Poprad – Lipt. Mikuláš 2:4 (kon.) | Banská Bystrica – Martin 6:2 (kon.) | Košice – Nové Zámky 0:1 (kon.)
Nitra – Trenčín 4:2 (kon.) | Žilina – Zvolen 6:4 (kon.)
konec
HK Poprad
2:4 (1:2, 0:2, 1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Neděle 16.10.2016, 16:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    Srdečne vás vítam pri sledovaní Tipsport ligy! Dnešný program 13. kola odštartuje podtatranské derby medzi HK Poprad a MHK 32 Liptovský Mikuláš. Duel sa začne už o 16:00. On-line prenos zo štadióna pre vás prinesie Lukáš R. Ovšonka.

    HK Poprad
    Z popradského tábora stále neprichádzajú pozitívne správy. Herná aj výsledková kríza u kamzíkov naďalej pretrváva. Odhliadnuc od slovenskej dvadsiatky patrí Popradčanom v tabuľke posledné 10. miesto so ziskom chabých 11 bodov a skóre 27:45. Hokejisti Popradu v riadnom hracom čase vyhrali iba len dva zápasy, a to s HK Orange 20 1:4 a s Novými Zámkami doma 2:1. Čo sa týka posledných zápasov, kamzíci podľahli po nájazdoch Košiciam 3:4, Martinu 3:5 a naposledy prehrali vonku s Banskou Bystricou 3:0. Vedenie HK Poprad istým spôsobom zareagovalo na pretrvávajúce trápenie sa. Zmluvu rozviazalo s obrancom Michailom Potechinom, do kádra pribudol z Nových Zámkov Jan Semorád, ktorý v Zámkoch nenaplnil očakávania trénerov a vedenia. Českého krídelníka poznajú diváci najmä z pôsobenia v HKM Zvolen. Sme teda zvedaví, čo táto zmenia prinesie a či budú nasledovať aj nejaké ďalšie čistky v kádri.

    MHK 32 Liptovský Mikuláš
    Konkurenčný podtatranský tím, ktorý sa do najvyššej súťaže po rokoch znovu vrátil, odštartoval sezónu na výbornú. Hokej na Liptove opäť pritiahol pozornosť divákov najmä vďaka stabilným a úspešným výkonom hráčov MHK. Liptáci naposledy doma zdolali lídra tabuľky z Košíc 3:1. Tento skvelý zápas videlo na štadióne 2 150 divákov. Mikuláš si aj vďaka tejto výhre upevnil 4. priečku v tabuľke, na konte má 22 bodov rovnako ako piaty Martin skóre 37:30. Pred zápasom s Košicami Mikuláš podľahol vonku Nitre 4:1, zdolal Žilinu 2:1 a Zvolen 4:1.

    Túto sezónu to bude druhé vzájomné stretnutie Popradu a Liptovského Mikuláša. V prvom zápase boli úspešnejší hokejisti Popradu, ktorí vonku zdolali súpera 2:3 po predĺžení. Za domácich sa presadili Rudolf Huna a Andrej Lištiak, za hostí skórovali Kroták, Lichanec a o víťazstve Popradu rozhodol gól Dávida Bondru.

    Sledujte spoločne s nami úvodný zápas 13. kola Tipsport ligy, ktorý prinesie určite zaujímavé podtatranské derby. Pekný športový zážitok!
    Odvezú si Liptáci z Popradu body?

    Organizuje sa aj výjazd fanúšikov hostí do Popradu!
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Šúrek (Pajpach) – Suchý (A), Kurali, Dinda, Fabian (A), Pokovič, Chaloupka, Cutting – Lapšanský, Mlynarovič, Zagrapan – Kroták (C), Ježek, Semorád – Bondra, Troliga, Lichanec – Štrauch, Paločko, Výhonský – Danielčak

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Križan (A. Nagy) – Mezovský (A), Šiška, Oravec, Stehlík, Kadlubiak, Moravčík, Bobček, Brezniak – Ru. Huna. Ro. Huna, Ri. Huna – Kriška (A), Matúš Sukeľ, Uram – Lištiak, Piatka, A. Laco – Števuliak, Stümpel (C), Kabáč

    Rozhodca: Dipietro, Müllner – Výleta, Vyšný.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Odznela štátna hymna a všetko je pripravené na začiatok stretnutia.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:20
    Popradčania od úvodných sekúnd hrajú dopredu. Kurali potiahol puk do pásma a z rohu klziska prihrával pred bránku Lapšanskému. Ten však puk nezachytil.
     
