Vladivostok – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Kunlun – Magnitogorsk 1:5 (kon.) | Minsk – Soči 5:2 (kon.)
Záhřeb – Toljatti 3:2 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
3:2 (0:0, 2:0, 1:2)
Lada Toljatti
Neděle 23.10.2016, 17:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:33 Brandon MCMILLAN - 3:2
     
    50:33
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení, krásnou střelou zápěstím z mezikruží se prosazuje BRANDON MCMILLAN. Asistence: Francis Paré a Blake Parlett.
    44:35 Stanislav BOČAROV - 2:2
     
    44:35
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Vasilij Strelcov vyslal do brejku při vlastním oslabení STANISLAVA BOČAROVA, který si elegantně dokázal poradit s domácím brankářem. Oba týmy se dokázaly prosadit při vlastní početní nevýhodě. Asistence: Vasilij Strelcov.
    42:47 Vasilij STRELCOV - 2:1
     
    42:47
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Po krásné samostatné akci se prosazuje střelou do horní části banky VASILEJ STRELCOV. Drew MacIntyre nedokázal kotouč zastavit. Bez asistence.
    37:31 Alexandre GIROUX - 2:0
     
    37:31
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Tentokrát se domácí trefují v přesilové hře a vedou o dvě branky. Krásnou střelou pod horní tyčku se prezentuje ALEXANDRE GIROUX. Ilja Ježov se snažil, ale na kotouč nedosáhl. Asistence: Colby Genoway, Mark Katic.
    35:56 Tomáš MERTL - 1:0
     
    35:56
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Gól v oslabení otevírá brankový účet zápasu. Brandon McMillan vyslal do brejku TOMÁŠE MERTA, který si počkal na první pohyb brankáře, naznačil střelu. Kotouč si stáhl a pohodlně zasunul puk za brankovou čáru. Domácí vedou 1:0. Asistence: Brandon McMillan.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 36. Mertl (McMillan), 38. A. Giroux (Co. Genoway, Katic) (TS), 51. McMillan (Paré, Parlett) – 43. V. Strelcov, 45. Bočarov (V. Strelcov)


    Medveščak Záhřeb: MacIntyre (Gajdučenko) – Parlett, Morrisonn, T. Larkin, D. Smith, J. Krejčík, Bezina, Sauve, Perkovich – Mertl, Co. Genoway, Lessio – Paré, Hedberg, McMillan – Katic, A. Giroux, Bolduc – Glumac.
    Lada Toljatti: I. Ježov (Masalskis) – Sotnieks, Korjagin, A. Bolšakov, Maleňkich, Kostromitin, Aronson, Gurkin – Filatov, A. Ivanov, Bumagin – Bělousov, Šenfeld, V. Komarov – Achmetov, Rybin, Zernov – Bočarov, A. Strelcov, V. Strelcov.

    Rozhodčí: Komarov, Lavrentjev – Misjur, Pavej
    bahis siteleri