Stavanger – Nitra 2:1 (kon.) | HV71 – Sheffield 5:3 (kon.) | Krefeld – Kärpät 0:2 (kon.)
Mannheim – Lugano 2:3 (kon.) | Linz – Bern 1:3 (kon.) | Vienna Capitals – Skellefteå 3:2 (po pr.)
Växjö – Mladá Boleslav 7:3 (kon.)
po prodl.
spusu Vienna Capitals
3:2 (0:1, 2:0, 0:1 - 1:0)
Skellefteå AIK
Čtvrtek 18.08.2016, 19:30 • Albert Schultz Eishalle • Hokejová Liga mistrů • Skupina M
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:31 Jamie FRASER - 3:2
     
    60:31
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Vídeň vítězí! Tohle bylo hodně rychlé! Hostům jejich útok nevyšel a domácí se vydali do protiútoku. Tessier našel přihrávkou od mantinelu rozjetého JAMIEHO FRASERA, jež se řítil sám na brankáře, zamíchal pukem a uklidil jej za záda Hansese! Asistence: Kelsey Tessier.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:23
    Ale přesilovka Vídně bude pokračovat Adam Pettersson totiž dostává dvouminutový trest za hru vysokou holí!
     
    55:27
    Bude se vylučovat! Přesilovou hru si tentokrát zahraje domácí Vídeň! Henrik Hetta vyfasoval menší trest za vražení na hrazení!
    53:26 Andrew CALOF - 2:2
     
    53:26
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Hosté dokázali využít početní převahu! Hosté se nastěhovali před branku Vídně. Sebastian Aho nahodil puk na branku, Lamoureux jej pouze vyrazil a ANDREW CALOF z dorážky nasměroval kotouč pod betonem do branky! Asistence: Sebastian Aho, Emil Pettersson.
     
    52:52
    Teď se před Skellefteåou otevírá dobrá možnost k vyrovnání! Hosté totiž budou hrát přesilovou hru! Dvě minuty za hákování vyfasoval Tessier!
     
    48:43
    Velká šance Vídně! Ránu Brocklehursta od modré vyrazil Hanses před sebe, kde byl dorážející hráč, jež však zakončoval vysokou holí!
     
    47:20
    Obrovská šance hostů na vyrovnání! Möller zachytil nepřesnou rozehrávku domácí obrany a rázem se ocitl sám před Lamoureuxem, ale jeho rána minula horní tyč!
     
    41:00
    Pettersson sebral volný kotouč v mezikruží, sjel si před branku, kde si puk srovnal na bekhend, ale slabou střelou jej poslal nad branku!
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:53
    Neskutečný zákrok domácího brankáře! Na pravou stranu dostal nabito úplně volný Pettersson, jež mířil do odkryté branky, ale Lamoureux tygřím skokem lapačkou zastavil puk!
     
    38:05
    Bude se znovu vylučovat! Skellefteå si zahraje přesilovku pět na tři! Dvě minuty za vražení na hrazení dostává Tyler Cuma!
     
    37:03
    Znovu se vylučuje! Přesilovou hru si tentokrát zahrají hosté! Rafael Rotter si odpyká dvě minuty za hákování!
    34:56 Jerry POLLASTRONE - 2:1
     
    34:56
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Vídeň využívá přesilovou hru a otáčí vývoj utkání! Domácí v přesilové hře uzamkli soupeře před jeho brankou. Hanses u tyčky neudržel Ferlandovo nahození a JERRY POLLASTRONE nadvakrát dorazil puk za jeho záda! Asistence: Jonathan Ferland, Ryan McKiernan.
     
    33:48
    Další přesilovou hru si zahraje domácí celek! Dvě minuty za držení protihráče si vysloužil Lindstrom.
     
    30:35
    Hosté si zahrají přesilovou hru! Dvě minuty za nedovolené bránění vyfasoval Ryan McKiernan!
    27:38 Taylor VAUSE - 1:1
     
    27:38
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Vídeň z ničeho nic maže náskok soupeř! Jamie Fraser si na kruhu vzal volný kotouč a zápěstím jej napálil nad branku. Před Hansesem jej ještě stačil tečovat TAYLOR VAUSE, jež rozvlnil síť! Asistence: Jamie Fraser.
     
    23:09
    Až nyní rozhodčí přerušují hru. Vídeň si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Hugo Danielsson.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    15:03
    Lamoureux si připsal další dobrý zákrok! Tentokrát vykopl střelu po zemi, kterou na něj zápěstím z pravého kruhu poslal Lindholm!
    10:27 Oscar MÖLLER - 0:1
     
    10:27
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení! Krásná ukázka jednoduchého hokeje! Hosté uzamkli domácí celek před jejich brankou. Se střelou Marcuse Petterssona si Lamourexu ještě poradil, ale na dorážku OSCARA MOLLERA z blízky už recept nenašel! Asistence: Marcus Pettersson, Emil Djuse.
     
    06:18
    Poprvé se vylučuje i na straně Vídně! Dvě minuty za držení protihráče si odpyká Ferland!
     
    06:02
    Jako na zavolanou! Domácí spálili obrovskou šanci! Na přihrávku zpoza branky si na brankoviště sjel osamocený Tessier, jež tváří v tvář Hansesovi trefil soupeřova brankáře do hrudi!
     
    04:40
    Bude se poprvé vylučovat. Anton Danielsson dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Domácí si zahrají první přesilovku.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 28. Vause (Fraser), 35. Pollastrone (Ferland, McKiernan), 61. Fraser (Tessier) – 11. Möller (Pettersson, Djuse), 54. Calof (Aho, Pettersson)


    spusu Vienna Capitals: Lamoureux (Kickert) – Fraser, Bowman, McKiernan, Cuma, Lakos, Brocklehurst, Peter – Tessier, Holzapfel, Rotter – Vause, Pollastrone, Nodl – Fischer, Ferland, Sharp – Grosslercher, Bolterle, Bauer – Maxa.
    Skellefteå AIK: Hanses (Lindvall) – Berglund, Lindgren, Pettersson M., Djuse, Burstrom, Aho, Danielsson A., Danielsson H. – Pettersson A., Lindholm, Moller – Pettersson E., Petterstrom, Calof – Hetta, Lindstrom, Olofsson – Soderlund, Krekula, Wingerli.

    Rozhodčí: Baluška (SVK), Trilar – Rakovic (oba SLO), Nagy (HUN)
    bahis siteleri