    00:43
    Do zakončenia po pravom krídle sa dostal Kroták, ktorý vyskúšal gólmana Križana bekhendovou prekvapivou strelou. Puk skončil na vyrážačke brankára hostí.
     
    01:15
    Domáci sú stále aktívni v útočnom pásme. Ďalšou strelou sa Križanovi prezentoval Štefan Fabian, ktorého delovka od modrej bola zblokovaná. Poprad ostáva v pásme.
     
    01:45
    Liptákom sa podarilo ísť dopredu až v tejto chvíli. Sukeľ posunul Kriškovi na os ihriska, ktorý prenechával na modrej Uramovi. Uram vnikol do pásma, ale hostia to neurobili najlepšie, keďže z toho vznikol tesný ofsajd.
     
    02:23
    Stümpel z rohu klziska hľadal pred bránkou nakorčuľovaného Kabáča, ktorý však prihrávku nespracoval.
     
    02:40
    Dopredu potom šli domáci. Paločko potiahol akciu po pravom krídle, bol už blízko brány, no ešte sa podelil o puk so Štrauchom, keďže prihrával pred bránkovisko. Prihrávku však už zachytili len hráči MHK.
     
    03:25
    Veľká šanca pre Poprad! Adam Lapšanský tvrdo príklepom vypálil od modrej čiary. Puk skončil na hornej žŕdke brány. Už odznela aj gólová siréna, no nakoniec rozhodca rozpažil ruky!
     
    04:20
    Už od úvodu sa hrá zaujímavý hokej, ktorý sa strieda zo strany na stranu. Mierne navrch majú hráči Popradu, ktorí sú predsa len aktívnejší smerom doperdu.
    Pohľad na plochu
     
    04:35
    O predošlom spornom momente napokon budú rozhodcovia rozprávať s videorozhodcom. Hlavný rozhodca, ktorý sem bol prizvaný zo zahraničia, Alessandro Dipietro, si už vypýtal slúchadlo.
     
    04:35
    Hlavní rozhodcovia nakoniec teda jasne potvrdili, že gól to naozaj nebol. Puk sa od brvna odrazil priamo do bránkoviska.
     
    05:52
    Kabáč ponúkol puk na hranicu ľavého kruhu Stehlíkovi, ktorý si ho pripravil následne na strelu s náprahom. Jeho pokus Šúrek bezpečne zlikvidoval betónmi.
     
    06:08
    Domáci budú hrať v oslabení. Dve minúty za vrazenie dostáva Jozef Danielčak.
     
    06:34
    Domácim sa podarilo vyhrať buly v obrannom pásme. Do útoku sa následne dostal Lichanec, ktorý sa natlačil až pred Križana, ale gól z ťažkej pozície nedal.
     
    06:55
    Popradčania si situáciu urobili zložitejšou. Ľubomír Dinda si po svojej chybe odsedí dve minúty za hákovanie.
     
    07:17
    Po postunom útoku od Križana získali hostia útočné pásmo. Na gólmana Šúreka vyslal strelu z kategórie propagačných Stehlík. Domáci brankár ju s prehľadom zachytil v lapačke.
     
    07:49
    Obrovské šťastie pre Šúreka! Od modrej vypálil Stehlík. Jeho strelu gólman Popradu vyrazil smerom na pravú stranu, kde už stál Jozef Stümpel, no nepodarilo sa mu skackajúci puk doraziť do prázdnej časti brány!
     
    08:53
    Mezovský urobil malinkú chybičku. Puk mu po spracovaní prihrávky preskočil cez hokejku a skončil už v strednom pásme. Následne Liptáci zaznamenali ofsajd a boli vykázaní až do vlastnej obrannej tretiny, kde sa bude vhadzovať.
     
    09:09
    Poprad už v tejto chvíli hrá v plnom počte. Adam Lapšanský nabral rýchlosť po pravom krídle, naľavo sa mu ukazoval Bondra, no rozhodol sa pre strelu. Mieril tesne vedľa.
     
