Dukla Praha – Brno 4:2 (kon.) | Hr. Králové – Zlín 0:2 (kon.) | Slovácko – Jihlava 1:1 (kon.)
Bohemians 1905 – Příbram 1:0 (kon.) | Teplice – Plzeň 0:1 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
4:2 (2:1)
FC Zbrojovka Brno
Sobota 24.09.2016, 15:00 • Juliska, Praha 6 - Dejvice • ePojisteni.cz liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    85
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Jan Juroška, přichází Róbert Kovaľ.
     
    81
    Hyčka dostal z pravé strany pěknou přihrávku, střela z první ještě hostujícímu záložníkovi nesedla, Hyčka se však dostal ještě k jednomu pokusu, který byl nejspíše tečovaný a Rada míč v pádu reflexivně vykopl nohou!
     
    75
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jan Polák, přichází Matúš Lacko.
     
    75
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Roger Néstor Albiach, přichází Aldin Čajić.
     
    73
    Další velká šance Dukly! Centrovaný míč posunul Melichárek pouze před prázdnou bránu k Beauguelovi, který také vypálil, brankář Brna ale svůj ne úplně jistý zákrok napravil a na poslední chvíli zabránil téměř jistému gólu!
     
    72
    Žlutou kartu dostává Jakub Přichystal (FC Zbrojovka Brno).
     
    68
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak nyní tam naopak Pražanům spadne vše. Z rohu domácí ještě neudeřili, jenže následovalo několik dalších centrů, přičemž ten poslední z nich se pokoušel vyboxovat brankář Melichárek, jenže trefil jen dotírajícího LUKÁŠE ŠTĚTINU, od kterého se míč odrazil do sítě.
    64. Jan JUROŠKA - 3:2
     
    64
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pražané jdou znovu do vedení! Po seriálu zahozených šancí přišel pěkný Albiachův průnik po pravém křídle a přesná střílená přihrávka na vzdálenější tyč, kde JAN JUROŠKA v poměrně obtížné pozici ve skluzu dokázal balon uklidit za záda brankáře Melichárka.
     
    62
    Žlutou kartu dostává Michal Škoda (FC Zbrojovka Brno).
     
    61
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází David Pašek, přichází Jakub Přichystal.
     
    61
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Peter Olayinka, přichází Jakub Považanec.
     
    58
    Žlutou kartu dostává Marek Hanousek (FK Dukla Praha).
    57. V souboji jeden na jednoho obstál proti Néstorovi Melichárek
     
    57
    A zahazování šancí domácích pokračuje. Vraštil pustil míč za sebe, kde byl ale jen Albiach, který snad potřetí v utkání postupoval sám na Melichárka, také potřetí byl ale úspěšnější brankář Moravanů.
    56. Hanousek selhal v tutovce, po přímáku hlavičkoval mimo
     
    56
    Hanousek si naskočil na balon na vdálenější tyči, nikým neatakován ale v obrovské příležitosti usměrnil balon hlavou mimo.
     
    54
    Juroška chytře prodloužil skákavý míč ke vzdálenější tyčce, kam si seběhl Albiach, gólman Melichárek ale předvedl výborné čtení hry a velkou šanci domácích zmařil.
    48. Polák pálil ve velké šanci těsně vedle
     
    48
    Brno mohlo záhy otočit skóre! Další Hyčkovu akci tentokrát zakončoval Polák, který trefil skákavý míč poměrně obstojně, ale těsně vedle.
    46. Michal ŠKODA - 2:2
     
    46
    Brno právě vstřelilo branku!
    Jakoby byli hráči Dukly ještě v kabině, máme totiž srovnáno a nutno podotknout, že šlo o moc hezkou akci Brna. Hyčka dostal balon do běhu na pravém křídle, přesným stříleným centrem našel MICHALA ŠKODU a ten střelou z první srovnává stav utkání na 2:2!
     
    44
    Žlutou kartu dostává Jakub Šural (FC Zbrojovka Brno).
    44. Melichárek pěkně vychytal Néstora
     
    44
    Olayinka vyslal pěknou kolmicí na pravé straně do úniku Albiacha. Ten postupoval sice téměř sám, byl však v hodně ostrém úhlu, a tak si Melichárek proti velké šanci Dukly poradil.
    37. Michal ŠKODA - 2:1
     
    37
    Brno právě vstřelilo branku!
    Gól z čistého nebe! Brněnští dosud ani nevystřelili na bránu, nyní se ale po trochu krkolomné akci prosazují. Na Hyčkův neortodoxní centr si ve vápně naskočil MICHAL ŠKODA, který hlavou dostává svůj tým na dostřel.
     
    34
    Šural nepochopitelně namazal Albiachovi, který postupoval sám na Melichárka. Španělský útočník se pokusil udělat gólmanovi Brna kličku. Tu ale Melichárek vystihl a skvělým zákrokem podržel svůj tým!
    31. Další šance Dukly! Navýšit mohl Hanousek
     
    31
    Parádní akce domácích po pravé straně. Následoval opět střílený centr, který minuli snad tři hráči ve žlutých dresech. Míč nakonec skončil u Olayinky, který neměl o moc více štěstí, neboť ve skluzu sice míč zasáhl, ale místo střely ho nechtěně zalehl a o zbytek už se postaral Melichárek, který rychle přispěchal a lapil balon do svých rukavic.
    22. Hyčka mohl po rohu snížit, balon bránu těsně minul
     
    22
    Lutonského centr mířil na přední tyč, kde si obrana Dukly poradila, následně si ale odražený míč našel Hyčka, který vypálil a jeho tečovaná střela skončila jen těsně mimo!
    11. Lukáš ŠTETINA - 2:0
     
    11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla vede 2:0! Domácí měli k dispozici standardní situaci, z níž dokázali podruhé udeřit. Centrovaný míč Olayinka prodloužil na vzdálenější tyč, kde možná trochu zaváhal Melichárek, který se nehnul z brankové čáry a nakonec byl prostřelen LUKÁŠEM ŠTĚTINOU, jenž si právě na vzdálenější tyč seběhl a s trochou štěstí navýšil vedení Dukly.
    Jean-David BEAUGUEL - 1:0
     
    1
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je začátek jako hrom! Hosté pozapomněli na JEANA DAVIDA BEAUGUELA, jenž dostal od Bezpalce přesný míč za obranu a následně zacílil mimo dosah gólmana Melichárka.

    Adam Kolář

    Branky: 1. Beauguel (Bezpalec), 11. Štetina (Olayinka), 64. Juroška (Albiach), 68. Štetina – 37. Michal Škoda (Hyčka), 46. Michal Škoda (Hyčka)

    Karty:   58. Marek Hanousek (DUK) – 44. Jakub Šural (BNO), 62. Michal Škoda (BNO), 72. Přichystal (BNO)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:6.
    FK Dukla Praha: F. Rada – Kušnír, Bezpalec, Štetina, Preisler – Albiach (75. Čajić), Daniel Tetour, Marek Hanousek (C) – Juroška (85. Kovaľ), Beauguel, Olayinka (61. Považanec).
    Náhradníci: Hroššo – Považanec, Kovaľ, Vopat, Čajić, Milošević, Manzia.

    FC Zbrojovka Brno: Melichárek – Jakub Šural, Vraštil, Jovanovic, Lutonský – Sedlák, Polák (C) (75. Lacko) – Pašek (61. Přichystal), Michal Škoda, Hyčka – Řezníček.
    Náhradníci: Veselý – Přichystal, Weber, R. Buchta, Lacko, Vávra.

    Rozhodčí: Machálek – Blažej, Myška
    bahis siteleri