Vel. Meziříčí – Slovácko B 3:0 (kon.)
konec
FC Velké Meziříčí
3:0 (1:0)
1.FC Slovácko B
Neděle 18.09.2016, 10:15Moravskoslezská fotbalová liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Velké Meziříčí: Kruba – Šimáček, Kriegsmann, Dolejš, Šuta, Mezlík, Simr, Smejkal, Krejčí, Demeter, Puža
    Náhradníci: Zavadil – Bouček, Krčál, Čermák, Berka

    1.FC Slovácko B: Daněk – Flasar, Suchý, Hofmann, Piteu, Michna, Ťok Mareš, Biolek, Křivánek, Hlúpik
    Náhradníci: Nemrava – Dramé, Machalík, Vinkler

    Rozhodčí: Běhal – Macrineanu, Hlubinka.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    6
    Omlouváme se za technické potíže, utkání už se rozehrálo a aktuálně se hraje šestá minuta. Balon se dostal na pravou stranu, kde se ho zmocnil Petr Dolejš, jehož centr zastavil krajní obránce.
     
    8
    Jeden z domácích obránců našel vlastního brankáře, jenž si musel rychle poradit, jelikož k němu velmi rychle dobíhal útočník.
     
    9
    Útoky domácího celku jdou většinou přes Petra Dolejše, jehož centry zatím marně hledají spoluhráče. Ten další končí jen v náruči brankáře.
     
    10
    K vidění byla první obrovská šance Velkého Meziříčí, která zůstala neproměněná. Míč putoval do pokutového území, kde si ho převzal Pavel Simr. Ovšem Michal Daněk byl z branky velmi rychle a pokus dokázal zneškodnit.
     
    11
    Také Rostislav Kruba musel předvést pěkný zákrok po střele zpoza šestnáctky. O zakončení k tyči se pokusil Lukáš Michna, ale domácí brankář balon zneškodnil.
     
    13
    Domácí hráči ztratili míč na polovině hrací plochy, když se k němu dostal Matěj Biolek, který hledal spoluhráče, ale jeho kolmice skončila pouze v rukavicích gólmana.
     
    14
    Po centru z levé strany se k dalšímu centru dostali hráči Slovácka, ale hlavička Filipa Hlúpika zamířila vysoko na branky, a tak budeme sledovat pouze odkop od domácí brány.
     
    15
    Hra se nám rychle přelévá ze strany na stranu a do další nadějné pozice se dostalo Velké Meziříčí. O balon si řekl Pavel Simr, jenž hledal ve druhé vlně spoluhráče, ale jeho zblokovaná střela skončila u Michala Daňka.
     
    16
    Velké Meziříčí zvolilo pro dnešní zápas červenou sadu dresů, naopak Slovácko se obléklo do bílých dresů. Aktuálně se hraje na polovině hostujícího celku, kde kombinují hráči v červených dresech.
     
    17
    Po kombinaci na levé straně byl k vidění centru, který měl mířit na Eduarda Smejkala. Jenže ten se k balonu nedostal, protože centr zamířil mimo hrací plochu. Na domácím hráči byla vidět velká nespokojenost.
     
    19
    Ve hře se v posledních minutách objevuje stále více nedovolených zákroků a hra se tak neustále přerušuje.
     
    20
    Velké Meziříčí mohlo ohrozit branku, ale Pavel Mezlík místo zakončení volil neúspěšnou přihrávku. K balonu se opět dostalo Slovácko, které ovšem nedokázalo přejít přes půlící čáru.
     
    21
    Domácí tým na levé straně hrací plochy vybojoval standardní situaci, kterou rozehrál Petr Dolejš. Ovšem ani jeho centr z klidné pozice nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    23
    Pěknou individuální akcí se prezentoval Filip Hlúpik, jenž si navedl balon na střed hřiště, odkud hru roztáhl. Ovšem centr z pravé strany odhlavičkoval na roh Miloš Kriegsmann.
     
    24
    V posledních minutách začíná být lepší hostující tým, který se dostává stále častěji k brance soupeře. Další kolmice mířila do šestnáctky na jednoho z útočníku, ale tomu chyběly centimetry, aby se dostal do slibné pozice.
     
    25
    Slovácko soupeři balon stále nepůjčuje a kombinuje na polovině Velkého Meziříčí. Ovšem Filip Hlúpik nedokázal balon udržet na vlastní polovině, a tak budeme sledovat útok domácích.
     
