Vítkovice – Sparta 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 4:2 (kon.) | Plzeň – Liberec 0:5 (kon.)
Litvínov – Olomouc 3:2 (1:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:1 (kon.) | Pardubice – Třinec 0:4 (kon.)
K. Vary – Chomutov 4:3 (po pr.)
konec
HC Dynamo Pardubice
0:4 (0:1, 0:0, 0:3)
HC Oceláři Třinec
Pátek 21.10.2016, 18:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:16 Kamil KREPS - 0:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je definitivně rozhodnuto. Vladimír Dravecký vybojoval puk v obranném pásmu, následně jej nahodil do toho útočného a KAMIL KREPS z ostrého úhlu přibil poslední hřebíček do pardubické rakve. Asistence: Vladimír Dravecký.
    48:34 Martin ADAMSKÝ - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    48:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec vede už o tři branky! Odražený puk se dostal k na modré čáře stojícímu MARTINU ADAMSKÉMU, který se trefil přesně do levého horního rohu pardubické brány. Bez asistence.
    45:37 Daniel RÁKOS - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    45:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ovčačíkovo vyloučení nakonec Oceláři trestají! V přesilovce se totiž na modré čáře ke kotouči dostal Martin Růžička, jeho přízemní pokus od modré před Maxwellem tečoval DANIEL RÁKOS a kotouč z posledních sil prošel pod betonem až za brankovou čáru. Asistence: Martin Růžička a Jakub Petružálek.
    04:42 Jiří POLANSKÝ - 0:1
     
    04:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí se dostávají tři vteřiny před koncem hry 4 na 4 do vedení! Hrabalovu střelu vyrazil Maxwell lapačkou pouze nad sebe a puk se poté snesl k čepeli JIŘÍMU POLANSKÉMU, který jej dorazil do odkryté brány. Asistence: Josef Hrabal, Erik Hrňa.
    Marken.cz

    Marek Votke

    Robert Novotný

    Branky a nahrávky: 5. Polanský (Hrabal, Hrňa), 46. Rákos (Martin Růžička, Petružálek), 49. Adamský, 60. Kreps (Dravecký)


    HC Dynamo Pardubice: Maxwell (Klouček) – Čáslava, Ščotka, Bokroš, Novák, Ovčačík, Leduc – P. Sýkora, Redenbach, Hubáček – Mallet, Nahodil, Rolinek – Bárta, Tomášek, H. Zohorna – Panna, T. Kaut, Poulíček.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Roth, Linhart, Hrabal, M. Doudera, Nosek, L. Galvas, Jank, L. Doudera – Martin Růžička, Marosz, Petružálek – Dravecký, Kreps, Rákos – Irgl, Polanský, Adamský – Hrňa, Špirko, Jašek.

    Rozhodčí: Hradil, Úlehla – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 6 758
    bahis siteleri