    09:25
    Poprad dal gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia! Rozohrávka obrancovi Mikuláša nevyšla dôkladne. Spoza brány prihral do medzikružia presne na hokejku MAREKA ZAGRAPANA, ktorý následne si to namieril k bráne a trafil perfektne ponad vyrážačku brankára Križana!
    Asistencia je napokon pripísaná aj Adamovi Lapšanskému.
    09:25 ZAGRAPAN - 1:0
     
    10:45
    Od modrej čiary na opačnej strane strieľal Mezovský. Hostia sa snažili okamžite preveriť Šúreka, ktorý by sa po prípadnom upokojujúcom góle uvoľnil a mohol by pochybiť.
     
    11:08
    Ďalšia príležitosť pre Poprad. Ježek potiahol akciu po pravom krídle a vystrelil z kruhu mieriac skvelo na pravý Križanov betón. Ten puk vyrazil, Kroták dorážať z prvej nedokázal, ale potom sa príležitosť naskytla Semorádovi, ktorý trafil tesne mimo brány.
     
    11:15
    Jan Semorád svojmu novému tímu však vzápätí nepomohol. Fauloval a dostáva trest za hákovanie.
     
    13:06
    Liptovský Mikuláš vo svojej presilovke veľa toho nevymyslel. Domáci držali súpera na dištanc a ani v závere svojho oslabenia mu veľa nedovoľujú.
     
    13:28
    Arne Kroták sa dostal do príležitosti, keď si na osi ihriska v útočnom pásme spracoval prihrávku a strieľal. Križan musel vytiahnuť jeden zo svojich úspešných zákrokov.
     
    13:44
    Je tu možnosť prvej presilovky pre Poprad. Michalovi Kabáčovi jeden z dvojice hlavných rozhodcov nadelil dve minúty za hákovanie.
     
    15:11
    Popradčania si prihrali po kružnici. Od Paločka, cez Krotáka a Fabian až k Semorádovi na ľavý kruh. Jeho delovku už vyrazil gólman Križan betónom.
     
    15:38
    Puk sa síce nachádzal aj v ďalších sekundách presilovky v obrannom pásme Mikuláša, no Liptákom sa ho podarilo držať v rohoch a neprepustiť ho Popradčanom.
     
    16:15
    Kabáčov pokus z pravého kruhu skončil na vyrážačke brankára Šúreka, ktorý si pripísal úspešný zákrok.
     
    16:44
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia vyrovnávajú stav stretnutia gólom po nečakanom priebehu akcie! Po buly v útočnom pásme sa hráči bili o puk, napokon sa puk dostal na RICHARDA HUNU, ktorého okamžité prízemné zakončenie prepadlo Šúrekovi pomedzi akúsi medzierku pri betóne a tyčke!
    Bez asistencie.
    16:44 Ri. HUNA - 1:1
     
    17:37
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia v priebehu niekoľkých sekúnd získavajú vedenie v zápase! Liptákom sa podarilo získať puk v útočnom pásme, na hokejku ho potom dostal MAREK URAM, ktorého strela spomedzi kruhov prepadla Šúrekovi!
    Asistencia: Martin Kriška.
    17:37 URAM - 1:2
     
    18:23
    Fabian napriek svojmu nízkemu vzrastu šiel do súboja s Kabáčom, ktorého napokon držal na dištanc a nedovolil mu dostať sa k puku.
     
    19:11
    Rudolf Huna si zapamätal, kde urobil Šúrek chybu počas prvého inkasovaného gólu. Tentokrát ho však strelou do voľného miesta pri žrdi neprekvapil. Mieril iba do bočnej siete.
     
    19:40
    Suchého ľahké nahodenie od modrej čiary nepríjemne presvišťalo popred bránkovisko. Snažili sa ho tečovať Lapšanský so Zagrapanom, ale ani jeden z nich úspešný nebol.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Úvodná tretina bola hokejovo naozaj zaujímavá a získala si divákov. Do vedenia šli po góle Zagrapana z 10. minúty domáci. Hostia však v poslednej päťminútovke stretnutia dokázali skóre otočiť vďaka úspešným zásahom Richarda Hunu a Urama. Stav je teda 1:2 v prospech Liptovského Mikuláša.
    Druhá tretina sa začína približne o 16:52.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:22
    Zagrapan potiahol puk až do útočného pásma k zadnému mantinelu. Tam ho atakoval Šiška, ktorý však na trestnú lavicu za zákrok nepôjde.
     
