Košice – Martin 9:3 (kon.) | Poprad – Nitra 1:4 (kon.) | Banská Bystrica – Žilina 3:2 (po pr.)
Lipt. Mikuláš – Zvolen 4:1 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 3:2 (po pr.)
konec
HC Košice
9:3 (3:1, 4:1, 2:1)
HK VITAR Martin
sk Neděle 02.10.2016, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Rovnako tak aj Dudáš.
     
    59:43
    Pacalaj mieri do šatne.
     
    59:43
    Dámy a páni, tomuto stretnutiu nechýba absolútne nič! Dudáš sa dnes už pochytil s Pullim, tento pästný súboj bol ale prerušený rozhodcami. To neplatilo v prípade druhej výmeny rán Martina Dudáša a Pacalaja, ktorého urastený obranca Košíc poslal na ľadovú plochu.
     
    59:11
    Surovka (MAR) – 2 minúty – hákovanie.
     
    57:52
    Ešte prišiel akýsi samostatný únik Klímu, ten ale po strele švihom desiaty gól v sieti Martina neoslavoval. Mathieu Corbeil sa prezentoval parádnym zákrokom.
     
    55:27
    Varga (KOS) – 2 minúty – podrazenie.
    55:12 Peter BARTOŠ - 9:3
     
    55:12
    Košice dali gól!
    Deviaty gól Košíc opätovne rozjasal Steel arénu, tá sa teší z gólu po strele od modrej čiary. Puk prepadol cez lapačku Corbeila, do listiny strelcov sa zapísal rodák z Martina PETER BARTOŠ. Asistencie: Eduard Šedivý, Jakub Suja.
     
    55:05
    Rantanen (MAR) – 2 minúty – seknutie.
     
    54:30
    Ondřej Šmach sa ocitol v dobrej šanci, keď bol osamotený pred bránkoviskom, avšak puk, ktorý Corbeilovi vypadol, do siete napokon nedopravil.
     
    53:10
    Dudáš (KOS) – 2 + 2 minúty – hrubosť.
     
    53:10
    Pulli (MAR) – 2 + 2 minúty – hrubosť.
     
    53:10
    Martin Dudáš jednoznačne nepatrí medzi hráčov, ktorí sa nechajú obtĺkať, čo v tejto chvíli na svojej koži pocítil Jere Pulli. Obaja borci boli v krátkom zovretí, po ktorom poslal urastený bek Košíc hráča hostí na ľad.
     
    52:55
    Pacalaj (MAR) – 2 minúty – držanie.
    52:14 Filip NEMČEK - 8:3
     
    52:14
    Martin dal gól!
    Tak gól hostí napokon predsa len prišiel. Kopřiva je prekonaný po tretíkrát, o čo sa po nenápadnej akcii postaral FILIP NEMČEK. Asistencia: Filip Surovka.
     
    51:20
    Ešte jedna strela hostí vykresala iskričku nádeje na priaznivejší výsledok, Miroslav Kopřiva ale výborne zakročil pravým betónom a puk do siete nepustil.
     
    50:45
    Košičania si užívajú záver zápasu a využívajú ho na trénovanie rôznych útočných akcií, Martin je doslova zrelý na uterák. Hostia sa už nepochybne vidia v sprche.
     
    49:40
    Spilar vysunul parádnou prihrávkou Nagya, ktorý to skúšal strelou švihom. Tú zrazil Corbeil so šťastím len na ochrannú sieť, v tejto chvíli sa však neprerušovalo.
    47:50
     
    47:50
    V dobrej šanci sa teraz ocitol Bicek, ktorý sa rútil s jedným z obrancov na Corbeila, avšak puk napálil len priamo do hrude skúseného gólmana.
     
    44:00
    Košičania vyslali na Corbeila hneď niekoľko dobrých streleckých pokusov. V obrovskej šanci sa ocitol aj Boltun, ktorý si chcel gólmana vychutnať, ale puk nad jeho pravý betón nezodvihol.
     
    43:05
    Mohlo to byť 9:2, každopádne, rana Mareka Bartánusa priestor troch žrdí minula a zadunela tak len na zadnom mantineli.
     
