Salzburg – Austria 4:1 (kon.) | Rapid – Mattersburg 3:0 (kon.)
konec
FC Red Bull Salzburg
4:1 (1:0)
FK Austria Vídeň
Neděle 18.09.2016, 16:30 • Red Bull Arena, Salzburg • Rakouská Bundesliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
    86. WAMBERTO - 4:1
     
    86
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí se po Hadzikivově odkopu zmocnili míče a samostatnou akci táhl středem hřiště WAMBERTO, před pokutovým územím si vytvořil prostor pro střelu, kterou nasměroval do horní části brány, a ačkoliv si strážce vídeňské svatyně na míč sáhl, zabránit v cestě do sítě mu nedokázal a z ní ho dnes lovil už počtvrté.
    60. SORIANO - 3:1
     
    60
    Salzburg právě vstřelil branku!
    SORIANO se převtělil do role exekutora standardní situace a podle očekávání zvolil přímý střelecký pokus, který vyslal nad obrannou zdí přesně pod břevno. Hadzikic byl naprosto bez šance a se svými spoluhráči může jen smutně přihlížet oslavě hattricku španělského fotbalisty.
    56. Alexander GRÜNWALD - 2:1
     
    56
    Austria právě vstřelila branku!
    Vídeňané se dočkali vstřelení kontaktního gólu. Prudkou Venutovu střelu zprava Walke neudržel v rukavicích a míč vypadl za něj, kam si naběhl ALEXANDER GRÜNWALD a ten prostě nemohl minout.
    49. SORIANO - 2:0
     
    49
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Chyba vídeňské obrany stála za druhým gólem SORIANA. Španělský hráč se stal adresátem přihrávky do běhu, s míčem zasprintoval až k hranici vápna, odkud zplodil nechytatelný křižný projektil. Hadzikic se míč směřující po zemi k jeho pravé tyči snažil zastavit, ale byl na něj krátký.
    16. SORIANO - 1:0
     
    16
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tak až třetí šance Red Bullu končí gólem! Hadzikic neudržel míč pro razantní skákavé střele zpoza vápna, hrací předmět vyrazil pouze před sebe, kde ho právě za záda hostujícího brankáře dorazil dobíhající SORIANO.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 16. Soriano, 49. Soriano, 60. Soriano, 86. Wamberto – 56. Grünwald

    Karty:   13. Wamberto (SLZ), 42. Ćaleta-Car (SLZ), 45. Samassekou (SLZ) – 44. Martschinko (AUV), 59. Grünwald (AUV), 90+4. Serbest (AUV)


    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 9:5. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 14:13.
    FC Red Bull Salzburg: Walke – Lainer, Miranda, Ćaleta-Car, Ulmer – Laimer (87. Leitgeb), Samassekou – Wamberto, Berisha, Lazaro (63. Radošević) – Soriano (80. Dabbur)
    Náhradníci: Stankovic, Dabbur, Minamino, Hee-Chan Hwang, Gulbrandsen, Radošević, Leitgeb

    FK Austria Vídeň: Hadzikic – Larsen, Rotpuller, Filipović, Martschinko – Holzhauser (71. Tajouri), Serbest – Venuto, Grünwald, Pires – Kayode (79. Kvasina)
    Náhradníci: Gluhakovic, Vukojević, Tajouri, Borkovic, Kvasina, Pentz, Salamon

    Rozhodčí: Harkam – Staudinger, Witschnigg
    bahis siteleri