NY Islanders – Calgary 2:1 (po pr.) | St. Louis – Dallas 4:3 (po pr.)
po prodl.
New York Islanders
2:1 (1:0, 0:0, 0:1 - 1:0)
Calgary Flames
Úterý 29.11.2016, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká stopa v utkání

    Michael Frolík (CGY) 0+0, 1 střela, čas na ledě 18:06 (03:49:18)
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Thomas Hickey (NYI) 1+0
    2. John Tavares (NYI) 1+0
    3. Thomas Greiss (NYI) 25 zák., 1 gól, 96,2%
     
    Statistiky: Střely na bránu: 27-26; Zablokované střely: 13-11; Vhazování: 64%-36%; Hity: 20-18; Přesilové hry: 0/4-0/1; Trestné minuty: 2-8.
    Calgary Flames sice prohrálo v Barclays Center, během nejdelšího tripu letošní sezóny NHL ale získalo 7 z 12 bodů.

     
    Sean Monahan odpověděl v Barclays Center v úvodu třetí třetiny na úvodní branku Johna Tavarese a posla utkání do prodloužení, které po necelých dvou minutách rozhodl svým druhým gólem v letošní sezóně NHL Thomas Hickey. Konečný výsledek. New York Islanders 2 Calgary Flames 1 po prodloužení.
     
    Konec zápasu.
    61:53 Thomas HICKEY - 2:1
     
    61:53
    Islanders právě vstřelili branku!
    John Tavares udělal na vrcholu levého kruhu pro vhazování nádhernou otočku a poté bekhendem nahodil puk před bránu, kde THOMAS HICKEY skvělou tečí zády k bráně usměrnil puk mezi tělem a pravou rukou Briana Elliotta do brány. Prodloužení je u konce a Islanders vítězí 2:1! Asistence: John Tavares a Shane Prince.
     
    61:03
    Jason Chimera nabral obrovskou rychlost, jeho následná střela ale zamířila mimo! Domácí mohli rozhodnout, bývalý útočník Washingtonu ale pálil mimo a Brian Elliott zasahovat nemusel.
     
    60:45
    Vypadalo to, že se bude vylučovat kvůli nedovolenému bránění, nakonec se ale pískala přihrávka rukou. Stále se hraje ve hře 3 na 3.
     
    60:09
    V Barclays Center začalo prodloužení, a pokud v něm nepadne gól, o osudu utkání rozhodnou nájezdy.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Sean Monahan ve třetí třetině odpověděl na úvodní branku Johna Tavarese z úvodní části a poslal utkání do prodloužení. Oba hráči vstřelil letos 6. gól. Skóre po třetí třetině. New York Islanders 1 Calgary Flames 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:00
    Do konce normální hrací doby zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:55
    Nick Leddy mohl minutu a pět sekund před koncem normální hrací doby rozhodnout, Brian Elliott ale předvedl skvělý zákrok a uchránil Calgary od pohromy!
     
    58:15
    Johnny Boychuk tvrdě vypálil, jeho následná střela ale byla nepřesná a skončila na ochranném skle za bránou.
     
    57:10
    Vyloučený Dougie Hamilton je zpět na ledě a Calgary zásluhou agresivní hry zvládlo oslabení v důležité chvíli skvěle. Do konce utkání zbývají necelé 3 minuty.
     
    56:47
    Hra se přelévá ze strany na stranu, navzdory tomu, že New York Islanders hraje v početní převaze.
     
    55:09
    Dougie Hamilton podrazil Shana Prince a Islanders si v závěru utkání zahrají čtvrtou přesilovou hru.
     
    54:32
    Do konce utkání zbývá odehrát necelých šest minut a New York Islanders hraje s Calgary po vyrovnávací brance Seana Monahana, který odpověděl na úvodní gól zápasu z hole JohnaTavarese, 1:1.
     