    26
    Po nepovedeném centru měl plné ruce práce Michal Daněk, který se musel velmi rychle vracet do branky, aby dostal míč nad horní tyč. K vidění bude další rohový kop, který bude rozehrávat Petr Dolejš.
     
    27
    Ovšem přetažený centr domácího hráče mířil k zadní tyči, kde byl odvrácený na autové vhazování. Jenže i následný centr z levé strany skončil v rukavicích gólmana Slovácka.
     
    29
    Hráči v červených dresech táhli útok přes Petra Dolejše, který nedokázal přejít přes svého strážce. K balonu se dostávají hráči hostujícího celku, kteří kombinují na vlastní polovině hrací plochy.
     
    31
    Po nepřesnostech se k balonu dostali opět obráni hostujícího celku, kteří se pasem snažili poslat do útoku Filipa Hlúpika, jenž byl těsně za půlící čárou faulován.
     
    32
    V posledních minutách sledujeme spíše bojovné utkání a další pas po levé straně z nohy Petra Dolejše skončil u obránce v bílém dresu.
     
    33
    Petr Dolejš se velmi dobře vrátil a vybojoval balon. Domácí hráč se dostal do rychlého protiútoku a na polovině soupeře byl faulován. K vidění bude nebezpečná standardní situace Velkého Meziříčí.
     
    34
    Domácí fanoušci se radovali z první branky zápasu, ale hlavní sudí gól po ofsajdu neuznává. Střela domácího hráče skončil přesně u tyče, ale Michal Daněk mohl zůstat klidným.
     
    36
    Po další pohledné kombinaci zamířil balon na levou stranu hrací plochy, kde zůstal osamocený Lukáš Mareš. Ovšem jeho přetažený míč našel na zadní tyči pouze bránícího hráče.
     
    37
    Po výkopu se k balonu vrátilo opět Slovácko, které po krátké kombinaci vymyslelo pas, který sbírají hráči domácího celku.
     
    38
    Žlutou kartu dostává Matěj Biolek (1.FC Slovácko B), když si ve vzdušném souboji pomohl loktem. Hostující hráč s kartou sice nesouhlasí, ale hlavní sudí s ním nehodlá diskutovat. Velké Meziříčí bude kopat standardní situaci z nebezpečné pozice.
     
    39
    Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
    K přímému kopu se postavil ROBIN DEMETER, jehož zakončení poprvé rozvlnilo síť. Domácí hráč z levé strany hranice šestnáctky poslal balon k přední tyči. Michal Daněk se za pokusem jen ohlédl, jelikož věděl, že nemá šanci zasáhnout.
    39. Robin DEMETER - 1:0
     
    42
    Žlutou kartu dostává Marek Flasar (1.FC Slovácko B), jenž po ztrátě balonu musel sáhnout k nedovolenému zákroku a je právem dalším potrestaným hráčem hostujícího celku.
     
    44
    První poločas míří ke svému konci a zdá se, že domácí tým půjde do kabin spokojenější i proto, že další velkou šanci Slovácko nedokázalo proměnit. Na levou stranu pokutového území si naběhl Lukáš Křivánek, jehož pokus minul zadní tyč o pár centimetrů.
     
    45
    Velmi nejistý zákrok na konci poločasu předvedl Michal Daněk, jemuž vypadl dalekonosný pokus. Ovšem hostující brankář své zaváhání napravil a míč na podruhé schoval do rukavic.
     
    45+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se bude hrát pouhá minuta nad rámec normální hrací doby.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    V prvním poločase jsme sledovali spíše bojovný fotbal. Oba týmy si vypracovaly několik nadějných šancí, ale tu jedinou dokázal přetavit v branku Robin Demeter. Domácí hráč totiž velmi dobře kopl přímý kop, kterým nedal šanci Michalu Daňkovi. Uvidíme, co nám oba soupeři předvedou ve druhé pětačtyřicetiminutovce.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hlavní sudí dal pokyn k zahájení druhého poločas, kterého se chopil Lukáš Michna. Ovšem přihrávka po levé straně byla zastavená krajním obráncem domácího celku.
     
    47
    Žlutou kartu dostává Radim Šuta (FC Velké Meziříčí), jenž nepustil Slovácko k rychlé rozehrávce. Ještě před udělením karty se tento hráč mohl dostat do velké šance, ale zklamalo ho zpracování.
     
    48
    Ještě pro připomenutí, Velké Meziříčí nastoupilo k dnešnímu zápasu v červených dresech. Naopak Slovácko zvolilo bílou barvu. Ovšem vraťme se na hrací plochu, kde se hosté snaží o vyrovnání.
     