    20:58
    Uram vyzeral byť nebezpečný s pukom v útočnej tretine. Po svojej nie veľmi úspešnej akcii ešte prihrávkou hľadal spoluhráča, ale tento ťah tiež nebol úspešný.
     
    21:41
    Popradčania sa dostali do prečíslenia troch proti dvom. Bondra ho riešil prihrávkou pred bránku, kde číhal Chaloupka, no vystreliť sa mu už nepodarilo.
     
    22:24
    Domáci neúspešne rozohrali svoju akciu. Prihrávka bola nepresná a po odpískanom zakázanom uvoľnení sa bude vhadzovať pred Nagyom.
     
    22:40
    Suchý posunul Lapšanskému puk späť na ľavý kruh. Lapšanský následne otestoval Nagya, ktorý puk bezpečne zachytil do lapačky.
     
    23:18
    Suchý prihrávkou z obranného pásma kohosi hľadal na útočnej modrej, ale prihrávku nik nezachytil. Prišiel si po ňu až gólman Nagy.
     
    24:06
    Uramovi sa pred bránkou ukazoval Sukeľ, už mal pripravenú aj hokejku na ľade, no Šúrek si dal pozor, situáciu sledoval. Prihrávka na Sukeľa však napokon ani neprešla.
     
    24:41
    Po strele Rudolfa Hunu sa k teču snažil dostať Andrej Laco, ktorý si to namieril priamo k bránke. Šúrek bol sebavedomý a puk okamžite zastavil vo výstroji.
     
    25:40
    Arne Kroták podnikol zaujímavý útočný výpad. Otočkou sa uvoľnil proti obrancovi súpera a bekhendom poslal puk na bránu. Nagy strelu videl a zachytil ju bezpečne v lapačke.
     
    26:33
    Arne Kroták je zjavne pri chuti a tento raz sa gólmanovi MHK pripomenul tvrdou delovkou spoza pravého kruhu. Tá však bola zblokovaná.
     
    27:12
    Kriškova krížna prihrávka cez bránkovisko napokon prenikla k Uramovi, ale ten napokon puk zasiahol len do bočnej siete.
     
    27:19
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci zvyšujú svoje vedenie v tomto stretnutí! Po predchádzajúcej Uramovej strele posunul Uram puk do opačného rohu Kriškovi, ktorý ho prihral pred bránku MATÚŠOVI SUKEĽOVI a jeho strela z prvej už skončila v Šúrekovej bráne!
    Asistencie: Martin Kriška, Marek Uram.
    27:19 SUKEĽ - 1:3
     
    28:12
    Števuliak prihrávkou na ľavú stranu vysunul dopredu Michala Kabáča, ktorý strieľal z kruhu, no jeho zakončenie šlo vedľa brány.
     
    28:31
    Ďalšia príležitosť pre Mikuláš, ktorý má momentálne dobrú fázu v zápase! Števuliakovu strelu z ľavého kruhu Šúrek síce vyrazil, ale len pred seba, kde číhal Kabáč a dorážal. Šúrek aj na ďalšíkrát úspešne zasiahol.
     
    29:12
    Popradčania vyhrali buly v útočnom pásme. Zagrapan posunul puk na modrú Suchému, ktorý pálil od modrej, ale len priamo do stredu tela gólmana Nagya.
     
    29:52
    Domáci si mierne nerozumeli v rozohrávke, puk v pásme získal Uram, vytvoril si pozíciu na strelu v medzikruží a pálil. Šúrek mal pripravený svoj betón.
     
    30:16
    Azda prvé vylúčenie v druhej tretine. Na dve minúty za vrazenie odchádza Andrej Lištiak.
     
    31:16
    Paločko stratil puk pri zadnom mantineli, Troliga ho poslal po mantineli na opačnú stranu, no dostal sa k nemu iba hráč Mikuláša, ktorý potom vyhodil puk.
     
    32:14
    Suchého strelu od modrej mierne pozastavil Uram a strela sa vďaka tomu paradoxne stala ešte problémovejšou pre Nagya. Gólman Liptákov si však napokon dal veľký pozor.
     
    32:54
    Popradčania urobili chybu v striedaní a musia pykať. Dve minúty za príliš veľa hráčov na ľade si odsedí Paločko.
     