    53:45
    Jason Chimera se pokusil vrátit Islanders zpět do vedení bekhendovou střelou, která skončila na výstroji Briana Elliotta. Vypadá to, že se dočkáme prodloužení.
     
    52:48
    Johnny Boychuk po několikáté v zápase napřáhl k prudké střele, kterou tentokrát zablokoval Dougie Hamilton.
     
    51:47
    Shane Prince nabral po krásné kolmé přihrávce za obranu obrovskou rychlost a po pláchnutí trojici hráčů Calgary se dostal do samostatného úniku, který chtěl zakončit střelou nad pravé rameno Brianna Elliotta, brankář Flames ale skvěle zasáhl vyrážečkou a puk vyrazil mimo!
     
    51:04
    Střelci dnešního utkání v Barclays Center John Tavares a Sean Monahan vstřelili v letošní sezóně svůj 6. gól.
     
    50:05
    Matt Stajan nabral rychlost a na pravém křídle vypálil od mantinelu, Thomas Greiss jeho pokus ukryl ve svém náručí a po podržení puku ho k dorážce nepustil.
     
    49:36
    Michael Frolík utrpěl tržnou ránu obočí a je na střídačce Calgary Flames ošetřován.
     
    48:10
    Troy Brouwer zasáhl v blízkosti pravé tyče své brány holí po přerušení hry a zásahu Briana Elliotta do tváře Anderse Leeho, rozhodčí se ale vylučovat nerozhodli.
     
    47:08
    Mark Giordano na pravém křídle v blízkosti modré čáry napřáhl k nebezpečné střele s příklepem, která mířila pod horní tyč, Thomas Greiss do ní ale dokázal skvěle sáhnout lapačkou a vyrazil ji do ochranné sítě! Parádní zákrok.
     
    46:36
    Flames se pokusili zápas rychle otočit, následná střela ale skončila v lapačce připraveného Thomase Greisse.
    45:51 Sean MONAHAN - 1:1
     
    45:51
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Kris Versteeg sice po nadějném přečíslení dva na jednoho nedokázal najít ze druhé vlny najíždějícího spoluhráče, na levém křídle ale vzápětí přiťukl puk SEANOVI MONAHANOVI, který z kruhu pro vhazování nad pravým ramenem Thomase Greisse zamířil bez přípravy tvrdou střelou bez přípravy do bližšího levého horního rohu brány. Calgary srovnalo krok – 1:1! Asistence: Kris Versteeg a Deryk Engelland.
     
    45:12
    Islanders si během dnešního zápasu zahrály tři přesilové hry, z nichž dvě přišly ve druhé třetině, ani jednu z nich ale nevyužili.
     
    44:53
    Michael Frolík se dostal mezi kruhy pro vhazování ke střele, kterou zablokoval Calvin de Haan, a s jeho druhým pokusem si poradil Thomas Greiss.
     
    44:31
    Micheal Ferland na pravém křídle z ostrého úhlu nahodil puk před bránu a Thomas Greiss s mírnými potížemi dokázal horký brambor zastavit.
     
    43:47
    Zápas je nyní plynulý a puk se přelévá ze strany na stranu, zatím ovšem bez nějaké slibné šance nebo střely na jedné nebo opačné straně.
     
    42:50
    Závěrečná třetina začíná být trochu svázána taktikou a je jasné, že nikdo nechce udělat zbytečnou chybu. Islanders nechtějí ztratit vedení, zatímco Flames inkasovat druhý gól.
     
    41:46
    Hra je ve třetí třetině hodně přerušována a Islanders během patnácti sekund podruhé vyhodili puk na zakázané uvolnění, tentokrát podél střídaček.
     
    41:31
    Islanders se nepodařilo rozehrát a puk zamířil podél hrazení na zakázané uvolnění, vhazuje se před bránou Thomase Greisse, který je stále bezchybný.
     
    41:13
    Flames vytvořili před bránou Thomase Greisse závar, po kterém se začali pošťuchovat Andrew Ladd a Matthew Tkachuk, k bitce ale nakonec nedošlo.
     