    50
    Střelec zatím jediné branky roztáhl hru do strany, kde byl Petr Dolejš. Jeho přihrávka do pokutového území byla nepříjemná, ale obránci si s ní dokázali poradit.
     
    51
    Velké Meziříčí se mohlo dostat do dalšího útoku, ovšem celou situaci pohlídal Michal Suchý. Hostující kapitán poslal aut na svého gólmana.
     
    52
    Po dalším pasu vybojovalo Slovácko další standardní situaci, ovšem hostujícímu celku se vůbec nedaří předfinální část, a tak stále prohrávají o jedinou branku.
     
    53
    Hra se opět velmi rychle dostala před druhou z branek, kde centr z levé strany zneškodnil skluzem Marek Flasar. Jenže Velké Meziříčí bude kopat další rohový kop.
     
    54
    Centr od rohového praporku zamířil na přední tyč, kde vznikla nepřehledná situace. Balon se odrazil do druhé vlny, odkud vystřelil pouze vedle brány osamocený Robin Demeter.
     
    55
    Ve druhém poločase je zatím Velké Meziříčí jasně lepším celkem. K balonu se v pokutovém území dostal Eduard Smejkal, ale Michal Daněk jeho pokus rychlým výběhem zneškodnil. Hostující brankář patří k tomu lepšímu, co má dnes Slovácko na hrací ploše.
     
    57
    Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Domácí tým se po dobré práci ve druhém poločase dočkal zasloužené odměny v podobě další branky. Centr od rohového praporku propadl na malé vápno, kde stál pohotový EDUARD SMEJKAL, jehož pokus zamířil za brankovou čáru.
    57. Eduard SMEJKAL - 2:0
     
    59
    Velké Meziříčí stále pokračuje v dobré hře a opět se usadilo na polovině hostujícího celku. Po kombinaci na levé straně zamířil balon do vápna, ale zakončení se do prostoru tří tyčí nedostalo.
     
    61
    Na hranici pokutového území domácího celku dobře pracoval Lukáš Michna, jenž měl na zádech dva obránce. Hostující útočník se ale nevzdal a vybojoval alespoň rohový kop.
     
    62
    Po rohovém kopu byla k vidění hlavička, která skončila vedle branky Rostislava Kruby. Pokus byl vyslán z hranice malého vápna, a tak Velké Meziříčí může být rádo, že stále vede dvoubrankovým rozdílem.
     
    64
    Petr Dolejš chtěl obrat soupeře u postranní čáry o balon, ale se svou agresivitou to přehnal, Na zeleném pažitu zůstal ležet Lukáš Mareš, který bude v pořádku.
     
    65
    Slovácko je sice u balonu, ale kombinuje před vlastní šestnáctkou. Míč zamířil až k Michalu Daňkovi, jenž musel volit razantní odkopu, jelikož se k němu blížil útočník.
     
    66
    Slovácko zvyšuje svou aktivitu a po centru z levé strany se dostal k hlavičce Filip Hlúpik, jehož pokus postrádal přesnost a zamířil dobré dva metry od branky domácího celku.
     
    67
    Slovácko se dostalo po pěkné kombinaci do další obrovské šance, ale ani tentokrát nedokázalo poslat míč za brankovou čáru. Filip Hlúpik si narazil balon se spoluhráčem, ale následný pokus hostujícího hráče zamířil jen vedle brány.
     
    68
    Žlutou kartu dostává Jaroslav Krejčí (FC Velké Meziříčí), jenž skluzem zezadu poslal na zelený pažit rozběhnutého Filipa Hlúpika.
     
    70
    Rozhodně se nedá říct, že by se Velké Meziříčí soustředilo na bránění výsledku. K dalšímu centru z pravé strany se dostal Petr Dolejš, jehož pokus vyboxoval Michal Daněk k Robinu Demeterovi. Ovšem jeho zakončení zamířilo mimo prostor tří tyčí, ale bude následovat rohový kop.
     
    71
    Po nepovedeném centru od rohového praporku se balon dostal na kopačky Filipa Hlúpika, jenž se vydal do rychlého protiútoku. Ten zakončil Crouz Chidrick Pieteu Kamgang, jehož slabé zakončení mířilo do míst, kde stál Rostislav Kruba.
     
    73
    Hra opět dostává správný spád a sledujeme atraktivní část zápasu. Nejprve se k centru z pravé strany musel dostat hostující brankář a další útok Velkého Meziříčí zakončoval Radim Šuta, který bránu přestřelil.
     
