Chabarovsk – N.Novgorod 0:1 (kon.) | Vladivostok – Soči 1:0 (kon.) | Kunlun – Spartak Moskva 4:2 (kon.)
Omsk – Novosibirsk 2:1 (2:1 po s.n.) | Magnitogorsk – Čeljabinsk 4:3 (kon.) | Riga – Jaroslavl 3:2 (3:2 po s.n.)
Minsk – Viťaz 2:3 (po pr.) | Petrohrad – CSKA Moskva 2:0 (kon.) | HC Slovan – Čerepovec 3:2 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
4:2 (1:0, 0:2, 3:0)
Spartak Moskva
Čtvrtek 06.10.2016, 13:30 • Feiyang Ice Skating Center, Šanghaj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:11 Damien FLEURY - 4:2
     
    58:11
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    A o vítězi je definitivně rozhodnuto. DAMIEN FLEURY zkusil u tyčky najít skulinku v Bespalovově výstroji a uspěl. Podél jeho betonu zamířil v pádu po zemi právě ke vzdálenější tyčce. Bez asistence.
    52:35 Max WÄRN - 3:2
     
    52:35
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Zazvonila tyčka, nebo to byl platný gól? Vše prozkoumal videorozhodčí a rozhodl o jeho uznání. Domácí se zhruba sedm minut před koncem znovu ujímají vedení. Wärn unikl podél pravé strany a odtud poslal střelu za záda Bespalova, kde se touš odrazil od zadní brankové konstrukce a ven z brankoviště. Nakonec byla trefa připsána zřejmě dorážejícímu JOONASU JÄRVINENOVI. Asistence: Max Wärn, Miika Lahti.
    48:03 Tobias VIKLUND - 2:2
     
    48:03
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Opět se čínský celek prosazuje z přesilové hry. A to bleskově. TOBIAS VIKLUND se na modré čáře s ničím nemazal a svou dělovkou propálil vše, co mohl, včetně brankáře Bespalova, který na puk ani neviděl. Asistence: Linus Videll.
     
    47:46
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Vladislav Provolněv – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    42:40
    Kunlun se dostal do první vážnější možnosti. Mäntylä vyjel z obrany dorážet a nakonec z pravé strany vystřelil na Bespalova poté, co se k zakončení nepropracoval v mezikruží Pereskokov. Trefil však pouze jeho výstroj.
    39:44 Ryan STOA - 1:2
     
    39:44
    Spartak právě vstřelil branku!
    Zhruba čtvrtminutku před koncem této třetiny se hostující celek prosazuje podruhé v utkání a strhává vedení na svou stranu. Ve skrumáži se nejlépe zorientoval RYAN STOA, jenž puk pohodlně uklidil za záda ležícího Makarova. Asistence: Lukáš Radil, Matthew Gilroy.
     
    35:43
    Vyloučení v týmu Kunlun (Alexej Ponikarovskij – 2 min., vražení na hrazení).
     
    33:55
    Hned do dvou dobrých příležitostí se dostali domácí během své přesilovky. Třeba Lahtimu opravdu chyběl jen kousek, aby poslal svůj tým opět do vedení.
     
    33:25
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Alexandr Kuvajev – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:15
    Kunlun se už poněkolikáté dostal do brejku! A jen Bespalov uchránil své spoluhráče od dalšího inkasování. Videll možná mohl z levé strany ještě zkusit přihrát, nakonec se rozhodl pro střelu. Trefil však jen výstroj svého protihráče.
     
    26:22
    Vyloučení v týmu Kunlun (Tomáš Marcinko – 2 min., vysoká hůl).
     
    26:17
    Leščenko se snažil u tyčky procpat kotouč pod betony Makarova. Nakonec byl ale včas odzbrojen. Před brankami obou soupeřů to nyní hodně jiskří, čistí tam prostor za každou cenu. Rozhodčí zatím k častějším trestům nesahají. Program nyní vyplní v pořadí třetí komerční přestávka.
     
    25:24
    Rau se ocitl u tyčky zcela nehlídaný, jenže se dostal až do přílišné blízkosti Bespalova. Z celé akce tedy nezbylo nic jiného ne nepřesná střela. Každopádně Spartak by si tyhle situace měl pohlídat lépe.
     
    22:34
    Vyloučení v týmu Kunlun (Max Wärn – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Ryan Stoa – 2 min., hákování).
    22:16 Anatolij NIKONCEV - 1:1
     
    22:16
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hezky to nyní vymysleli hosté. Voronin zasekl za brankou soupeře puk a pouze ho přistrčil najíždějícímu si ANATOLIJOVI NIKONCEVOVI, který usměrnil puk z blízkosti za záda Makarova. Asistence: Arťom Voronin, Nikita Li.
     
    19:20
    Kunlun mohl v oslabení navýšit náskok! Dostal se do brejku dva na jednoho, nakonec se Collins rozhodl pro střelu z pravé strany a trefil rameno Bespalova. Ten asi ani nevěděl, jak zasáhl.
     
    18:20
    Vyloučení v týmu Kunlun (Vadim Pereskokov – 2 min., vražení na hrazení).
    16:16 Joonas JÄRVINEN - 1:0
     
    16:16
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Přece jenom domácí dokázali hned svou první přesilovku využít. Střela Raua z levé strany se nakonec odrazila do mezikruží, odkud nedůrazně bráněný JOONAS JÄRVINEN usměrnil puk do poloodkryté brány. Asistence: Chad Rau, Max Wärn.
     
    14:47
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Vselovod Sorokin – 2 min., podražení).
     
    11:07
    Nejprve Spartak ohrozil Makarova, nakonec však po závaru nedotlačili jeho hráči puk za brankovou čáru. Přitom Voroninovi soupeř odpálil puk na poslední chvíli, jinak by mířil do poloprázdné svatyně. Na druhé straně vypálil slušně Videll, ovšem neúspěšně.
     
    04:23
    Veliká možnost pro domácí celek! Dostal se do brejku dva na jednoho, Veličkin si sjížděl na levé straně pro přihrávku, jenže puk nakonec jeho hokejku minul. Přitom Bespalov se nestihl v brankovišti rychle přemístit.
     
    04:00
    O zábavu se v šanghajské hale zatím stará asi patnáct moskevských fanoušků, kterým musíme vyseknout velkou poklonu, že za týmem vážili tak dlouhou cestu. Jinak je vlastně prázdný Feiyang Ice Skating Center zcela tichý.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 17. Järvinen (Rau, Wärn), 49. Viklund (Videll), 53. Järvinen (Wärn, Lahti), 59. Fleury – 23. Nikoncev (A. Voronin, N. Li), 40. Stoa (Radil, Gilroy)


    Red Star Kunlun: An. Makarov (Zagidulin) – Järvinen, Mäntylä, Jüe, Bellemore, Pereťagin, Viklund, Mikulovič – Rau, Lahti, Wärn – Videll, Collins, Fleury – Marcinko, Veličkin, Ponikarovskij – Jašin, Pereskokov, T. Sia – Jing.
    Spartak Moskva: Bespalov (Svensson) – Gilroy, Högström, Dyblenko, Kalinin, Bondarev, Kirillov, Sorokin, Provolněv – Radil, Stoa, Leščenko – M. Plotnikov, Bobrov, Šmoljov – Bobyljov, V. Berdnikov, Kuvajev – N. Li, A. Voronin, Nikoncev.

    Rozhodčí: Vasiljev, Sergejev – Ivanov, Černyšjov
    bahis siteleri