    41:04
    Brian Elliott přišel do Calgary Flames v červnu ze St. Louis Louis, v jehož dresu chytal velice dobře.
     
    40:28
    A vzápětí přišel další zákrok Briana Elliotta. Brankář Calgary byl připraven a v pohodě ukryl puk v lapačce.
     
    40:24
    Johnny Boychuk po několikáté v zápase mezi pravým kruhem pro vhazování a útočnou modrou čárou napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, jeho poslední pokus ale zamířil pouze doprostřed brány, kde ho ztlumil po rychlém zakleknutí Brian Elliott.
     
    Vstupujeme do závěrečné části utkání a skóre se ve druhé třetině i přes velké množství šancí nezměnilo. Islanders vedou zásluhou Johna Tavarese nad Calgary 1:0.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 19-15; Zablokované střely: 7-5; Vhazování: 65%-35%; Hity: 15-16; Přesilové hry: 0/3-0/1; Trestné min.: 2-6.
     
    Třetí třetina začne přibližně ve 2:53.
    Ústřední postavy utkání v Barclays Center. John Tavares otevřel skóre a Thomas Greiss zamkl bránu na sto západů.

     
    Anders Lee měl ve druhé části minimálně dvě slibné brankové příležitosti, jenže ani jednu z nich neproměnil, stejně jako na opačné straně Michael Ferland, který v největší šanci Calgary napálil puk do lapačky skvělého Thomase Greisse. V Barclays Center v New Yorku hrají klíčovou roli brankáři a vývoj zápasu stále určuje jediný gól, o který se v první části postaral po Baileyově přihrávce John Tavares. Skóre po druhé třetině. New York Islanders 1 Calgary Flames 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:15
    Micheal Ferland si v pravém kruhu pro vhazování krásně stáhl puk po přihrávce, která mu mířila na paty, do jízdy a v blízkosti pravé tyče se snažil zamířit mezi betony Thomase Greisse, brankář Islanders šel ale rychle do kolen a kotouč ukryl ve svém náručí!
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    38:00
    Andrew Ladd se po vypršení přesilové hry krásně protáhl na levém křídle mezi dvěma protihráči a z ostrého úhlu hledal před bránou Joshe Baileyho, těsně před útočníkem Islanders ale přikryl puk na ledě lapačkou pozorný Brian Elliott!
     
    37:26
    Anders Lee vzápětí tvrdě vypálil na pravém křídle z ostrého úhlu a Brian Elliott jeho pokus vyrazil hrudí za bránu.
     
    36:29
    John Tavares z levého křídla nahodil puk před bránu, kde se jeho nahození od modré čáry pokoušel tečovat mezi betony Briana Elliotta Anders Lee, brankář Calgary ale skvěle zasáhl a kotouč ukryl ve své výstroji!
     
    36:18
    Anders Lee se pokusil rychle využít přesilovou hru, jeho střela ale zamířila do náruče Briana Elliotta, který si připsal snadný zákrok.
     
    35:52
    Deryk Engelland si v rohu obranného pásma vyšlápl na Shana Prince a levým ramenem ho udeřil do hlavy. Jasné dvě minuty za faul loktem.
     
    35:28
    Z levého kruhu pro vhazování vzápětí zkoušel vyrovnat pěknou střelou Alex Chiasson, Thomas Greiss ale v rychlém sledu podruhé dobře zasáhl a puk ukryl ve své lapačce!
     
    35:19
    Matt Stajan se z ničeho nic ocitl za obranou Islanders a řítil se do samostatného úniku, který mezi kruhy pro vhazování zakončil střelou mířící do pravého horního rohu brány, Thomas Greiss ale skvěle zasáhl a levým ramenem jeho pokus vyrazil!
     
