Stavanger – Nitra 2:1 (kon.) | HV71 – Sheffield 5:3 (kon.) | Krefeld – Kärpät 0:2 (kon.)
Mannheim – Lugano 2:3 (kon.) | Linz – Bern 1:3 (kon.) | Vienna Capitals – Skellefteå 3:2 (po pr.)
Växjö – Mladá Boleslav 7:3 (kon.)
konec
Växjö Lakers
7:3 (3:3, 2:0, 2:0)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 18.08.2016, 20:00 • Vida Arena, Växjö • Hokejová Liga mistrů • Skupina L
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:51
    David Štich (MBL) tedy dostal pět minut + do konce utkání, boleslavský hráč rovnou odešel do kabin. Josh Hennesy (VAX) byl potrestán na dvě + deset minut. Oba za hrubost, za Šticha sedí jiný hráč, Hennesy je na střídačce.
     
    56:24
    Dvouminutový trest za hákování dostal Tomáš Hyka (MBL). Boleslavští budou mít ještě co dělat, aby nedostali "desítku".
     
    45:26
    Boleslavští jdou do tří! Jakub Klepiš (MBL) byl potrestán dvěma minutami za hrubost.
     
    43:44
    Boleslavští si ukončili přesilovou hru. Menší trest za nedovolené bránění dostal Tomáš Urban (MBL).
     
    42:33
    Domácí jdou do čtyř. Sam Marklund (VAX) se pustil do Martina Látala po odpískání, za hrubost mu náleží dvě minuty na trestné.
     
    38:07
    Tuomas Tarkki (MBL) vyjel z branky, aby podpořil svůj celek v oslabení, jenže místo toho nešťastně vyhodil kotouč mimo hrací plochu a je už podruhé v zápase vyloučený. Boleslavský gólman je tedy zatím nejtrestanější hráč v tomto utkání a Bruslaři musejí do tří. Trest odpyká za Tarkkiho i tentokrát Tomáš Voráček.
     
    36:24
    Další vyloučení pro Bruslařský klub. Dominik Pacovský (MBL) inkasoval menší trest za podražení. Dostane se Växjö opět do dvoubrankového náskoku, nebo boleslavští hokejisté toto uslabení zvládnou? To napoví následující dvě minuty.
     
    26:25
    V obrovské šanci Tomáše Hyky byl boleslavský gólman hákován. Menší trest inkasuje Tuomas Kiiskinen (VAX). 60 sekund se tedy bude hrát čtyři na čtyři.
     
    25:26
    Poprvé v utkání budou vyloučeni i Bruslaři. Za sekání u boleslavské branky dostal dvouminutový trest gólman Tuomas Tarkki (MBL). Trest odsedí Tomáš Voráček (MBL). Boleslavští svou první přesilovku využili, učiní tak i domácí hokejisté?
     
    07:34
    Tým ze středu Čech si zahraje přesilovku. Joakim Hillding (VAX) dostal dvě minuty za sekání.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 1. R. Rosen (Murphy), 3. Josefsson (Marklund, Froberg), 12. C. Rosen (Bohm, Marklund), 34. Platt (Bohm), 39. Hillding (Netterberg, Everberg), 46. Platt (Murphy, R. Rosen), 49. C. Rosen (Netterberg, Kiiskinen) – 9. Pacovský (Klepiš, Tarkki), 11. Urban (Vampola, Látal), 19. Látal (Stříteský)


    Växjö Lakers: Eriksson (Andren) – Bohm, C. Rosen, Murphy, Holm, Lundberg, Martinsson, Hogberg – Kiiskinen (A), Netterberg, R. Rosen – Everberg, Hillding, Reddox (C) – Hennessy, Platt, Palola – Josefsson, Froberg, Brodecki – Marklund
    BK Mladá Boleslav: Tarkki (Lukáš) – Trončinský, Štich, Voráček (A), Stříteský, Kurka, Hanzlík, Pastor, Krejčí – Vampola (A), Látal, Urban – Pospíšil, Klepiš (C), Hyka – Lenc, Orsava, Žejdl – Pacovský, Volek, Ďurač

    Rozhodčí: Johansson (SWE), Wiegand (SUI) – Lundgren, Pihlblad (oba SWE)

    Diváci: 2 685
    bahis siteleri