Myjava – Senica 2:0 (kon.) | Ružomberok – Dunajská Streda 2:2 (kon.) | Slovan Bratislava – Michalovce 3:1 (kon.)
Trnava – Zlaté Moravce 1:0 (kon.) | Žilina – Podbrezová 1:0 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
3:1 (2:0)
MFK Zemplín Michalovce
sk Sobota 01.10.2016, 17:00Niké liga • 11. kolo
     
    90+2
    Žltú kartu dostáva Kristian Kushta (MFK Zemplín Michalovce).
     
    90+2
    Žltú kartu dostáva Kornel Saláta (ŠK Slovan Bratislava).
     
    90+1
    Mucha v tejto chvíli niekoľkokrát podržal Slovan nad vodou, Michalovce predviedli niekoľko dobrých zakončení hlavou, ani jedno ale v sieti neskončilo.
     
    90
    Michalovce dali gól!
    Loptu si na biely bod postavil DÁVID ŠKUTKA, ktorý strelou k opačnej žrdi nedal Muchovi šancu na zákrok a strelil aspoň čestný gól hosťujúcich Michaloviec..
     
    90
    Bola nariadená penalta v prospech Michaloviec!
     
    88
    Svoju tutovku spálil aj Čavrić, Patrik Macej drží v závere stretnutia Michalovce nad vodou a po niekoľkýkrát už odvrátil absolútny debakel.
     
    86
    Tie záverečné ale budú bežať pre Slovan poriadne rýchlo, lopta je totiž veľmi ďaleko od brány Muchu. Naopak, do šancí sa dostávajú domáci, v ďalšej teraz napálil Soumah loptu len do Maceja.
     
    84
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Juraj Kotula, prichádza Ruben Ligeon.
     
    83
    Slovan dal gól!
    Moje slová spred niekoľkých sekúnd v tejto chvíli potvrdil VERNON DE MARCO MORLACCHI, ktorý tak absolútne nepotešil svojich bývalých spoluhráčov z východu Slovenska.
     
    81
    V obrovskej šanci sa ocitol Seydouba Soumah, ktorý sa s úmyslom pridať svoj druhý gól v stretnutí rútil osamotený na Maceja, ranou tesne nad trávnikom ale nohu gólmana nepodstrelil.
     
    79
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Emmanuel Mensah, prichádza Jozef Šimon Turík.
     
    76
    Schet to takto rozhodne nezamýšľal, každopádne, od Kuncu sa jeho prízemná prihrávka odrazila priamo pred bránu, kam si ešte nabehol Soumah. Ten zoči-voči Macejovi neuspel.
     
    75
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Cleber Silva Nascimento, prichádza Filip Oršula.
     
    73
    Kushta okamžite v zakončení, to ale minulo priestor troch žrdí.
     
    72
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Kristi Qose, prichádza Kristian Kushta.
     
    70
    Dvadsať minút pred koncom zápasu sme sledovali sympatickú snahu Soumaha, ktorý sa oprel do lopty na hranici vápna, avšak jeho pokus bol príliš vysoký na to, aby mohol zasiahnuť priestor troch žrdí.
     
    68
    Igor Žofčák to napokon nevymyslel vôbec zle, prepálil múr a zatočil loptu k žrdi Muchovej brány, avšak zakončenie napokon skončilo tesne mimo priestoru domácej svätyne.
     
    68
    Žofčák bude zahrávať štandardku zo vzdialenosti asi 20 metrov!
     
    67
    Žltú kartu dostáva Joeri de Kamps (ŠK Slovan Bratislava).
     
    63
    Mensah teraz zaujímavou prihrávkou hľadal striedajúceho Kuncu, ktorý nabral poriadne zrýchlenie, avšak na loptu napokon predsa len nedočiahol. Technické kvality Kuncu sme už raz vyzdvihli, uvidíme, či na to ešte dnes budeme mať dôvod.
     
    60
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Marek Rigo, prichádza Granwald Scott.
     
    58
    To je neuveriteľné, akým spôsobom teraz Rigo spálil absolútnu tutovku! Mladý futbalista sa rútil spoločne so Soumahom sám na Maceja, avšak zvolil len nepochopiteľnú kľučku do ľavej strany, po ktorej prišla absolútne nedôrazná strela po trávniku. Tá pritom našla len rukavice gólmana hostí.
     