    34:17
    Andrew Ladd nádhernou kolmou přihrávkou našel na pravém křídle rozjetého Cala Clutterbucka, který z ostrého úhlu mířil pod horní tyč, Brian Elliott ale jeho pokus vyrazil za svou bránu.
     
    33:44
    Flames vyrazili po pravé straně ledové plochy na steč a jejich akci zastavilo postavení mimo hru.
     
    32:29
    Sam Bennett se ocitl před bránou po zablokované střele svého spoluhráče ve slibné šanci, jenže puk napálil pouze do hrudi skvěle chytajícího brankáře Thomase Greisse!
     
    31:53
    Thomas Hickey se natahoval v levém kruhu pro vhazování po puku a chystal se pálit do odkryté části brány, jenže na něj nedosáhl.
     
    30:30
    Cal Clutterbuck z pravého kruhu pro vhazování na opačné straně ledové plochy krásnou střelou zápěstím mířil do bližšího horního rohu brány, Brian Elliott ale reflexivně zvedl levé rameno a vyrazil jím jeho pokus do ochranné sítě! Skvělý zákrok.
     
    30:09
    Nováček Mark Jankowski z levého kruhu pro vhazování mířil po ledě k přední levé tyči, Thomas Greiss ale předvedl pěkný zákrok a pravým betonem puk vyrazil za svou bránu!
     
    30:08
    Micheal Ferland nabral na levém křídle rychlost a z blízkosti se snažil zamířit do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Thomas Greiss ale vytáhl krásný semafor, po kterém puk ukryl ve své lapačce! Flames stále prohrávají 1:0.
     
    30:01
    Islanders se během druhé přesilové hry dostali pouze k jedné střele na bránu, o kterou se postaral Travis Hamonic.
     
    29:10
    Kapitán Calgary Mark Giordano je zpět na ledě a jeho tým hraje opět v plné počtu.
     
    28:50
    Flames se nejprve podařilo vyhodit a následný útok Islanders po levé straně ledové plochy zastavila nepřesná přihrávka, po které puk zamířil na zakázané uvolnění.
     
    28:09
    Josh Bailey nedokázal na pravém křídle zachytit zpětnou přihrávku svého spoluhráče a Deryk Engelland s pomocí Michaela Frolíka dokázal puk vyhodit.
     
    27:46
    Islanders mají k dispozici druhou přesilovou hru, přičemž první využít v první třetině nedokázali.
     
    27:09
    Josh Bailey si skvěle pokryl puk a z pravého křídla si sjížděl před bránu. Nakonec se před ni ale neprotáhl, protože Mark Giordano mu vložil hůl pod nohy a za podražení dostal dvě minuty.
     
    26:47
    Další pokus Calgary z pravého křídla zamířil do ochranné sítě a na řadu přichází krátká reklamní přestávka.
     
    26:19
    Troy Brouwer na levém křídle od modré čáry nahazoval puk na bránu a jeho následná střela zamířila vedle levé tyče.
     
    25:03
    Nick Leddy napřáhl na modré čáře ke tvrdé střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila k levé tyči, Brian Elliott ale předvedl skvělý zákrok a pravým betonem ji vyrazil!
     
    25:00
    Hokejisté New Yorku Islanders začínají opět dominovat a na bránu Briana Elliotta míří jeden útok za druhým.
     
    23:30
    Islanders rychle zareagovali a v rychlém sledu se dostali ke dvěma střelám, ani jedna ale na překonání Briana Elliotta nestačila. V prvním případě se jednalo spíše o nahození.
     
    22:44
    Sean Monahan napřáhl v levém kruhu pro vhazování z úhlu k nebezpečné střele, která mířila ke vzdálenější pravé tyči, Thomas Greiss ji ale dokázal vyrazit levým betonem a poté si poradil i s dorážkou Dougieho Hamiltona! Obránce Flames mířil z opačné strany útočného pásma přesně do bližšího pravého horního rohu brány, brankář Islanders se ale dokázal včas přesunout a zřejmě maskou puk vyrazil mimo.
     
