Česko – Finsko U20 2:7 (kon.)
konec
Česko
2:7 (0:4, 2:2, 0:1)
Finsko U20
Čtvrtek 06.10.2016, 13:00Reprezentace žen do 18 let • Kuortane Cup
Partner:
     
    Pro dnešek je to ode mě vše. Druhý zápas čeká naše juniorky zítra od 13 hodin českého času, tentokrát se v Kuortane střetnou s domácí reprezentací do 18 let. Cíl bude jasný – vyhrát, neboť stejně staré Finky od roku 2013 na mistrovství světa vždy porážíme. Pěkný zbytek dne. (15:02:37)
     
    Střely na branku ve 3. třetině (celkem):

    Česko U18 – 6 (25)
    Finsko U20 – 9 (37)
     
    Nejlepšími hráčkami zápasu byly vyhlášeny za český tým obránkyně Adéla Škrdlová a za finský útočnice Niina Koukkulaová.
     
    Úvodní bitva českých hokejistek do 18 let na turnaji v Kuortane tak končí vysokou porážkou 2:7 s finským týmem do 20 let. Ten prokázal svou vyspělost v první třetině, která skončila pro nás až příliš krutým rozdílem 0:4. Poté už si Finky náskok hlídaly. Zbývající dvě části byly vyrovnané, český tým v závěru zkusil hru bez brankářky, ale v ní inkasoval sedmý gól.
     
    Konec zápasu.
    59:32 KOUKKULAOVÁ - 2:7
     
    59:32
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Pokusný tah českých trenérů nevedl k úspěchu, finské hokejistky naopak uzavírají skóre trefou do prázdné brány. Proti rozehrávající české hráčce byly dvě a co se nepovedlo Välikangasové, to dokonala NIINA KOUKKULAOVÁ – 2:7. Asistence: Ella Välikangasová.
     
    59:08
    No pozor na to! Češky odvolávají Juřicovou a hrají v šesti!
     
    58:51
    Česká střídačka si minutu před koncem ještě vybírá oddechový čas.
     
    58:51
    Na druhé straně přišlo náhodné finské nahození od mantinelu. Karolína Juřicová snadno schovala puk pod lapačku.
     
    58:31
    Kotouč opustil finskou třetinu i hrací plochu. Škoda, že z téhle rotace tentokrát nic nebylo.
     
    58:18
    Mlýnková si vyměnila puk s Hymlárovou. Česká kapitánka to zkusila z pravého kruhu, střela byla zblokovaná vedle branky.
     
    57:28
    Pěknou střelou z levé strany se prezentovala Ella Välikangasová. Juřicová nejspíš zasáhla lapačkou, puk poté přeplachtil její svatyni.
     
    56:32
    Nikola Dýcková zůstala na ledě jako poslední, tak nahodila kotouč za finskou klec a také odjela na střídačku.
     
    55:44
    Škoda! Machalová s Dýckovou znepříjemnily Fince rozehrávku a druhá jmenovaná málem zastavila kotouč před brankovištěm. Ale kousek chyběl.
     
    54:48
    Rána Katajamäkiové skončila mimo, do protiútoku se pak sama vydala Klára Hymlárová. Střelu zachytila Pajarinenová do lapačky a přerušila hru.
     
    53:36
    Třetí formace se usadila v útočném pásmu, z hrazení však bylo příliš těsno.
     
    52:50
    Nechci říct, že nám třetí třetina zatím nic nenabídla, ale víceméně je to tak. Každopádně nejde o nějaké ležérní dohrávání zápasu.
     
    52:25
    Pro poměrně aktivní Báru Machalovou zůstala modrá čára finského celku zavřená.
     
    51:47
    Karolína Hornická dostala rozehrávající Finku pod tlak, Nikola Dýcková toho chtěla využít, ale v útočné pásmu kotouč stejně nezískala.
     
    50:53
    Za takový zákrok může být Karolína Juřicová ráda, udrží ji v pozornosti. Alexia Remesová střílela přes obránkyni, naše gólmanka zasáhla lapačkou.
     
    49:45
    Barbora Machalová už byla na ledě dlouho, v rohu útočné třetiny tak musela svůj boj vzdát a odjela střídat. Hra plyne rychle bez většího vzruchu.
     
    48:55
    Zbloudilý kotouč se před Juřicovou odrazil k finské útočnici, která hned dorážela. Naše gólmanka udržela betony na ledě.
     
