Washington – St. Louis 2:1 (2:1 po s.n.) | NY Islanders – New Jersey 4:3 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 4:3 (po pr.)
Winnipeg – Ottawa 4:2 (kon.) | Vancouver – Arizona 2:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
4:2 (0:0, 2:2, 2:0)
Ottawa Senators
Úterý 04.10.2016, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Slovenská stopa v utkání

    Marko Daňo (WPG) 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:30 (04:47:43)
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Mathieu Perreault (WPG) 0+2
    2. Dustin Byfuglien (WPG) 0+2
    3. Ryan Dzingel (OTT) 1+0
     
    Statistiky: střely na bránu: 33-29, zablokované střely: 15-6, hity: 10-23, trestné minuty: 8-14.
    Jets po výhře nad Ottawou zaznamenali čtvrtou výhru v řadě.

     
    Ottawa v zápase dvakrát vedla, jenže Winnipeg na její góly v prostřední části dokázal vždy zareagovat a ve třetí třetině poté zápas otočil na svou stranu. Vítězný gól vstřelil z ostrého úhlu v těžké pozici Kyle Connor a tečku za zápasem udělal střelou do prázdné brány pět sekund před koncem Nikolaj Ehlers. Konečný výsledek. Winnipeg Jets 4 Ottawa Senators 2.
     
    Konec zápasu.
    59:55 Nikolaj EHLERS - 4:2
     
    59:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    NIKOLAJ EHLERS pět sekund před koncem dostal krásnou přihrávku do jízdy od Blakea Wheela a řítil se sám na bránu. Útočník Winnipegu byl poté stažen k ledu Mattem Bartkowskim a puk zamířil vedle levé tyče, rozhodčí ale ukázali do brány a Nikolaj Ehlers vstřelil nejsnadnější gól v kariéře! Jets po technické brance vítězí 4:2. Asistence: Blake Wheeler a Andrew Copp.
     
    59:05
    Andrew Hammond vystartoval na střídačku a Ottawa to zkouší necelou minutu před koncem při hře bez brankáře!
     
    58:51
    Winnipeg Jets i přes obrovskou snahu a tlak kýžený čtvrtý gól přidat nedokázal a Ottawa to ještě může zkusit po návratu vyloučeného Ryana Dzingela při hře bez brankáře.
     
    56:50
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Ryan Dzingel – 2 min., sekání).
     
    56:50
    Jets dostali svého soupeře pod obrovský tlak, ze kterého pramení další přesilová hra. Matt Bartkowski se vrátil zpět na led, vypadá to ale, že se na trestnou lavici vrátí.
     
    55:57
    Dustin Byfuglien si srovnal puk na hůl a od modré čáry napřáhl k další prudké střele, která ještě navíc byla tečována, na bránu ale nakonec nezamířila a byla sražena mimo. Dobrou práci v obraně odvedl Ryan Dzingel!
     
    55:15
    Toby Enstrom tvrdě vypálil od modré čáry, jenže pouze doprostřed brány, kde Andrew Hammond i přes stížený výhled jeho jedovatou ránu hrudí vyrazil.
     
    54:18
    Jets mají k dispozici v závěru zápasu přesilovou hru a společně s ní ideální možnost rozhodnout.
     
    53:57
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Matt Bartkowski – 2 min., podražení).
     
    53:57
    Nikolaj Ehlers nabral na pravém křídle obrovskou rychlost a byl jedním z hráčů Ottawy na modré čáře podražen.
     
    53:22
    Hráči Ottawy se v blízkosti pravé tyče po bleskově sehraném útoku ke střele nedostali a po hře vysokou holí byla hra přerušena.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 31. Scheifele (Ehlers, Byfuglien), 40. Wheeler (Byfuglien, Perreault), 48. Connor (Perreault, Enstrom), 60. Ehlers (Wheeler, Copp) – 24. Dzingel (Borowiecki, Robinson), 37. Pyatt (Varone, Kostka)


    Winnipeg Jets: Hutchinson (Hellebuyck) – Chiarot, Byfuglien (A), Stuart, Enstrom, Czuczman, Kichton – Ehlers, Wheeler (C), Scheifele (A) – Perreault, Connor, Stafford – Copp, Howden, Petan – Kosmachuk, Roslovic, Daňo. Hlavní trenér: Paul Maurice.
    Ottawa Senators: Hammond (Driedger) – Bartkowski, Wideman, Borowiecky (A), Claesson, Kostka, Chabot – Dzingel, Pageau, Pyatt – Robinson, Nehring, Puempel – Neil (A), Kelly (A), Varone – Blunden, McCormick, Paul. Hlavní trenér. Guy Boucher.

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Justin StPierre. Čároví: Brandon Gawryletz, Brian Mach

    Diváci: 15294
    bahis siteleri