    21:06
    New Yorku Islanders se nepodařilo rozehrát a puk zamířil po levé straně ledové plochy na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Thomasem Greissem, který po 21 minutách drží čisté konto.
     
    21:02
    Islanders byli během první třetiny střelecky aktivnější a jejich vedení je tedy naprosto zasloužené.
     
    20:08
    V Barclays Center právě začala druhá třetina, do které Islanders vstupují zásluhou Johna Tavarese s jednobrankovým vedením.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 9-4; Zablokované střely: 6-1; Vhazování: 50%-50%; Hity: 9-7; Přesilové hry: 0/1-0/1; Trestné minuty: 2-2.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 1:59.
    Stav v Barclays Center určuje krásná střela Johna Tavarese.

     
    Oba týmy si během první třetiny zahrály jednu přesilovou hru, kterou nedokázaly využít. Jako první měli k dispozici početní výhodu Flames, kteří ji nevyužili, a Josh Bailey po rychlém protiútoku krásně předložil puk Johnu Tavaresovi, který otevřel skóre zápasu a poslal Islanders do vedení. To vzápětí mohl navýšit Cal Clutterbuck, jeho střela se ale od spojnice horní a levé tyče odrazila zpět do hry. Skóre po první třetině. New York Islanders 1 Calgary Flames 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    18:56
    Jason Chimera se ocitl před bránou ve velké šanci a snažil se zamířit nad lapačku Briana Elliotta, jeho následný pokus ale skončil vedle pravé tyče!
     
    18:19
    Flames chtěli na pravém křídle od mantinelu nahodit puk před bránu, jejich střela ale byla zablokována.
     
    17:07
    Johnny Boychuk dostal nádhernou přihrávku do jízdy od Jasona Chimery a z pravého kruhu pro vhazování zamířil těsně vedle vzdálenější levé tyče!
     
    16:44
    Johnny Boychuk v pravém kruhu pro vhazování plácl do odraženého kotouče, který byl tečován a ze vzduchu se snesl do lapačky pozorného Briana Elliotta.
     
    15:49
    Calgary se po pravé straně ledové plochy vrhlo do útočného pásma, jeho akci ale přerušilo postavení mimo hru, které navíc bylo posouzeno jako úmyslné, a vhazovalo se ve středovém kruhu.
     
    14:59
    Shane Prince vypálil z pravého kruhu pro vhazování, Brian Elliott si ale s jeho střelou snadno poradil a ukryl ji ve své lapačce.
     
    14:07
    Cal Clutterbuck krásně vypálil z levého kruhu pro vhazování a jeho střela mířila do bližšího levého horního rohu brány, nakonec se ale od spojnice horní a levé tyče odrazila zpět do hry!
     
    13:57
    Brian Elliott skvěle zareagoval na tečovanou střelu Joshe Baileyho a levým betonem ji vyrazil mimo tři tyče!
     
    12:48
    Ze sestavy Flames na poslední chvíli na poslední chvíli vypadl obránce Brett Kulak, kterého nahradil Jyrki Jokipakka, a útočník Garnet Hathaway, místo něhož do zápasu nastoupil Hunter Shinkaruk.
     
    12:12
    Islanders jsou během posledních minut zápasu mnohem aktivnější a Calgary se marně snaží zareagovat na úvodní gól z hokejky Johna Tavarese.
     
    11:16
    Islanders nahodili puk z pravého křídla od mantinelu na bránu, Brian Elliott byl ale na přední tyči připraven a ukryl kotouč ve své náruči.
     
    10:33
    Vyloučený Deryk Engelland naskočil zpět na led a také Calgary Flames úspěšně přečkalo první oslabení.
     
    10:18
    Travis Hamonic z levého kruhu pro vhazování také tvrdou střelou mířil do vzdálenějšího rohu brány, puk se ale od jeho clonícího spoluhráče odrazil těsně před Brianem Elliottem nad!
     