    47:52
    Ofenzivní pokus národního týmu táhl čtvrtý útok, od mantinelu pak poslala kotouč na branku Zuzana Martinů. Pajarinenová přerušuje hru.
     
    47:02
    Hra se aktuálně stěhuje ze strany na stranu, a to bez jakýchkoli zajímavějších střeleckých pozic.
     
    46:24
    Pomalou střelu Ukkolaové snadno přikryla Karolína Juřicová, která po první třetině už nemá tolik práce s ostrými finskými pokusy.
     
    45:28
    Následuje zakázané uvolnění českého týmu. Text právě hrající písně Euphoria "We're going up, up, up" tak pro náš výběr zatím neplatí.
     
    45:03
    Na druhé straně naopak přišel střelecký pokus z hokejky Natálie Mlýnkové, která vybruslila do mezikruží. Pajarinenová podle všeho kotouč vytěsnila.
     
    44:28
    Hokejistky sváděly boj o kotouč v českém pásmu, Tuorilová před brankou se k němu těsně nedostala.
     
    43:42
    Tereza Karlecová na hraně finského brankoviště zakopla a neúmyslně srazila k ledu Pajarinenovou. Obě dvě jsou naštěstí v pořádku.
     
    42:57
    Krátká česká zteč skončila u Elišky Vozdecké, která vystřelila od modré čáry. S odkrytým výhledem se Pajarinenové zasahovalo snadno.
     
    42:04
    Chybná česká rozehrávka skončila u Kaitalaové, ta společně s Jokikokkovou ještě dorážely na českou branku. Naštěstí bez úspěchu.
     
    41:33
    Od modré čáry vyslala nahození Alexia Remesová, ale spoluhráčku nenašla a puk jen tak projel do rohu.
     
    40:57
    Niina Koukkulaová se přes Elišku Vozdeckou dostala do pásma způsobem, který byl zřejmě ofsajdový. Nicméně rozhodčí to posoudila jinak a nechala hru plynout.
     
    40:28
    Třetí část začíná zakázaným uvolněním Finska.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku ve 2. třetině (celkem):

    Česko U18 – 9 (19)
    Finsko U20 – 12 (28)
     
    No, škoda. Česká reprezentace po přestávce snížila, ale obrovská chyba ve vlastní přesilovce jí zase srazila dolů. Finky pak přidaly i šestý gól, nicméně elitní český útok z další pěkné akce opět upravil skóre. Druhá část tedy skončila nerozhodně, ale manko českého týmu je pořád moc velké. Snad se nám ho povede ještě snížit.

    Třetí třetina začne přibližně ve 14:28.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:28 Klára HYMLÁROVÁ - 2:6
     
    39:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak aspoň povzbuzení před odchodem do kabin, Češky střílejí druhý gól a opět se o něj postarala první formace. Nádhernou přihrávkou mezi hráčkami poslala Hymlárová do úniku Natálii Mlýnkovou. Ta s obránkyní na zádech nedokončila svůj tradiční bekhendový blafák, ale její práci dokonala právě dojíždějící KLÁRA HYMLÁROVÁ. Česká kapitánka nadvakrát dorazila kotouč do sítě – 2:6! Asistence: Natálie Mlýnková.
     
    39:09
    Zakázané uvolnění z českých hokejek, buly po levé ruce Karolíny Juřicové.
     
    38:11
    Zejména dvojice sester Halounových se pak prala o kotouč ve finské třetině, jenže do střelecké pozice se nám ho nepodařilo dostat.
     
    37:19
    Znovu se Českám podařilo zblokovat puk poté, co z druhé vlny střílela Karjalainenová.
     
    36:39
    Dvakrát střílely hokejistky Suomi z velkého úhlu. První kotouč minul svatyni i díky obětavému bloku naší hráčky, druhý byl zpomalen a Juřicová ho zkontrolovala.
     
    36:03
    Po vhazování v české třetině se Finky dopustily přihrávky rukou a rozhodčí vykázala hru do středního pásma.
     
    35:12
    Po souboji u hrazení vypomohla Hornické Nikola Dýcková. Ta vzala puk a z rohu se s ním pěkně vydala před branku, jenže tam jí sjel z čepele a naše čtyřka tak nezakončila.
     
    34:28
    Česká sestava se vrátila zpátky do defenzívy, kde zatím úspěšně rozbíjí finské snahy.
     