    55
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Ivan Kotora, prichádza Dominik Kunca.
     
    53
    Veľká šanca Michaloviec, ktorým sa v tejto chvíli znížiť na rozdiel jedného gólu nepodarilo. V zaujímavom zakončení sa ocitol Danko, ktorý loptu napálil len priamo do gólmana Muchu.
     
    52
    Tak ale teraz to vymysleli domáci o poznanie lepšie! K lopte sa totiž na ľavom krídle dostal Kubík, ktorý ešte posunul ďalej do vápna Soumahovi. Ten sa nezorientoval práve najlepšie a defenzívu súpera neprepálil.
     
    44
    Žltú kartu dostáva Juraj Kotula (ŠK Slovan Bratislava).
     
    41
    Žltú kartu dostáva Stanislav Danko (MFK Zemplín Michalovce).
     
    41
    Poriadne nepríjemný moment, na trávnik teraz padol Morlachi, ktorý sa drží za svoju nohu a bude musieť byť ošetrený.
     
    38
    Žltú kartu dostáva Martin Koscelník (MFK Zemplín Michalovce).
     
    33
    Slovan dal gól!
    Loptu si na biely bod postavil napokon SEYDOUBA SOUMAH, ktorý poslal Patrika Maceja na opačnú stranu a strelou k žrdi po druhýkrát rozvlnil sieť brány Zemplína.
     
    33
    Bola nariadená penalta v prospech Slovana!
     
    28
    Ale pozor! Čavrić v ďalšej dobrej šanci na skórovanie, jeho strelu ale Macej vyrazil vysoko do vzduchu. Lopta sa ešte vrátila do pokutového územia, následný hlavičkový súboj ale už v prospech Michaloviec.
     
    19
    Slovan dal gól!
    Slovan sa ujal vedenia, domáci celok využil fakt, že lopta sa teraz vo vnútri vápna poriadne poodrážala. To si všimol ALEKSANDAR ČAVRIĆ, ktorý vyslal nechytateľnú bombu a Macejovi tak nedal šancu na zákrok.
     
    18
    Črtajúca sa šanca v prospech Slovana, do šance sa teraz rútil Soumah, ktorý sa mohol dostať veľmi blízko Maceja, avšak gólman Michaloviec sa situácie nezľakol a loptu ukryl vo svojich rukaviciach.
     
    15
    Šanca ale aj pre Slovan. Ten sa rýchlym centrom dostal do vápna, kde si ešte pre loptu doskočil Schet, avšak ten prihrávku nespracoval. Loptu len predĺžil smerom k bráne, pričom jej priestor nezasiahol.
     
    13
    Omnoho zaujímavejšia situácia ale prišla na opačnej strane ihriska, kde sa hostia dostali do zakončenia, ktoré pomaly padalo pod brvno brány Slovanu. Mucha vo fantastickom výskoku strelu vyrazil aspoň na roh.

    Lukáš Pancurák

    Branky: 19. Čavrić, 33. Soumah (pen.), 83. Morlacchi – 90. Škutka (pen.)

    Karty:   44. Kotula (SBA), 67. de Kamps (SBA), 90+2. Saláta (SBA) – 38. Koscelník (MIC), 41. Danko (MIC), 90+2. Kushta (MIC)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – de Kamps, Kubík, Soumah, M. Rigo (60. Scott) – Morlacchi, Saláta (C), Nascimento (75. Oršula), Schet – Čavrić, Kotula (84. Ligeon).
    Náhradníci: Krnáč – Burnet, Scott, Oršula, Ligeon, Laczkó, Šefčík.

    MFK Zemplín Michalovce: Macej – Kotora (55. Kunca), Žofčák (C), E. Mensah (79. Turík), Danko – Sipľak, Koscelník, Podhorin, Škutka – Qose (72. Kushta), Lazarus.
    Náhradníci: Kira – Grič, Turík, Kunca, Vajs, Sedlák, Kushta.

    Rozhodčí: Chmura – Hancko, Súkeníková – Hováth
    bahis siteleri