    33:09
    Števuliak si na modrej všimol uvoľneného Róberta Hunu pred bránkou, ktorému poslal puk a Huna ju len mierne tečoval. Šúrek ostal pozorný.
     
    34:18
    Priamočiary pohyb na bránu predviedol Sukeľ, ktorého už periférne videl Uram, naservíroval mu pred bránu, ale Šúrek bol napokon pri puku ako prvý.
     
    35:00
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci ešte zlepšujú svoj náskok. Kriška z rohu klziska videl približujúceho sa JOZEFA STUMPELA pred bránku. Poslal mu úplne presný puk a Stümpel z prvej prekonal Šúreka, ktorý sa márne presúval, ale strelu nezastavil. Pekná akcia dvoch hráčov, ktorí sa skvelo videli na ploche.
    Asistencia: Martin Kriška.
    35:00 STÜMPEL - 1:4
     
    35:47
    Ježek vyšiel s pukom z rohu klziska až na modrú, odkiaľ poslal priamo puk na bránu. Nagy strelu bezpečne vyrazil betónmi.
     
    36:07
    Poprad si zahrá presilovku. Jozef Stümpel strelil gól a následne odchádza na trestnú lavicu za nedovolené bránenie.
     
    36:39
    Zagrapan zachytil kostrbatú prihrávku od Lichanca a posunul ho na pravý kruh Lapšanskému, ktorý švihom trafil ľavú žrď!
     
    37:23
    Jan Semorád vyrazil dopredu po pravom krídle a preveril vyrážačku gólmana Nagya, ktorý ju použil správne na to, aby ňou vyrazil puk na ochrannú sieť.
     
    37:52
    Krásna akcia hostí! Šúrek prihral zle. Rozohral na modrú čiaru presne na hokejku Krišku, ktorý posunul na pravý kruh Sukeľovi. Kriška šiel medzi kruhy, počkal si na prihrávku od Sukeľa a pálil. Strela letela vedľa Šúrekovej bránky.
     
    39:07
    Lapšanský vyrazil dopredu po ľavom krídle a dostal sa k strele. Jeho zakončenie z kruhu skončilo na Nagyovi, ktorý bezpečne vyrazil.
     
    39:31
    Spolupráca dvojičky z prvého útoku takmer zafungovala. Zagrapan spoza bránky našiel Lapšanského voľného pred bránkou, ktorý však z prvej trafil len presne do stredu tela Nagya.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V prostrednej časti hry Mikuláš hral lepší hokej, ktorý sa odrazil na dvoch strelených góloch. V 28. minúte skóroval Sukeľ a na aktuálnych 1:4 upravil Stümpel.
    Čaká nás tretia tretina, ktorá začne približne o 17:45.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:57
    Semorád potiahol akciu Popradu smerom do útočného pásma. Tam si však nerozumel s Krotákom a dopredu mohli ísť hostia.
     
    41:50
    Štrauch vystrelil z ľavého kruhu. Puk však letel vedľa Nagyovej bránky.
     
    42:44
    Veľká šanca pre Poprad! Suchý od modrej čiary posunul puk na pravý kruh Zagrapanovi, ktorý našiel ešte krížnou prihrávkou pred bránkovisko Mlynaroviča. Jeho zakončenie mierilo vedľa!
     
    43:40
    Poprad dal gól!
    Domáci to predsa len ešte nevzdávajú a aktuálne strieľajú dôležitý gól, ktorý pre nich môže znamenať prípadný návrat do zápasu! Kroták z pravého kruhu posunul smerom na stred JANOVI SEMORÁDOVI. Jeho zakončenie šlo popod Nagyov betón!
    Asistencie: Arne Kroták, Ľubomír Dinda.
    43:40 SEMORÁD - 2:4
     
    44:15
    Zbytočná chyba domácich. Hráčska lavica Popradu dostáva trest za príliš veľa hráčov na ploche. Odsedí si to Štrauch.
     
    44:39
    Zagrapan vysunul Lapšanského do obrovskej tutovky. Lapšanský šiel sám na bránku, no prepálil ju!
     
    45:19
    Stehlík od modrej vypálil na Nagya, ktorý vyrazil pred seba. Odtiaľ sa snažil ešte dorážať Sukeľ, no puk nepríjemne skackal a nebolo možné ho poriadne zasiahnuť.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 162 divákov.
     