    33:35
    Zmatku před finskou klecí chtěla využít Klára Hymlárová. Přiřítila se zezadu, ale kotouč poslala těsně vedle.
    31:39 ANTINMÄKIOVÁ - 1:6
     
    31:39
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Naše juniorky byly po páté brance viditelně rozhozené a jakmile se na led vrátila vyloučená finská hráčka, přišla šestá rána. Juřicová skrz bojující hráčky zřejmě dobře neviděla střelu LILLI ANTINMÄKIOVÉ, která cinkla o tyčku a zapadla za její záda – 1:6. Asistence: Tinja Haukijärviová.
    30:14 JOKIKOKKOVÁ - 1:5
     
    30:14
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Fatální kiks v české rozehrávce končí pátým finským gólem, který jsme našim soupeřkám doslova darovali. Zadovka v obranném pásmu totiž skončila na hokejce JANETTE JOKIKOKKOVÉ, jež poslala kotouč z první do růžku za Juřicovou. Přesilovka tedy měla opačný účinek – 1:5. Bez asistence.
     
    29:47
    Na ledě třetí útok. Ten přenechal puk Anně Kotounové, jenže když česká obránkyně střílela, neměla před brankou nikoho, kdo by clonil.
     
    29:15
    Početní výhoda však nezačíná zrovna dobře. Zakázaným uvolněním.
     
    29:04
    Následuje druhá česká přesilovka v zápase. Ella Välikangasová (FIN) pyká za hru vysokou holí.
     
    28:22
    Špatnou českou rozehrávku vystihla Johanna Siiraová, která prokázala, že na obránkyni je hodně odvážná. Její spoluhráčku před brankou zpacifikovala jedna z našich hokejitek.
     
    27:28
    Když naše hráčky střídaly, Sandra Halounová přenechala kotouč nádhernou zadovkou Tereze Karlecové. Ta byla před gólmankou sama, jenže ve značném úhlu. Kotouč skončil vedle brány.
     
    26:58
    Čtvrtá formace českého týmu je na ledě už velmi dlouho a nemůže vystřídat, puk z hole Veroniky Lorencové totiž dojel na zakázané uvolnění.
     
    26:19
    České naděje musí podržet Karolína Juřicová. Musím uznat, že přihrávka Koukkulaové zpoza brány na Välikangasovou byla naprosto libová, ale naše gólmanka pak situaci uhasila.
     
    24:58
    A nyní na to chtějí navázat i spoluhráčky. Z pravého kruhu nebezpečně střílela Katka Zrnová, Pajarinenová musela vykopnout pravý beton.
    24:06 Tereza KARLECOVÁ - 1:4
     
    24:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Se zatajeným dechem jsem sledoval výborné střídání elitní české formace. A to přece jenom končí první radostí! Natálie Mlýnková už byla sama ve velké šanci, dlouhá klička ji ale nakonec zavedla až za branku. Odtamtud však našla TEREZU KARLECOVOU, která bez problémů zakončila do úplně prázdné klece – 1:4! Asistence: Natálie Mlýnková.
     
    22:57
    Obránkyně nenechala projít přihrávku Kemppainenové před branku. Naše sestava se pak dopředu vydala ve třech proti dvěma, jenže útok byl zpomalen a nevedl ani ke střele.
     
    22:04
    Finskou rotaci v české třetině zakončilo neposedné nahození, které Karolína Juřicová nadvakrát zkrotila pod lapačkou.
     
    21:33
    Na druhé straně to zkusila Nikola Dýcková, mířila na bližší tyčku. Pajarinenová však zmenšila úhel.
     
    20:58
    Od modré čáry vyslala tvrdý projektil Eve Savanderová. Jedna z našich obránkyň ještě Juřicové nechtěně přitížila, ale nakonec jsme situaci zvládli.
     
    20:31
    Zbytek dohrávané početní výhody se naší reprezentaci nevydařil, Finsko je kompletní.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku v 1. třetině:

    Česko U18 – 10
    Finsko U20 – 16
     
    Úvodní část se tedy českému týmu vůbec nepovedla. Ani bych neřekl po herní stránce, ale rozdíl ve skóre 0:4 je samozřejmě obrovský. Po vyrovnaném začátku se finská dvacítka začala čím dál víc osmělovat, byla nebezpečnější, a především díky své obrovské kvalitě střelby si postupně vypracovala luxusní vedení. Věřme, že čeští trenéři něco vymyslí a po přestávce se nám ze stavu podaří něco ukrojit.

