Stavanger – Nitra 2:1 (kon.) | HV71 – Sheffield 5:3 (kon.) | Krefeld – Kärpät 0:2 (kon.)
Mannheim – Lugano 2:3 (kon.) | Linz – Bern 1:3 (kon.) | Vienna Capitals – Skellefteå 3:2 (po pr.)
Växjö – Mladá Boleslav 7:3 (kon.)
konec
Växjö Lakers
7:3 (3:3, 2:0, 2:0)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 18.08.2016, 20:00 • Vida Arena, Växjö • Hokejová Liga mistrů • Skupina L
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání sledovalo 2 685 diváků.
     
    58:51
    David Štich (MBL) tedy dostal pět minut + do konce utkání, boleslavský hráč rovnou odešel do kabin. Josh Hennesy (VAX) byl potrestán na dvě + deset minut. Oba za hrubost, za Šticha sedí jiný hráč, Hennesy je na střídačce.
     
    58:51
    Po odpískání se David Štich shodil rukavice a pustil se do Joshe Hennessyho, kterého po několika pěstech poslal k zemi. Alespoň v nějakém souboji tedy Boleslavští dnes zvítězili.
     
    56:24
    Dvouminutový trest za hákování dostal Tomáš Hyka (MBL). Boleslavští budou mít ještě co dělat, aby nedostali "desítku".
    48:10 Calle ROSEN - 7:3
     
    48:10
    Växjö právě vstřelila branku!
    Boleslavská obrana opět zaspala, čehož domácí využili a jeli tři na dva. Skvělou přihrávku obdržel CALLE ROSEN, jenž téměř s milimetrovou přesností nasměroval kotouč mezi levou tyč a beton gólmana. Utkání se tak už pomalu mění v exhibici švédského týmu. Asistence: Pontus Netterberg, Tuomas Kiiskinen.
     
    47:53
    Geoff Platt je při chuti a bezesporu by si rád připsal hattrick. Tentokrát jeho kličku však Tuomas Tarkki vystihl a stačil se přesunout k levé tyči.
    45:49 Geoff PLATT - 6:3
     
    45:49
    Växjö právě vstřelila branku!
    Zdá se, že Lakers definitivně rozhodují o svém vítězství. GEOFF PLATT zůstal nepokrytý v pravém kruhu, odkud prostřelil boleslavského gólmana. Tuomas Tarkki na toto utkání nejspíš nebude vzpomínat v dobrém. Domácí využili přesilovou hru. Asistence: Cory Murphy, Robert Rosen.
     
    45:26
    Boleslavští jdou do tří! Jakub Klepiš (MBL) byl potrestán dvěma minutami za hrubost.
     
    44:55
    Radan Lenc dorážel do odkryté branky, jenže kotouč trestuhodně zastavila tyč. Obrovská gólová šance Mladé Boleslavi v oslabení však zůstala nevyužita!
     
    43:44
    Boleslavští si ukončili přesilovou hru. Menší trest za nedovolené bránění dostal Tomáš Urban (MBL).
     
    42:33
    Domácí jdou do čtyř. Sam Marklund (VAX) se pustil do Martina Látala po odpískání, za hrubost mu náleží dvě minuty na trestné.
    38:24 Joakim HILLDING - 5:3
     
    38:24
    Växjö právě vstřelila branku!
    Domácí nakonec přesilovou hru pět na tři využívají a přeci jen se dostávají do dvoubrankového vedení. Lakers sérií přihrávek vyšachovali boleslavskou obranu. Na konci této souhry stál JOAKIM HILLDING, který se poslal kotouč podél levé tyče Tarkkiho klece. Asistence: Pontus Netterberg, Dennis Everberg.
     
    38:07
    Tuomas Tarkki (MBL) vyjel z branky, aby podpořil svůj celek v oslabení, jenže místo toho nešťastně vyhodil kotouč mimo hrací plochu a je už podruhé v zápase vyloučený. Boleslavský gólman je tedy zatím nejtrestanější hráč v tomto utkání a Bruslaři musejí do tří. Trest odpyká za Tarkkiho i tentokrát Tomáš Voráček.
     
    36:24
    Další vyloučení pro Bruslařský klub. Dominik Pacovský (MBL) inkasoval menší trest za podražení. Dostane se Växjö opět do dvoubrankového náskoku, nebo boleslavští hokejisté toto uslabení zvládnou? To napoví následující dvě minuty.
    33:43 Geoff PLATT - 4:3
     
    33:43
    Växjö právě vstřelila branku!
    Hostující obrana nezažila nejlepší střídání. Nepokryla si ideálně hráče a domácím vůbec nestačila. GEOFF PLATT měl tedy v levém kruhu dost času na to, aby se napřáhl a prudkou střelou k pravé tyči překonat Tuomase Tarkkiho. Lakers tedy opět vedou. Asistence: Oliver Bohm.
     