    75
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko B: ze hřiště odchází Lukáš Michna, přichází Soufiane Dramé.
     
    76
    Do konce zápasu schází zhruba patnáct minuta a vypadá to, že by se mohli domácí hráči radovat ze tří bodů. Velké Meziříčí je v tuto chvíli u balonu, ale kombinuje na vlastní polovině hrací plochy.
     
    78
    Po kombinaci na vlastní polovině se domácí hráči snažili prosadit na pravé straně, ale balon jim utekl do zámezí, a tak se k míči dostane Slovácko.
     
    79
    Pavel Mezlík si pas spoluhráče zpracoval na prsa, ale jeho kolmá přihrávka zamířila jen do moci Michala Daňka. Ovšem Slovácka opět nedokázalo udržet míč a bude se muset bránit.
     
    79
    Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Tak to byla opravdu nádherná branka, která se na této úrovni nevidí každý hrací den! Balon dostal ROBIN DEMETER, jenž vůbec neváhal a z dobrých dvaadvaceti metrů vystřelil. Zakončení domácího hráče zamířila přesně do vzdálenější šibenice. Michal Daněk sice vzduchem plachtil, ale tuto střelu prostě nemohl zneškodnit.
    79. Robin DEMETER - 3:0
     
    82
    Vypadá to, že domácí tým bude po třetí brance hrát jednoduše. Velké Meziříčí zalezlo před vlastní pokutové území, odkud odkopává balony k půlící čáře.
     
    83
    Po přihrávce z levé strany se o střelu pokusil Crouz Chidrick Pieteu Kamgang, jehož rána zamířila jen do bránícího hráče. Ovšem u balonu zůstalo Slovácko, ale zakončení bylo sražené vedle brány.
     
    84
    Střídání v týmu FC Velké Meziříčí: ze hřiště odchází Jaroslav Krejčí, přichází Jakub Čermák.
     
    85
    Pavel Mezlík mohl prodat zkušenosti, které nasbíral. Domácí hráč dostal přihrávku do pokutového území, kde u něj byli dva soupeři, ale i tak se přes ně Mezlík dostal. Ovšem balon mu utekl mimo hrací plochu, a tak bude od branky odkopávat Michal Daněk.
     
    87
    Střídání v týmu FC Velké Meziříčí: ze hřiště odchází Pavel Mezlík, přichází Lukáš Berka.
     
    89
    Přetažený centr našel na levé straně Lukáš Mareše, jenž se snažil vrátit balon do ohně. Ovšem hostující krajní záložník trefil soupeře a k vidění bude rohový kop Slovácka.
     
    90
    Hraje se poslední minuta základní hrací doby a je už stoprocentně jasné, že si Velké Meziříčí připíše do tabulky důležité tři body. Utkání se pouze dohrává a vypadá to, že se moc nastavovat už nebude.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    Sledovali jsme velmi povedené utkání, které ovládlo Velké Meziříčí. Domácí se díky brance v závěru prvního poločasu dostali na koně a ve druhé pětačtyřicetiminutovce diktovali tempo zápasu. Za zmínku stojí hlavně třetí branka z kopačky Robina Demetera, jenž parádní trefou stanovil stav zápasu. Slovácku se nedařila hlavně předfinální část, a tak odchází poražené.

    Po osmém kole se Velké Meziříčí nachází na sedmém místě tabulky, když na první Uničov ztrácí pouhé tři body. Naopak béčko Slovácka se na dvanáctém místě s devíti body a potřebuje začít sbírat body.
     
    Tímto příspěvkem se s vámi loučím a bude se na vás opět těšit u některého z dalších fotbalových zápasů. Dnes je to ode mě opravdu vše a přeji vám příjemný zbytek nedělního dne. (12:14:00)

    Michal Luxa

    Branky: 39. Demeter, 57. Smejkal, 79. Demeter

    Karty:   47. Šuta (VEM), 68. Krejčí (VEM) – 38. Biolek (SOB), 42. Flasar (SOB)


    FC Velké Meziříčí: Kruba – Šimáček, Kriegsmann, Dolejš, Šuta, Mezlík, Simr, Smejkal, Krejčí, Demeter, Puža
    Náhradníci: Zavadil – Bouček, Krčál, Čermák, Berka

    1.FC Slovácko B: Daněk – Flasar, Suchý, Hofmann, Piteu, Michna, Ťok Mareš, Biolek, Křivánek, Hlúpik
    Náhradníci: Nemrava – Dramé, Machalík, Vinkler

    Rozhodčí: Běhal – Macrineanu, Hlubinka
    bahis siteleri