    Druhá třetina začne přibližně ve 13:46.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:56
    Tak přece jenom! Finky namazaly Barboře Machalové, která byla před gólmankou sama. Ta jí ale zmenšila úhel a tenhle souboj vyhrála.
     
    19:29
    Úvod přesilové hry vypadal slibně, ale nyní se už finská reprezentace brání úspěšně.
     
    18:31
    Přece jenom má česká reprezentace šanci odpovědět. Nea Katajamäkiová (FIN) je vyloučena za hru vysokou holí.
    18:17 KOUKKULAOVÁ - 0:4
     
    18:17
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Vystřídat se nám bohužel nepodařilo a ještě před přestávkou je z toho čtvrtá pohroma. Rozdíl ve střelbě je příliš velký. Välikangasová nabila na vrcholek kruhu NIINĚ KOUKKULAOVÉ, která zase vypálila z první. Juřicová se jen ohlédla, protože to byla rána jako u chlapů – 0:4. Asistence: Ella Välikangasová, Eve Savanderová.
     
    18:06
    Nesledujeme podvedený závěr první třetiny z pohledu českého týmu. Dvakrát v rychlém sledu se nyní provinil zakázaným uvolněním, už bychom potřebovali vystřídat.
    17:07 Ida KARJALAINENOVÁ - 0:3
     
    17:07
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky mají na modré čáře rozdílovou hráčku s číslem pět. Ta teď z velké části obstarala třetí gól svého týmu. Alexia Remesová totiž opět vypálila neskutečnou bombu, kterou Juřicová vyrazila před sebe a tam číhala IDA KARJALAINENOVÁ. Rychle si stáhla puk na bekhend a v pádu zakončila – 0:3. Asistence: Alexia Remesová, Aino Karppinenová.
     
    16:09
    Juřicová si v pohodě pohlídala nahození Kemppainenové. Poté střílela od modré Remesová, ale i tentokrát měla naše brankářka čistý výhled.
     
    15:37
    Zase se dlouho o puk bojovalo před českými vrátky, tentokrát už byla situace hodně nepřehledná, a tak rozhodčí přerušila hru.
     
    14:55
    Česká reprezentace nehraje pasivně, Finky nás nesvírají v pásmu. Bohužel jsou to ale pouze ony, kdo se dostává do dobrých střeleckých pozic. Icing naší sestavy.
     
    14:18
    Nebezpečný průnik předvedla Säkkinenová, naštěstí se ve skrumáži proti české přesile nedokázala prosadit.
    Yin TUORILAOVÁ - 0:2
     
    12:56
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Jen 35 sekund stačilo našim soupeřkám, aby zdvojnásobily svůj náskok. Po sérii českých chyb v rozehrávce přihrála Katajamäkiová z levé strany YIN TUORILAOVÉ, která se před brankou prosadila přes českou obránkyni a plácla do kotouče. Juřicová se ke druhé tyčce natahovala marně – 0:2. Asistence: Nea Katajamäkiová, Tinja Haukijärviová.
    Alexia REMESOVÁ - 0:1
     
    12:21
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Vzápětí tak skóre bohužel otevírají starší finské hokejistky. Säkkinenová posunula zpět na modrou čáru ALEXIE REMESOVÉ, která se do puku opřela opravdu vší silou. Juřicová měla na chvilku zakrytý výhled a střela byla přesná, takže zapadla přesně do našeho bližšího růžku – 0:1. Asistence: Sara Säkkinenová, Niina Koukkulaová.
     
    11:42
    Přečíslení dvě na jednu pro Česko! Klára Hymlárová měla na levé straně Natálii Mlýnkovou, tu si ale hlídala soupeřka. Naše kapitánka tak sama vyjela do střelecké pozice, ale Pajarinenovou nepřekonala!
     
    11:03
    U finské střídačky zakombinovaly Anna Kotounová s Kateřinou Zrnovou, ale kotouč jim vypadl do středního pásma a tím naše aktuální snahy končí.
     
    10:36
    Rychlý vzorec po vhazování. Vozdecká posunula Zuzaně Martinů, ta střílela, ovšem gólmance puk nevypadl a dorážet tedy již nešlo.
     