    27:53
    Obrovská šance Tomáše Urbana, na kterého zívala úplně prázdná branka. Boleslavský střelec však trestuhodně nedoklepl kotouč do branky. Do střely vložil hokejku jeden z bránících hráčů.
     
    26:25
    V obrovské šanci Tomáše Hyky byl boleslavský gólman hákován. Menší trest inkasuje Tuomas Kiiskinen (VAX). 60 sekund se tedy bude hrát čtyři na čtyři.
     
    25:26
    Poprvé v utkání budou vyloučeni i Bruslaři. Za sekání u boleslavské branky dostal dvouminutový trest gólman Tuomas Tarkki (MBL). Trest odsedí Tomáš Voráček (MBL). Boleslavští svou první přesilovku využili, učiní tak i domácí hokejisté?
     
    25:10
    Výhoda pro Lakers.
    18:02 Martin LÁTAL - 3:3
     
    18:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    MARTIN LÁTAL, který se v loňské sezóně dlouho střelecky trápil, se prosazuje. Boleslavský rychlík si nabruslil před brankáře a poté přehodil pravý beton Erikssona. Pohledný gól. Asistence: Matěj Stříteský.
    11:28 Cale ROSEN - 3:2
     
    11:28
    Växjö právě vstřelila branku!
    Domácí si berou ztracené vedení zpět. CALE ROSEN usměrnil střelu do protipohybu brankáře Tarkkiho, který si zatím moc úspěšných zákroků nepřipsal. Bruslařskému klubu to v obraně značně skřípe. Asistence: Oliver Bohm, Sam Marklund.
    10:33 Tomáš URBAN - 2:2
     
    10:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Gólové hody ve Växjö pokračují. Ke střele z první se dostal TOMÁŠ URBAN, který doklep odražený kotouč od mantinelu a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Petr Vampola, Martin Látal.
    08:39 Dominik PACOVSKÝ - 2:1
     
    08:39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Střídající DOMINIK PACOVSKÝ dostal skvělou přihrávku od Jakuba Klepiše a pak už jel na branku téměř sám. Erikssona překonal k levé tyči, a využil tak přesilovou hru. Asistenci si připsal i brankář Tuomas Tarkki. Několik desítek boleslavských diváků ve Vida aréně se tedy může radovat z gólu. Asistence: Jakub Klepiš, Tuomas Tarkki.
     
    07:34
    Tým ze středu Čech si zahraje přesilovku. Joakim Hillding (VAX) dostal dvě minuty za sekání.
     
    06:20
    Josh Hennessy střílel do odkryté branky a nakonec Tarkkiho překonal, jenže pro postavení Platta v brankovišti nakonec branka nebyla uznána.
     
    02:28
    Oddechový čas pro hosty.
    02:28 Joseph JOSEFSSON - 2:0
     
    02:28
    Växjö právě vstřelila branku!
    Další gól v boleslavské síti v krátkém časovém úseku. Při skrumáži před boleslavskou svatyní sklepl kotouč mezi tři tyče JOSEPH JOSEFSSON. Asistence: Sam Marklund, Linus Froberg.
    00:33 Robert ROSEN - 1:1
     
    00:33
    Växjö právě vstřelila branku!
    Boleslavští hokejisté prohrávají už po 33 sekundách. K odraženému kotouči se dostal u pravé tyče ROBERT ROSEN, který zakončil do protipohybu Tuomase Tarkkiho. Asistence: Cory Murphy.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 1. R. Rosen (Murphy), 3. Josefsson (Marklund, Froberg), 12. C. Rosen (Bohm, Marklund), 34. Platt (Bohm), 39. Hillding (Netterberg, Everberg), 46. Platt (Murphy, R. Rosen), 49. C. Rosen (Netterberg, Kiiskinen) – 9. Pacovský (Klepiš, Tarkki), 11. Urban (Vampola, Látal), 19. Látal (Stříteský)


    Växjö Lakers: Eriksson (Andren) – Bohm, C. Rosen, Murphy, Holm, Lundberg, Martinsson, Hogberg – Kiiskinen (A), Netterberg, R. Rosen – Everberg, Hillding, Reddox (C) – Hennessy, Platt, Palola – Josefsson, Froberg, Brodecki – Marklund
    BK Mladá Boleslav: Tarkki (Lukáš) – Trončinský, Štich, Voráček (A), Stříteský, Kurka, Hanzlík, Pastor, Krejčí – Vampola (A), Látal, Urban – Pospíšil, Klepiš (C), Hyka – Lenc, Orsava, Žejdl – Pacovský, Volek, Ďurač

    Rozhodčí: Johansson (SWE), Wiegand (SUI) – Lundgren, Pihlblad (oba SWE)

    Diváci: 2 685
    bahis siteleri