Vel. Meziříčí – Slovácko B 3:0 (kon.)
konec
FC Velké Meziříčí
3:0 (1:0)
1.FC Slovácko B
Neděle 18.09.2016, 10:15Moravskoslezská fotbalová liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Střídání v týmu FC Velké Meziříčí: ze hřiště odchází Pavel Mezlík, přichází Lukáš Berka.
     
    84
    Střídání v týmu FC Velké Meziříčí: ze hřiště odchází Jaroslav Krejčí, přichází Jakub Čermák.
    79. Robin DEMETER - 3:0
     
    79
    Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Tak to byla opravdu nádherná branka, která se na této úrovni nevidí každý hrací den! Balon dostal ROBIN DEMETER, jenž vůbec neváhal a z dobrých dvaadvaceti metrů vystřelil. Zakončení domácího hráče zamířila přesně do vzdálenější šibenice. Michal Daněk sice vzduchem plachtil, ale tuto střelu prostě nemohl zneškodnit.
     
    75
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko B: ze hřiště odchází Lukáš Michna, přichází Soufiane Dramé.
     
    68
    Žlutou kartu dostává Jaroslav Krejčí (FC Velké Meziříčí), jenž skluzem zezadu poslal na zelený pažit rozběhnutého Filipa Hlúpika.
     
    67
    Slovácko se dostalo po pěkné kombinaci do další obrovské šance, ale ani tentokrát nedokázalo poslat míč za brankovou čáru. Filip Hlúpik si narazil balon se spoluhráčem, ale následný pokus hostujícího hráče zamířil jen vedle brány.
     
    62
    Po rohovém kopu byla k vidění hlavička, která skončila vedle branky Rostislava Kruby. Pokus byl vyslán z hranice malého vápna, a tak Velké Meziříčí může být rádo, že stále vede dvoubrankovým rozdílem.
    57. Eduard SMEJKAL - 2:0
     
    57
    Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Domácí tým se po dobré práci ve druhém poločase dočkal zasloužené odměny v podobě další branky. Centr od rohového praporku propadl na malé vápno, kde stál pohotový EDUARD SMEJKAL, jehož pokus zamířil za brankovou čáru.
     
    55
    Ve druhém poločase je zatím Velké Meziříčí jasně lepším celkem. K balonu se v pokutovém území dostal Eduard Smejkal, ale Michal Daněk jeho pokus rychlým výběhem zneškodnil. Hostující brankář patří k tomu lepšímu, co má dnes Slovácko na hrací ploše.
     
    47
    Žlutou kartu dostává Radim Šuta (FC Velké Meziříčí), jenž nepustil Slovácko k rychlé rozehrávce. Ještě před udělením karty se tento hráč mohl dostat do velké šance, ale zklamalo ho zpracování.
     
    44
    První poločas míří ke svému konci a zdá se, že domácí tým půjde do kabin spokojenější i proto, že další velkou šanci Slovácko nedokázalo proměnit. Na levou stranu pokutového území si naběhl Lukáš Křivánek, jehož pokus minul zadní tyč o pár centimetrů.
     
    42
    Žlutou kartu dostává Marek Flasar (1.FC Slovácko B), jenž po ztrátě balonu musel sáhnout k nedovolenému zákroku a je právem dalším potrestaným hráčem hostujícího celku.
    39. Robin DEMETER - 1:0
     
    39
    Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
    K přímému kopu se postavil ROBIN DEMETER, jehož zakončení poprvé rozvlnilo síť. Domácí hráč z levé strany hranice šestnáctky poslal balon k přední tyči. Michal Daněk se za pokusem jen ohlédl, jelikož věděl, že nemá šanci zasáhnout.
     
    38
    Žlutou kartu dostává Matěj Biolek (1.FC Slovácko B), když si ve vzdušném souboji pomohl loktem. Hostující hráč s kartou sice nesouhlasí, ale hlavní sudí s ním nehodlá diskutovat. Velké Meziříčí bude kopat standardní situaci z nebezpečné pozice.
     
    34
    Domácí fanoušci se radovali z první branky zápasu, ale hlavní sudí gól po ofsajdu neuznává. Střela domácího hráče skončil přesně u tyče, ale Michal Daněk mohl zůstat klidným.
     
    10
    K vidění byla první obrovská šance Velkého Meziříčí, která zůstala neproměněná. Míč putoval do pokutového území, kde si ho převzal Pavel Simr. Ovšem Michal Daněk byl z branky velmi rychle a pokus dokázal zneškodnit.

    Michal Luxa

    Branky: 39. Demeter, 57. Smejkal, 79. Demeter

    Karty:   47. Šuta (VEM), 68. Krejčí (VEM) – 38. Biolek (SOB), 42. Flasar (SOB)


    FC Velké Meziříčí: Kruba – Šimáček, Kriegsmann, Dolejš, Šuta, Mezlík, Simr, Smejkal, Krejčí, Demeter, Puža
    Náhradníci: Zavadil – Bouček, Krčál, Čermák, Berka

    1.FC Slovácko B: Daněk – Flasar, Suchý, Hofmann, Piteu, Michna, Ťok Mareš, Biolek, Křivánek, Hlúpik
    Náhradníci: Nemrava – Dramé, Machalík, Vinkler

    Rozhodčí: Běhal – Macrineanu, Hlubinka
    bahis siteleri