    10:27
    Machalová od mantinelu našla na středovém kruhu Karolínu Hornickou. Ta se s tím nepárala, přejela modrou a donutila Pajarinenovou zasáhnout.
     
    09:47
    Ve skrumáži u české střídačky se poroučela na led Klára Hymlárová. Rozhodčí však aktérky hlasitě pobízela, aby pokračovaly ve hře, a nezapískala.
     
    09:05
    Finská dvacítka je zatím jednoznačně nebezpečnějším týmem. Po průniku do pásma se dokáže rychle dostat před naši branku.
     
    08:32
    Už se zdálo, že naše hráčky pokryjí pas na Kaitalaovou, ale ta se přece jenom k puku na brankovišti dostala. Juřicové pomohla ležící spoluhráčka.
     
    07:58
    Okamžitě po vhazování se do puku opřela Karppinenová. Vypadalo to, že Juřicová viděla až na poslední chvíli, ale i tak stačila zasáhnout.
     
    07:51
    Rozehrávající hokejistka českého týmu poslala puk o mantinel nepřesně, takže dojel až na zakázané uvolnění.
     
    06:45
    Mohlo být zle, po levé straně totiž našlápla znovu Koukkulaová a utelka českým obránkyním. Naštěstí svou střelou napálila jen tyčku!
     
    06:22
    Finkám se nyní vůbec nedaří rozehrávka, náš tým ji výtečně napadá.
     
    04:44
    Po vyhraném buly poslala puk na bránu od modré čáry Eliška Vozdecká, Hornická se ho snažila tečovat, ale skončil těsně vedle.
     
    03:52
    Hymlárová nejdřív hledala před brankou Mlýnkovou a moc nechybělo. Natálie Mlýnková pak znovu vybojovala kotouč, Klára Hymlárová s ním z pravé strany šikovně vyjela do střelecké pozice, ale Pajarinenová si pokus z úhlu pohlídala.
     
    02:54
    První vážná práce pro Juřicovou! Finky to sehrály velmi dobře a a mezi kruhy dostala nabito Koukkulaová. Do puku se opřela z první, ale naše brankářka zasáhla a nedovolila dorážku.
     
    01:58
    Kamppainenová byla v českém pásmu sama, a tak proti naší sestavě neměla nárok na úspěch.
     
    01:22
    Anna Kotounová vyhrála souboj u hrazení a rozehrála český útok, ale ten neměl dlouhého trvání. Poprvé naopak musela zasahovat i Karolína Juřicová proti střele od modré čáry.
     
    00:52
    Český tým se v prvním střídání dostal pod tlak, ale teď už se usadil v pásmu soupeřek. Gólmanku prověřila od hrazení Barbora Machalová.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou nastoupeny na modrých čarách.
     
    V české brance podle očekávání začne Karolína Juřicová. Kapitánské céčko stejně jako v Selbu patří Kláře Hymlárové, která znovu povede první útok a na křídlech bude mít Natálii Mlýnkovou s Terezou Karlecovou. Náš výběr má k dispozici čtyři útočné trojice a sedm obránkyň.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Juřicová (Štumbaurová) – Erbenová (A), Škrdlová, Martinů (A), Vozdecká, Cornová, Kotounová, Zachová – Karlecová, Hymlárová (C), Mlýnková – Dýcková, Hornická, Machalová – Exnerová, Zrnová, Matoušková – Lorencová, A. Halounová, S. Halounová. Trenér: Jan Fidrmuc.

    Finsko U20: Pajarinenová (Haapasaariová) – Antinmäkiová, Hietaharjuová, Ukkolaová, Savanderová, Remesová, Siiraová, Karppinenová – Jokikokková, Kaitalaová (C), Karjalainenová – Koukkulaová, Välikangasová (A), Säkkinenová (A) – Tuorilaová, Katajamäkiová, Haukijärviová – Kangasniemiová, Kemppainenová.

    Rozhodčí: Nurmiová – Ouriová, Maijalaová (všechny FIN).
     
    Pro českou reprezentaci jde o jednu z posledních zkoušek před lednovým mistrovstvím světa v Přerově a Zlíně. Trenéři nemají k dispozici hráčky ze zámoří (Jandová, Bucifalová, Neubauerová), výjimkou je jen Martina Exnerová, která prožije zápasovou premiéru v osmnáctce. Druhou takovou hráčkou je brankářka Eva Štumbaurová. Celkově náš mladý tým v této kategorii hlavně ještě sbírá zkušenosti.