    10:05
    Johnny Boychuk napřáhl na pravém křídle v prostoru mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou ke tvrdé ráně s příklepem, která mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Brian Elliott ji ale skvělým zákrokem vyrazil!
     
    09:24
    Islanders mají k dispozici první přesilovou hru, zatím se ale do zakončení nedostali a Michael Frolík navíc puk vyhodil až za bránu Thomase Greisse.
     
    08:32
    Deryk Engelland před bránou zezadu zasáhl krosčekem do zad Cala Clutterbucka a usedl na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    07:57
    Islanders se hnali vzápětí rychle do dalšího útoku, jejich nahození z levého křídla ale v blízkosti levé tyče v pohodě zastavil připravený Brian Elliott, který puk přikryl na ledě rychle lapačkou.
    07:28 John TAVARES - 1:0
     
    07:28
    Islanders právě vstřelili branku!
    Josh Bailey ve středním pásmu ukořistil puk a vyrazil do rychlého protiútoku, v jehož závěru ho mezi kruhy pro vhazování nádhernou bekhendovou přihrávkou předložil ze druhé vlny najíždějícímu JOHNU TAVARESOVI, který z pravého kruhu pro vhazování nádhernou střelou nad pravým ramenem Briana Elliotta zamířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány. Asistence: Josh Bailey.
     
    07:03
    Vyloučený Cal Clutterbuck je zpět na ledě a Islanders úspěšně přečkali první oslabení.
     
    06:53
    Mark Giordano v závěru přesilové hry vypálil od modré čáry s příklepem a jeho následná střela byla sražena těsně před bránou do rohu ledové plochy.
     
    06:14
    Dougie Hamilton z pravého křídla a ostrého úhlu nahazoval puk po ledě před bránu, tam ovšem nebyl žádný z jeho spoluhráčů, který by puk usměrnil na bránu.
     
    05:35
    Nikolaj Kuljomin zablokoval střelu Calgary z pravého křídla a Nick Leddy středem ledové plochy vyhodil puk až k bráně Briana Elliotta.
     
    05:02
    Jyrki Jokipakka po pravém křídle vyrážel do útoku a Cal Clutterbuck ho zezadu jasně podrazil. Útočník Islanders dostal dvě minuty za podražení a Calgary má k dispozici první přesilovou hru.
     
    04:36
    Rozhodčí má zdviženou pravici a jeden z týmů si zahraje přesilovou hru. Vypadá to na Calgary Flames.
     
    03:58
    Michael Frolík vypálil na pravém křídle od mantinelu a dobře clonící Calvin de Haan přizvedl jeho střelu do ochranné sítě.
     
    03:29
    Josh Bailey zkusil vypálit z levého kruhu pro vhazování, jeho střela ale zamířila vedle bližší levé tyče a Brian Elliott stále čeká na první ostrý zákrok.
     
    02:58
    Islanders krásně pronikli do útočného pásma,a na pravém křídle se ale do zakončení nedostali.
     
    01:08
    TJ Brodie si na levém křídle zpracoval puk a od modré čáry ho nahodil před bránu, kde ho skvěle tečoval Matthew Tkachuk, Thomas Greiss ale vytáhl skvělý reflexivní zákrok, když kotouč vyrazil těsně vedle své pravé tyče brány!
     
    00:01
    Puk dopadl na led a utkání mezi New Yorkem Islanders a Calgary Flames právě začalo. Jako první se mohou vydat směrem vpřed hokejisté Calgary.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Vítejte v Barclays Center v Brooklynu v New Yorku, kde už je vše připraveno k zahájení utkání mezi New Yorkem Islanders a hostujícím Calgary Flames.
    Nováček Mark Jankowski přivádí své spoluhráče na rozbruslení.