    41:40
    Steel aréna si pýta 10, budeme zvedaví na to, či Košičania zbožné prianie svojich fanúšikov pretavia v realitu.
    40:48 Peter BOLTUN - 8:2
     
    40:48
    Košice dali gól!
    V poradí už 8. gól Košíc predstavoval ďalšiu hokejovú lahôdku, Bicek poslal milimetrovú prihrávku pred bránkovisko, kam už stačilo len položiť hokejku. Urobil tak PETER BOLTUN. Asistencie: Jiří Bicek, Marek Bartánus.
     
    37:30
    Košice puk neodpálili, Martin roztáča v pásme presilovkový kolotoč.
     
    37:12
    Michalčin (KOS) – 2 minúty – seknutie.
    36:11 Tibor VARGA - 7:2
     
    36:11
    Košice dali gól!
    Košičania dokázali využiť fakt, že Martin sa do obrannej tretiny nestihol vrátiť s vyšším počtom hráčov a pridali aj 7. gól. Ten bude pripísaný TIBOROVI VARGOVi. Asistencie: Jiří Bicek, Martin Dudáš.
    34:28 Vítězslav BÍLEK - 6:2
     
    34:28
    Martin dal gól!
    Martin sa ale do útočnej tretiny pomerne rýchlo vrátil a počas presilovej hry pridal svoj druhý gól v zápase. Postaral sa oň VÍTĚZSLAV BÍLEK. Ten nedal Kopřivovi šancu na zákrok. Asistencie: Radomír Heizer, Ján Tabaček.
     
    33:58
    Vašíček (KOS) – 2 minúty – krosček.
     
    32:09
    Napokon z toho bola krásna útočná akcia, domáci hokejisti puk posunuli medzi kruhy, strela z tohto priestoru sa ale neujala a do siete sa nezmestila.
     
    31:03
    Corbeil (MAR) – 2 minúty – podrazenie + 10 minút – osobný trest – nešportové správanie.
    29:38 Radek DEYL - 6:1
     
    29:38
    Košice dali gól!
    A je z toho uzavretý poltucet, ktorý sa stal v košickej kabíne zrejme obľúbenou položkou. Šiesty gól domácich Košíc pridal RADEK DEYL. Asistencie: Gabriel Spilar, Jakub Suja.
     
    28:27
    Tím Martina – 2 minúty – príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Kolektívny trest odpyká Jurášek.
    26:42 Eduard ŠEDIVÝ - 5:1
     
    26:42
    Košice dali gól!
    Presilovka Košíc bola využitá extrémne rýchlo. Postaral sa o to EDUARD ŠEDIVÝ, ktorý prebral puk na svoju hokejku, z modrej čiary sa posunul smerom dopredu a nechytateľnou ranou náprahom nedal Corbeilovi najmenšiu šancu na zákrok. Asistencie: Jiří Bicek, Marek Bartánus.
     
    26:35
    Heizer (MAR) – 2 minúty – hákovanie.
     
    24:20
    Eduard Šedivý založil ďalšiu útočnú akciu Košíc, puk zaviezol do útočnej tretiny, kde ho ešte posunul medzi kruhy. Strela odtiaľ Corbeilovi vypadla na ľad, Martin mal šťastie, že neinkasoval aj po piatykrát.
     
    20:42
    Zmena v bránke hostí: Michal Dzubina Končí, nahradí ho Mathieu Corbeil.
    20:42 Jakub SUJA - 4:1
     
    20:42
    Košice dali gól!
    Košičania boli v úvode prostrednej tretiny aktívni a dočkali sa tak zaslúženého štvrtého gólu, ktorý Dzubinu definitívne vyháňa z bránky. Presadil sa JAKUB SUJA. Asistencie: Gabriel Spilar, Ladislav Nagy.
     
    16:53
    Dudáš (KOS) – 2 minúty – nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou.
    16:46 Vítězslav BÍLEK - 3:1
     
    16:46
    Martin dal gól!
    Martin sa napokon predsa len usadil v útočnej tretine, kde si rozhodili obranu súpera, z čoho napokon ťažil VÍTĚZSLAV BÍLEK. Asistencie: Ján Tabaček, Tomáš Brňák.
     
    15:19
    Šedivý (KOS) – 2 minúty – vyhodenie puku.
     
    13:55
    Košičania ale puk prebrali na svoje hokejky a prihrávajú si ho pozdĺž celého klziska. Domácim hra v oslabení vychádza.
     
    13:31
    Bicek (KOS) – 2 minúty – nedovolené bránenie v hre.
     
