lindholm, Moller – Pettersson E., Petterstrom, Calof – Hetta, Lindstrom, Olofsson – Soderlund, Krekula, Wingerli.

    Rozhodčí: Baluška (SVK), Trilar – Rakovic (oba SLO), Nagy (HUN)
    bahis siteleri