     
    Úvodní sestavy:

    New York Islanders: Greiss (Bérubé) – Leddy, Hamonic, Hickey, Boychuk, de Haan (A), Pulock – Jo. Bailey, Tavares (C), Beauvillier – N. Kuljomin, B. Nelson, Prince (A) – Lee, Quine, Chimera – Ladd, Cizikas, Clutterbuck.

    Calgary Flames: Elliott (Ch. Johnson) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, D. Wideman, Engelland, Jokipakka – Tkachuk, Backlund, Frolík – Versteeg, Monahan (A), Brouwer (A) – S. Bennett, Stajan, Chiasson – Ferland, Jankowski, Shinkaruk.

    Rozhodčí: Garrett Rank, Kelly Sutherland. Čároví: Scott Cherrey, Ryan Daisy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa:
    Jaroslav Halák (NYI) – 14 zápasů, průměr 3,08, úspěšnost 90,4 %

    Michael Frolík (CGY) – 24 zápasů, 14 bodů (6+8)
     
    New York Islanders:
    Ostrovanům se v této sezóně zatím vůbec nedaří. 16 získaných bodů je nejméně z celé NHL a pokud nedojde k rychlému zlepšení, mohou si Isles nechat o play off jen zdát. Z posledních sedmi zápasů vyhrál newyorský celek jediný, když uspěl 3:2 po nájezdech v Anaheimu. Naposledy hokejisté Islanders prohráli 2:3 v San Jose.

    Nejproduktivnější hráč:
    John Tavares – 15b (5+10)
    Brock Nelson – 13b (5+8)
    Josh Bailey – 11b (3+8)

    Brankáři:
    Thomas Greiss – 8 zápasů, průměr 2,62, úspěšnost 91,5 %
    Jaroslav Halák – 14 zápasů, průměr 3,08, úspěšnost 90,4 %
     
    Calgary Flames:
    Kanadský celek nasbíral 21 bodů a v tabulce Západní konference mu patří jedenácté místo. Flames procházejí dlouhým venkovním tripem. V arénách soupeřů odehráli posledních pět zápasů, v nichž si připsali tři výhry a dvě porážky. Naposledy ale prohráli 3:5 ve Philadelphii. Plamenům schází klíčový útočník Johny Gaudreau, jenž podstoupil operaci zlomeného prstu.

    Nejproduktivnější hráči:
    Michael Frolík – 14b (6+8)
    Sam Bennett – 12b (5+7)
    Dougie Hamilton – 12b (2+10)

    Brankáři:
    Chad Johnson – 12 zápasů, průměr 2,23, úspěšnost 92,2 %
    Brian Elliott – 12 zápasů, průměr 3,42, úspěšnost 88,2 %
     
    Vítám tu všechny hokejové fanoušky! Dnes v noci jsou na programu pouze dva zápasy NHL a Já Vám prostřednictvím textového on-line přenosu přiblížím souboj New Yorku Islanders a Calgary Flames. Ani jednomu z týmů se zatím nedaří podle představ, domácí Ostrované jsou dokonce nejhorším týmem celé soutěže.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 8. Tavares (Jo. Bailey), 62. Hickey (Tavares, Prince) – 46. Monahan (Versteeg, Engelland)


    New York Islanders: Greiss (Bérubé (C)) – Leddy, Hamonic, Hickey, Boychuk, de Haan (A), Pulock – Jo. Bailey, Tavares (C), Beauvillier – N. Kuljomin, B. Nelson, Prince (A) – Lee, Quine, Chimera – Ladd, Cizikas, Clutterbuck.
    Calgary Flames: Elliott (Ch. Johnson) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, D. Wideman, Engelland, Jokipakka – Tkachuk, Backlund, Frolík – Versteeg, Monahan (A), Brouwer (A) – S. Bennett, Stajan, Chiasson – Ferland, Jankowski, Shinkaruk.

    Rozhodčí: Garrett Rank, Kelly Sutherland. Čároví: Scott Cherrey, Ryan Daisy

    Diváci: 10 772
    bahis siteleri