    12:45
    Tomáš Klíma sa pripravoval na pozícii ľavého krídla na strelu, na poslednú chvíľu tam však bola vložená hokejka, ktorá zachránila celú situáciu.
     
    11:29
    Oddychový čas hostí.
    11:29 Jiří BICEK - 3:0
     
    11:29
    Košice dali gól!
    Hokejová exhibícia pokračuje aj naďalej. Marek Bartánus vymyslel famóznu prihrávku cez stred klziska, na opačnej strane sa do puku oprel JIŘÍ BICEK. Na túto strelu už nedokázal zareagovať ani Dzubina, ktorý predievol skok k opačnej žrdi. Asistencie: Marek Bartánus, Jakub Suja.
     
    10:48
    Heizer (MAR) – 2 minúty – držanie.
    09:55 Tomáš KLÍMA - 2:0
     
    09:55
    Košice dali gól!
    Podobná situácia, ako pri prvom góle, avšak tentokrát sa už TOMÁŠ KLÍMA pred bránku nepresúval. Skúsil to ranou švihom a puk sa len zatrepotal v sieti. Ďalší krásny gól domácich Košíc. Asistencie: Radim Hruška, Radek Deyl.
    09:01 Peter BOLTUN - 1:0
     
    09:01
    Košice dali gól!
    Tak to čo teraz predviedol PETER BOLTUN by sme mohli pokojne zaradiť aj do kategórie „frajer na záver“. Boltun na pozícii pravého krídla oklamal obranu súpera a s pukom prilepeným o bekhend sa presunul pred bránku, kde strelou pomedzi betóny nedal Dzubinovi šancu na zákrok. Asistencie: Jiří Bicek, Christián Michalčin.
    05:40
     
    05:40
    Tak to je neuveriteľné! Michal Dzubina sa rozhodol čepeľou vypomôcť svojim spoluhráčom, avšak to robiť nemal. Puk sa totiž dostal pred bránkovisko a pomaly sa kĺzal do siete, gólman ho zastavil až na poslednú chvíľu!
     
    04:49
    Suja (KOS) – 2 minúty – podrazenie.
     
    04:30
    Navyše tam prišlo k niekoľkým zaujímavým zakončeniam, nanešťastie pre domácich ani jedno z nich v sieti neskončilo.
     
    03:05
    Od modrej čiary smerovala krásna strela schovaná za obrancu, ktorá navyše letela len tesne nad ľadom, preto mal Dzubina pred sebou neľahkú úlohu. Puk ale ľavým betónom vykopol.
     
    02:51
    Košice sa usadili v pásme a roztočili presilovkový kolotoč, Dzubina okamžite riešil prvú nebezpečnú situáciu!
     
    02:33
    Pulli (MAR) – 2 minúty – vrazenie na mantinel.
     
    02:20
    Varga s Hričinom o puk bojovali pri mantineli a získali ho do moci Košíc. Ťažil z toho opäť Milý, ktorý sa ocitol medzi kruhmi a strelou švihom tesne minul priestor troch žrdí.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 10. Boltun (Bicek, Michalčin), 10. Klíma (Hruška, Dey), 12. Bicek (Bartánus, Suja), 21. Suja (Spilar, Nagy), 27. Šedivý (Bicek, Bartánus), 30. Deyl (Spilar, Suja), 37. Varga (Bicek, Dudáš), 41. Boltun (Bicek, Bartánus), 56. Bartoš (Šedivý, Suja) – 17. Bílek (Tabaček, Brňák), 35. Bílek (Heizer, Tabaček), 53. Nemček (Surovka)


    HC Košice: Kopřiva (Habal) – Vašíček, Deyl, Šedivý, Dudáš, Michalčin, Šmach – Nagy, Suja, Spilar – Bartánus, Boltun, Bicek – Varga, Milý, Hričina – Bartoš, Hruška, Klíma
    HK VITAR Martin: Dzubina (21.Corbeil) – Brňák, Tabaček, Rantanen, Pacalaj, Pulli, Leško, Fabian, Rusina – Koyš, Heizer, Bílek – Dírer, Surovka, Pokrivčák – Ambroz, Jurášek, Rzavský – Poliaček, Dvořák, Nemček

    Rozhodčí: Snášel – Gajan, Gavalier
    bahis siteleri