Dukla Praha – Brno 4:2 (kon.) | Hr. Králové – Zlín 0:2 (kon.) | Slovácko – Jihlava 1:1 (kon.)
Bohemians 1905 – Příbram 1:0 (kon.) | Teplice – Plzeň 0:1 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
4:2 (2:1)
FC Zbrojovka Brno
Sobota 24.09.2016, 15:00 • Juliska, Praha 6 - Dejvice • ePojisteni.cz liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    68
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak nyní tam naopak Pražanům spadne vše. Z rohu domácí ještě neudeřili, jenže následovalo několik dalších centrů, přičemž ten poslední z nich se pokoušel vyboxovat brankář Melichárek, jenže trefil jen dotírajícího LUKÁŠE ŠTĚTINU, od kterého se míč odrazil do sítě.
    64. Jan JUROŠKA - 3:2
     
    64
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pražané jdou znovu do vedení! Po seriálu zahozených šancí přišel pěkný Albiachův průnik po pravém křídle a přesná střílená přihrávka na vzdálenější tyč, kde JAN JUROŠKA v poměrně obtížné pozici ve skluzu dokázal balon uklidit za záda brankáře Melichárka.
    46. Michal ŠKODA - 2:2
     
    46
    Brno právě vstřelilo branku!
    Jakoby byli hráči Dukly ještě v kabině, máme totiž srovnáno a nutno podotknout, že šlo o moc hezkou akci Brna. Hyčka dostal balon do běhu na pravém křídle, přesným stříleným centrem našel MICHALA ŠKODU a ten střelou z první srovnává stav utkání na 2:2!
    37. Michal ŠKODA - 2:1
     
    37
    Brno právě vstřelilo branku!
    Gól z čistého nebe! Brněnští dosud ani nevystřelili na bránu, nyní se ale po trochu krkolomné akci prosazují. Na Hyčkův neortodoxní centr si ve vápně naskočil MICHAL ŠKODA, který hlavou dostává svůj tým na dostřel.
    11. Lukáš ŠTETINA - 2:0
     
    11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla vede 2:0! Domácí měli k dispozici standardní situaci, z níž dokázali podruhé udeřit. Centrovaný míč Olayinka prodloužil na vzdálenější tyč, kde možná trochu zaváhal Melichárek, který se nehnul z brankové čáry a nakonec byl prostřelen LUKÁŠEM ŠTĚTINOU, jenž si právě na vzdálenější tyč seběhl a s trochou štěstí navýšil vedení Dukly.
    Jean-David BEAUGUEL - 1:0
     
    1
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je začátek jako hrom! Hosté pozapomněli na JEANA DAVIDA BEAUGUELA, jenž dostal od Bezpalce přesný míč za obranu a následně zacílil mimo dosah gólmana Melichárka.

    Adam Kolář

    Branky: 1. Beauguel (Bezpalec), 11. Štetina (Olayinka), 64. Juroška (Albiach), 68. Štetina – 37. Michal Škoda (Hyčka), 46. Michal Škoda (Hyčka)

    Karty:   58. Marek Hanousek (DUK) – 44. Jakub Šural (BNO), 62. Michal Škoda (BNO), 72. Přichystal (BNO)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:6.
    FK Dukla Praha: F. Rada – Kušnír, Bezpalec, Štetina, Preisler – Albiach (75. Čajić), Daniel Tetour, Marek Hanousek (C) – Juroška (85. Kovaľ), Beauguel, Olayinka (61. Považanec).
    Náhradníci: Hroššo – Považanec, Kovaľ, Vopat, Čajić, Milošević, Manzia.

    FC Zbrojovka Brno: Melichárek – Jakub Šural, Vraštil, Jovanovic, Lutonský – Sedlák, Polák (C) (75. Lacko) – Pašek (61. Přichystal), Michal Škoda, Hyčka – Řezníček.
    Náhradníci: Veselý – Přichystal, Weber, R. Buchta, Lacko, Vávra.

    Rozhodčí: Machálek – Blažej, Myška
    bahis siteleri