    46:17
    Odrazený puk z ľadu nepríjemne na striedačke zasiahol dvojku Popradu gólmana Pajpacha, ktorý musí byť ošetrený. Je už v opatere tímového lekára.
     
    46:43
    Oravec tvrdo vypálil od modrej čiary. Šúrek strelu vyrazil do vzduchu a puk sa následne vymrštil do vzduchu a už to vyzeralo, že prepadne do bránky. Šúrek však stihol pohotovo reagovať a vyrážačkou odstrániť puk.
     
    48:05
    Peter Lichanec predviedol akciu, ktorá aj zaujala domácich priaznivcov. Odpútal sa v útočnom pásme od mantinelu, namieril si to na stred a vystrelil. Puk skončil v moci gólmana Adama Nagya.
     
    49:02
    Kriška sa vysunul do útoku po ľavom krídle a následne preveril pripravenosť gólmana Šúreka. Popradský brankár bezpečne puk zastavil na hrudi.
     
    50:33
    Suchý nepríjemne nahodil puk od modrej čiary smerom na Nagya, pred ktorým úradoval aj Lichanec a tečoval jeho strelu, no Liptáci podržali svojho gólmana a neinkasovali.
     
    51:32
    Igor Bobček si nakorčuľoval pred bránku, následne aj dostal adekvátnu prihrávku a strieľal. Šúrek zakončenie vychytal.
     
    52:43
    Domácim tentokrát nevyšla rozohrávka. Rozhodcovia právoplatne odpískali zakázané uvoľnenie, vhadzovať sa bude pred Šúrekom.
     
    53:23
    Domáci stále viac a viac vyvíjajú ofenzívnu silu. Liptáci však pozorne bránia stredné pásmo a často zachytia akciu domácich už v jej zárodku.
     
    54:52
    Chaloupkovi sa v strednom pásme ukazoval Bondra. Bol však príliš nápadný a Liptáci ich možnú spoluprácu okamžite odhadli.
     
    55:52
    Fabian si spracoval prihrávku na ľavom kruhu, dostal sa medzi kruhy a vystrelil. Puk skončil na výstroji Adama Nagya.
     
    57:20
    Števuliak sa snažil získať puk pri mantineli v strednom pásme. Domáci však voli dôraznejší a získali ho, no potom bola odpískaná prihrávka rukou.
     
    57:36
    Nádeje pre Poprad sú už pravdepodobne úplne zažehnané. Petr Chaloupka fauloval a odchádza na dve minúty za seknutie.
     
    58:56
    Liptáci aktuálne držia puk bezpečne za bránkou a už si zápas len vychutnávajú.
     
    Koniec zápasu.
     
    V poslednej dvadsaťminútovke domáci ešte skorigovali stav na konečných 2:4. O posledný gól v zápase sa postaral Semorád. Mikuláš predviedol v podstate suverénny výkon, domáci však tiež ukázali peknú hru po dlhom čase.
    Vychutnajte si teda zvyšné duely Tipsport ligy.

    Prajem vám ešte pekný večer. (18:17:31)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 10. Zagrapan (Lapšanský), 44. Semorád (Kroták, Dinda) – 17. Ri. Huna, 18. Uram (Kriška), 28. Sukeľ (Kriška, Uram), 35. Stümpel (Kriška)


    HK Poprad: Šúrek (Pajpach) – Suchý (A), Kurali, Dinda, Fabian (A), Pokovič, Chaloupka, Cutting – Lapšanský, Mlynarovič, Zagrapan – Kroták (C), Ježek, Semorád – Bondra, Troliga, Lichanec – Štrauch, Paločko, Výhonský – Danielčak
    HK 32 Liptovský Mikuláš: A. Nagy (Križan) – Mezovský (A), Šiška, Oravec, Stehlík, Kadlubiak, Moravčík, Bobček, Brezniak – Ru. Huna. Ro. Huna, Ri. Huna – Kriška (A), Matúš Sukeľ, Uram – Lištiak, Piatka, A. Laco – Števuliak, Stümpel (C), Kabáč

    Rozhodčí: Dipietro, Müllner – Výleta, Vyšný

    Diváci: 1 162
    bahis siteleri