Salzburg – Austria 4:1 (kon.) | Rapid – Mattersburg 3:0 (kon.)
konec
FC Red Bull Salzburg
4:1 (1:0)
FK Austria Vídeň
Neděle 18.09.2016, 16:30 • Red Bull Arena, Salzburg • Rakouská Bundesliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Nepříznivým výsledkem frustrovaný Serbest (FK Austria Vídeň) ve středu hřiště hloupě atakoval soupeře a obdržel zbytečnou žlutou kartu.
     
    59
    Alexander Grünwald (FK Austria Vídeň) se před hranicí vápna provinil proti pravidlům, když podrazil Valona Berishu, a byl potrestán žlutou kartou.
     
    45
    Vypadá to, že v závěru úvodního dějství se se žlutými kartonky roztrhl pytel. Další z nich si totiž může prohlédnout Samassekou (FC Red Bull Salzburg), jenž na půlící čáře nepřiměřeným způsobem atakoval Kayodeho, když svého soka odhodil jako kus papíru.
     
    44
    Hostům se standardní situace nepovedla podle představ a po zisku míče mohl kupředu uhánět Wamberto, jehož rychlý průnik podél pravé postranní čáry pouze za cenu faulu a následné žluté karty zastavil Martschinko (FK Austria Vídeň).
     
    42
    Tohle se nedělá a Ćaleta-Car (FC Red Bull Salzburg) to jistě moc dobře ví. V těsné blízkosti pravého rohu vápna stáhl k zemi Kayodeho a nezbylo mu nic jiného, než přijmout žlutý trest.
     
    13
    Wamberto (FC Red Bull Salzburg) byl na své polovině hřiště nedovoleně atakován a pro faulujícího hráče se dožadoval udělení žluté karty, za což si ji ovšem vysloužil sám.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 16. Soriano, 49. Soriano, 60. Soriano, 86. Wamberto – 56. Grünwald

    Karty:   13. Wamberto (SLZ), 42. Ćaleta-Car (SLZ), 45. Samassekou (SLZ) – 44. Martschinko (AUV), 59. Grünwald (AUV), 90+4. Serbest (AUV)


    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 9:5. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 14:13.
    FC Red Bull Salzburg: Walke – Lainer, Miranda, Ćaleta-Car, Ulmer – Laimer (87. Leitgeb), Samassekou – Wamberto, Berisha, Lazaro (63. Radošević) – Soriano (80. Dabbur)
    Náhradníci: Stankovic, Dabbur, Minamino, Hee-Chan Hwang, Gulbrandsen, Radošević, Leitgeb

    FK Austria Vídeň: Hadzikic – Larsen, Rotpuller, Filipović, Martschinko – Holzhauser (71. Tajouri), Serbest – Venuto, Grünwald, Pires – Kayode (79. Kvasina)
    Náhradníci: Gluhakovic, Vukojević, Tajouri, Borkovic, Kvasina, Pentz, Salamon

    Rozhodčí: Harkam – Staudinger, Witschnigg
    bahis siteleri