    Můžeme se podívat i na soupisku finské dvacítky. Obranu tvoří výhradně hráčky ročníku 98, útok převážně 97. Do branky jsou připraveny loňská jednička z MS do 18 let Tiia Pajarinenová a také Janita Haapasaariová – jako jediná v týmu ročníku 96, ale zato bez větších mezinárodních zkušeností.

    Mezi hlavní tahounky týmu by měly patřit hráčky, které jsou doma právě v Kuortane. Vedle zmiňované gólmanky Pajarinenové například obránkyně Eve Savanderová a útočnice Sara Säkkinenová. Obě hrály na posledním MS v elitní finské formaci.
     
    Soupiska českého týmu:

    Brankářky:
    Eva Štumbaurová (Český Krumlov), Karolína Juřicová (Havlíčkův Brod).

    Obránkyně:
    Adéla Škrdlová (Třebíč), Magdalena Erbenová (Benátky nad Jizerou), Aneta Cornová (Litoměřice), Aneta Zachová (Kladno), Eliška Vozdecká (Kroměříž), Zuzana Martinů (Jihlava), Anna Kotounová (Tábor).

    Útočnice:
    Nikola Dýcková (Vlašim), Sandra Halounová, Alexandra Halounová (obě Plzeň), Martina Exnerová (Wyoming Seminary, USA), Veronika Lorencová (Klatovy), Klára Hymlárová (Opava), Natálie Mlýnková (Zlín), Barbora Machalová (Žďár nad Sázavou), Sabina Matoušková (Kladno), Tereza Karlecová (HC Krkonoše), Karolína Hornická (Liberec), Kateřina Zrnová (Kadaň).
     
    Rozpis turnaje čtyř v Kuortane:

    čtvrtek 6. října:
    13:00 Česko 18 – Finsko 20
    16:30 Finsko 18 – Norsko 18

    pátek 7. října:
    13:00 Finsko 18 – Česko 18
    16:30 Norsko 18 – Finsko 20

    sobota 8. října:
    09:00 Finsko 18 – Finsko 20
    12:30 Česko 18 – Norsko 18
     
    Kde že se to vůbec hraje? Městečko Kuortane leží na břehu stejnojmenného jezera, zhruba 300 kilometrů severně od Helsinek. Nachází se zde olympijské tréninkové centrum s všestranně vybaveným sportovním areálem včetně vysoké školy. Řada hokejistek našeho kádru tady není poprvé. Představila se zde totiž loni v listopadu s reprezentační patnáctkou.
     
    Příjemný čtvrteční den, po necelých třech týdnech vás znovu zdravím u onlajnů z ženského hokeje. Nadcházející tři dny budeme sledovat českou reprezentaci do 18 let na turnaji čtyř ve finském Kuortane. Svěřenkyně trenéra Jana Fidrmuce se postupně střetnou s domácími výběry do 20 let, do 18 let a následně také s výběrem Norska do 18 let, který bude na turnaji outsiderem.

     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 25. Karlecová (Mlýnková), 40. Hymlárová (Mlýnková) – 13. Remesová (Säkkinenová, Koukkulaová), 13. Tuorilaová (Katajamäkiová, Haukijärviová), 18. Karjalainenová (Remesová, Karppinenová), 19. Koukkulaová (Välikangasová, Savanderová), 31. Jokikokková, 32. Antinmäkiová (Haukijärviová), 60. Koukkulaová (Välikangasová)


    Česko: Juřicová (Štumbaurová) – Erbenová (A), Škrdlová, Martinů (A), Vozdecká, Cornová, Kotounová, Zachová – Karlecová, Hymlárová (C), Mlýnková – Dýcková, Hornická, Machalová – Exnerová, Zrnová, Matoušková – Lorencová, A. Halounová, S. Halounová. Trenér: Jan Fidrmuc.
    Finsko U20: Pajarinenová (Haapasaariová) – Antinmäkiová, Hietaharjuová, Ukkolaová, Savanderová, Remesová, Siiraová, Karppinenová – Jokikokková, Kaitalaová (C), Karjalainenová – Koukkulaová, Välikangasová (A), Säkkinenová (A) – Tuorilaová, Katajamäkiová, Haukijärviová – Kangasniemiová, Kemppainenová.

    Rozhodčí: Nurmiová – Ouriová, Maijalaová (všechny FIN).

    Diváci: 35
    bahis siteleri